![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
Náčrtkem a trochou textu bys nás všechny určitě moc potěšil. Vypadá to opravdu zajímavě! - poota
Moderátor: Waldes
Teda klobouk dolů. Tvůj výmysl? Nějak jsem ničeho podobného v patentech nevšiml.sabous píše:můj motor
Tak zkus zazipovat všechny fotky do jednoho ZIP a ten uploadnout. Ale bacha, mám dojem že Rival tu má omezení na 20 MB přílohu, a mě to kdysi vyhazovalo i při 15 MB. Ale když to rozdělíš na třeba 8 MB kousky, tak by to mohlo projít bez problémů.sabous píše:Poradte mi prosím někdo jak poslat fotky najednou nejde mi to dík sabous
Teď už tam ten "SMOT" vidím taky. S tím předěláním, jsem to pochopil tak, že otáček je dost, je třeba zvednout krouťák.jeff píše:Ten motor, který Ti nefungoval, byl určitě motor s ocelovou koulí, jinak též zvaný smot. Ještě ho mám sestavený a taky mi nefungoval. Tahle nová konstrukce vypadá zajímavě, museli jste se na tom pořádně vyblbnout, vlastně to je něco úplně jiného. Píšeš, že má silné otáčky, myslíš tím kroutící moment? Zajímal by mě jeho rozběh. Jinak ale fakt Dost Dobrý! Zatím pro Tebe nemůžu nic moc udělat, tak Ti aspoň dávám bodík.
Jeff
p.s.
Jako přílohu mám neradši PDF. Obrázky stačí velikosti 800x600 obr. bodů.