Kucí ahóój,
já to sice nemám zhotovený jako sao, šel sem do plechů, ale musím říci že se to chová tak nějak podobně jak sao píše. Možná nemám tak efektivní výsledky, úspora PB enem litr/100, ale to auto je živější-čipernější.
Když sem to říkal synovi
tak mě zchladil ať neblbnu, že jsem seřídil ventily, předstih, pohrál si se seřízením směšovače a tím je docíleno toho lepšího výkonu a potažmo i úspory PB.
Protože jsem ještě zkoušel něco s uhlíkem, tak jsem před třemi dny šetřič vytáhl z auta do dílny. První den auto jezdilo jak za mlada a nepozoroval jsem pokles výkonu!!!
Tak jsem v duchu dal synovi zapravdu, že ty plechy nejsou pro šetřič moc vhodný a věnoval se zahrádce.
Dnes jsem jel kousek dál a OUHA! auto trucovalo jak za stara-grr
Jelo sice po seřízení motoru trochu líp jak před seřízením,
ale s tou čiperností když je zapojen šetřič se to nedá srovnat !
Tak bych vás chtěl touto zprávou povzbudit, jděte do toho jak píše sao, ty jeho výsledky tomu fakt odpovídají
Vydržať Honza
Tady asi Jendo bude platit že tak , jako si mozek pamatuje hodně dlouho prst , kterej už dávno nemáme a furt nám za něho zalézá zima , tak i kára bude mít asi takovou nějakou paměť
a nebo nějakéj zvláštní – prazvláštní chemickéj proces , kteréj se tam odehrávál a doznívá .