Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Testatika - diskuze
Moderátor: Merlin
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ad. Testatika - poznámky k úvodu - Kacha
Pokud by struktura neumožňovala vzestup, pak by byla anomálií. Že takové existují, není pochyb. Skoro bych se vsadil, že záleží na příslušnosti , popř příbuznosti subjekt, objekt. Račte si prosím povšimnouti, že Testatika funguje uvnitř jakési komunity.
Je to volná asociace,Gewa prosím o případné vyřazení příspěvku, pokud by to neharmonovalo.
K.
Je to volná asociace,Gewa prosím o případné vyřazení příspěvku, pokud by to neharmonovalo.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
007
To , co napsal Kacha – je podstata věci samé – akorát bych rád věděl , z kterého pramene čerpal , protože mě vždy fascinovalo , jak někdo dokáže vystihnout samotný základ věci a použít při tom tak málo slov .
Už když jsem si to přečetl poprvé , protože po prvním přečtení se to nedá naráz všechno vstřebat a je to třeba přečíst víckrát , tak jsem cítil obrovskou sílu poznání a pravdy v tomto článku obsaženou .
Pepo bn to popsal výstižně a jenom dodávám - stačí číst pozorně a mezi řádky , a pochopíte.
Anonymní napsal :ne 30 březen 2008 15:25
Pokud předkládané je myšlenka založená na cíleném a úmyslném zakrývání pravdy, případně i za pomoci lži a spekulaci pojmové mysli , kreslí složitý obraz. Pokud však je pouhým vyjádřením bezprostřední zkušenosti,bývá překvapivě prostá.
Samozřejmě , říct a napsat se dá cokoli , ale zaleží na každém z nás , jak si to přebere . Jak se dokážeme vžít do autora potažmo rozeznat , zda lže , tropí si posměch a nebo mluví s rozumem a podle toho se potom zařídit a vzít si z toho potom tu špatnou a nebo dobrou a nebo třeba poměrnou pravdu či zkušenost .
Už když jsem si to přečetl poprvé , protože po prvním přečtení se to nedá naráz všechno vstřebat a je to třeba přečíst víckrát , tak jsem cítil obrovskou sílu poznání a pravdy v tomto článku obsaženou .
Pepo bn to popsal výstižně a jenom dodávám - stačí číst pozorně a mezi řádky , a pochopíte.
Anonymní napsal :ne 30 březen 2008 15:25
Pokud předkládané je myšlenka založená na cíleném a úmyslném zakrývání pravdy, případně i za pomoci lži a spekulaci pojmové mysli , kreslí složitý obraz. Pokud však je pouhým vyjádřením bezprostřední zkušenosti,bývá překvapivě prostá.
Samozřejmě , říct a napsat se dá cokoli , ale zaleží na každém z nás , jak si to přebere . Jak se dokážeme vžít do autora potažmo rozeznat , zda lže , tropí si posměch a nebo mluví s rozumem a podle toho se potom zařídit a vzít si z toho potom tu špatnou a nebo dobrou a nebo třeba poměrnou pravdu či zkušenost .
Naposledy upravil(a) sao dne ned 30 bře 2008 16:16, celkem upraveno 2 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Překlady na netu??
Co se spíše zaměřit na jádro věci.Tom Bearden píše o tom,že zdrojové náboje jsou zdrojem veškeré elektromagnetické energie.O nábojích tvrdí,že fungují jako "transformátory" energie vyššího řádu na použitelnou formu.
Já osobně bych spíše hledal místo,kde vzniká anomálie a kde je největší koncentrace nábojů a sledovat cestu transformace.
Já osobně bych spíše hledal místo,kde vzniká anomálie a kde je největší koncentrace nábojů a sledovat cestu transformace.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kacha: Říkáme-li tedy,že éter prostupuje hmotou,nejspíše tím naznačujeme, že hmota a éter nejsou jedním a tímtéž, ale, že existuje nějaká jiná entita, která umožňuje prostup éteru hmotou.
---------------------------------------------------------------
Je to přesně naopak! Je tady reakce, která se snaží ZNEMOŽNIT éteru prostup hmotou. Která určuje jeho množství obsaženého v hmotě.. asi tak, jako vlhkosti. Tato reakce hmoty na trvalý tlak všudepřítomného éteru se projevuje jako "elektřina".
Hustotu éteru LZE ovlivnit přítomností uměle vytvořeného nahromadění náboje - čili VN anomálie. Reakce je přitom VŽDY vyšší, než akce! Po vytvoření pulsujícího "tělesa" z VN dojde k rozvlnění hladiny éteru do obrovské vzdálenosti. Jde jen o to, jak zachytit "špičky", které přicházejí v čele každého protiúderu.
Je to srozumitelné dost? Protože se zdá, že to, co jsem dost obsáhle a polopaticky popsal v "informativním vlákně" buď skoro nikdo nečetl, anebo tam něco schází.
---------------------------------------------------------------
Je to přesně naopak! Je tady reakce, která se snaží ZNEMOŽNIT éteru prostup hmotou. Která určuje jeho množství obsaženého v hmotě.. asi tak, jako vlhkosti. Tato reakce hmoty na trvalý tlak všudepřítomného éteru se projevuje jako "elektřina".
Hustotu éteru LZE ovlivnit přítomností uměle vytvořeného nahromadění náboje - čili VN anomálie. Reakce je přitom VŽDY vyšší, než akce! Po vytvoření pulsujícího "tělesa" z VN dojde k rozvlnění hladiny éteru do obrovské vzdálenosti. Jde jen o to, jak zachytit "špičky", které přicházejí v čele každého protiúderu.
Je to srozumitelné dost? Protože se zdá, že to, co jsem dost obsáhle a polopaticky popsal v "informativním vlákně" buď skoro nikdo nečetl, anebo tam něco schází.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Nejlépe se zeptat přímo a bez obalu. Chceš,? Nechceš? Ano nebo ne. Většina zaobalených frází většinou čpí postraními úmysly. I já bych se rád zeptal pár lidí na tomto foru, ovšem nechci jitřit vstahy, tak to raději nechám být. Ale habana to napsal hezky. Nemyslím ve vstahu ke konkrétní osobě, to nemohu soudit, ale obecně je to hezké. Pokud však existuje skupina lidí, která vládne volné energii, tak bez zveřejnění se prachmálo liší od té skupiny, jenž nás má ekonomicky a byrokraticky v hrsti. Nic osobního v tom nehledejte.
Já jsem rád, že Gewo rozšiřuje mé obzory, protože je mi jasné, že fyzika není zdaleka tak probádaná, jak se tvrdí v učebnicích. Sám jsem při experimentování narazil na něco, co nasvědčuje tomu, že prostor je asi naplněn energií, o které oficiální fyzika zatím jen tuší. Proto se těším na další Gewovy přednášky.
Gewo, nenech se odradit!
Gewo, nenech se odradit!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jen dotaz
Chcete i tady z toho udělat filozofické zákoutí, nebo se pokusíme něco dotáhnout do konce?
Pokud máte zájem o to druhé, zůstaňme věcní. Chcete-li filozofovat, prosím, ale beze mne. Na to nemám čas.
Pokud máte zájem o to druhé, zůstaňme věcní. Chcete-li filozofovat, prosím, ale beze mne. Na to nemám čas.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Pro všechny
Ahoj. Stejný jako vždycky. Když se něco konečně rozebíhá,tak se najde někdo,kdo na tom bude hledat vady nebo nějaká "špekulace!".
To vám to všem maká nebo co? Pro nás,co nejsme tak dobrý a chceme něco postavit, není dobrý shazovat si navzájem názory nebo se i urážet.
A navíc je tu otázka důvěry. Já třeba osobně věřím tomu, co píše GEWO,protože k tomu mám velmi dobré důvody. A diskuse mimo mísu jenom odvádějí pozornost od práce. Tak to prosím nikdo nepokažte.Děkuji. Morse59
To vám to všem maká nebo co? Pro nás,co nejsme tak dobrý a chceme něco postavit, není dobrý shazovat si navzájem názory nebo se i urážet.
A navíc je tu otázka důvěry. Já třeba osobně věřím tomu, co píše GEWO,protože k tomu mám velmi dobré důvody. A diskuse mimo mísu jenom odvádějí pozornost od práce. Tak to prosím nikdo nepokažte.Děkuji. Morse59
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Princip posuvného náboja za chodu "stroja".
Ta řemenička nemůže být zvenčí. (Podívej se na ten mechanizmus, příkladů je spousta.) Stačí na to plexisklo zevnitř (pokud má ten malý "disk" tloušťku materiálu 10 - 12 mm) nalepit ještě jeden stejně silný kotouč s drážkou na řemínek. Druhá strana stejně, s tím, že už nemusí být nastavovací. Řemínek by měl být asi 15 mm od rotujících disků, jinak to na něj probíjí!pepo.bn píše:Gewo aby si nepovedal , že ťi tu len "filozofujem" , tak ti sem davam túto skycu . Mimochodom , nie je problém prehodiť tú remeničku aj z druhéj strani ak by to tak bolo lepšie . PePo PS: Ten držiak je tam nakreslení samozrejme "len simbolicky" , môže byť akýkolvek . Tie dva "disky" nemusia byť obydva z "plexiskla" .
-----------
Technická připomínka: veškeré "příspěvky", které nejsou k věci, prostě mažu. Vím, že někteří jsou zvyklí plácat do všech vláken cokoli.. ale tady to tak nebude. Žádný balast na 40 pokračování.
Komu to vadí, ať si založí vykecávárnu a vypouští bubliny někde jinde, ale ne v tomto oddělení.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skyca.
Může být kovový, ale ne z magnetizovatelného materiálu, a odizolovaný. Nejlepší ale je plexisklo nebo silon. výborný je polyamid.pepo.bn píše:Je to len "pracovná" skyca , Takže , tie pripomienky a radi sa tam dajú v pohode zapracovať . Samozréjme , že tento posuvný mechanizmus stačí len z jednéj strani . Ale mám ešte jeden praktický dotaz : Podla teba , material týchto "ložiskovích domcou" musí byť "nevodivý"napr. zo silonu alebo môže byť aj kovový ? PePo
Materiál pro zadní disk (černý vinyl - PVC)
http://www.rempo.net/picture/shop/file/PVC_desky.pdf
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: gewo
Ano, ale tady jde hlavně o probíjení statiky a možný vznik mag. pole. Žádný proud. Je prostě třeba použít dostatečně tuhý materiál, aby unesl uložení disku a vyhnout se mase magnetizovatelného kovu v jeho ose.Novák píše:Technická poznámka.....polyamid má polovodivé vlastnosti,často dochází k záměně s ertalonem.