Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Atlantis Labs

Společenské dění u nás i ve světě.
SonnY
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SonnY »

KONIEC.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

SonnY píše:KONIEC.
Cituji:
Prosím pokračujte na fórum Energie u Pramene.
Nový obsah už nebude pridaný.

Co to znamená?Vzdáváš to?To snad ne!

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
SonnY
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SonnY »

Bhouzial ano.
Rozmyslal som nad tym a prisiel som k zaveru ze takyto web nema zmysel. Vyznam by mal len ak by som ponukal komercne riesenie, co neponukam. Alebo ak by som ponukal presny navod na stavbu nejakeho zariadenia, co neponukam.

Mojim cielom bolo vytvorit komunitny web s forom, fotkami, schemami, videami, knihami, patentmi, dokumantmi, vlastnymi poznatkami..., zdruzit ludi s podobnymi zaujmami. Ale nepodarilo sa. Vlastne forum sa za cely cas nepodarilo rozbehnut. Rival o spolupracu nemal zaujem(ani dalsie weby), takze komunita sa nekona. No a co ostane na koniec? Nic.
Web ale rusit urcite nebudem. Len bude "opuseny"(nic nove).
Aspon sa mozem naplno venovat inym veciam a nemusim stale rozmyslad nad tym co vsetko este treba spravit na atlabs.

VE(& stuff)rozhodne neopustam. Studujem fyziku, takze ostanem vo "fachu".

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro SonnY

Příspěvek od Iv »

Uf,je to škoda a i za Tebe mně to mrzí,ale rozhodl jsi se tak a to respektuji.Myslím si a mám v životě odzkoušeno,že nic není náhoda,on přijde zase nějaký okamžik,který to zvrátí a nebo přinese dokonce něco nového.Jen mně trochu zarazil postoj Rivala,ale nic,vše je jak má být a Tobě držím palce a ať se Ti daří.
Děkuji za spolupráci a osvětu

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Sonny

Příspěvek od lajos »

Musím říct, že jsem se na tvých stránkách docela začetl a určitě není marný.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nejen o spolupráci...

Příspěvek od rival »

Čas od času dostávám nabídky ke spolupráci. Většinou se jedná o žádost pomoci zviditelnit nějaký podobně zaměřený web. Vůbec nejsem proti. Ale k tomu není zapotřebí mé maličkosti. Snažím se, aby naše fórum bylo v maximální možné míře otevřené všem zvídavým lidem. Je zde minimum omezení. Takže dotyčný může sám informovat o svých plánech a snahách. Určitě získá i velkou podporu od zdejší komunity. Každý z nás se na takoto prezentovaný web jistě rád podívá a případně i přispěje svým názorem.

Vím, že již několik lidí toto fórum inspirovalo k založení vlastních stránek nebo vlastního fóra. Osobně všechny podobné aktivity vítám. Je zapotřebí dostat patřičné informace mezi lidi. Zpočátku vypadá vše jednoduše. Ale ve skutečnosti tomu tak není, jak se posléze ukáže. A na tom nezmění ani sám Rival vůbec nic... Z toho důvodu vznikla část fóra, která se jmenuje: "Spřízněné weby a jejich fóra". Která má podporovat snahu o rozběhnutí vlastního fóra a založení vlastní komunity. Zatím se bohužel tato možnost využívá jen minimálně.

Zaujala mne následující definice svobody. Svobodný není ten kdo má hodně peněz, ale ten kdo má dostatek volného času. Tím chci říci, že velkou část svého volného času věnuji tomuto fóru. A musím dodat, že to dělám moc rád. Ale pak už se mi nedostává tolik času vymýšlet jak s někým spolupracovat a podporovat jej. Sám mám problém zrealizovat pár projektů, které jsou již vymyšlené a které dle mého názoru budou pro zdejší fórum velkým přínosem. Viz Blešák... apod. Ten problém je hlavně o tom, že se mi nedostává tolik "volného" času kolik bych potřeboval. Neustále se musím zabývat tím jak vydělat nějakej fufník, abych státu zaplatil vše, co po mně vyžaduje. Však to všichni dobře znáte :mrgreen:.

Tady bych rád zařadil malou vsuvku: Pokud do týdne nereaguji na Váš e-mail nebo SZ, tak prosím vydržte. Pokud ovšem uplynou týdny dva, tak se mi klidně připomeňte. To už je většinou něco špatně. Buď jsem zapomněl nebo Vaše žádost ke mně nedorazila. Nikdy se odpovědi nevyhýbám a na mrtvýho brouka si nehraju ;).

Za opravdovou spolupráci považuji, když má někdo chuť týmově pracovat, má dobrý nápad, dokáže pro něj nadchnout lidi a z mé strany potřebuje určitou záštitu nebo případnou konzultaci jak vše optimálně zrealizovat. Tedy má konkrétní vizi, která bude prospěšná i všem ostatním... Potom jsem ochoten se osobně angažovat a dát tomu ze své strany maximum.

Ale hlavně to chce vydržet a nevzdávat se !

rival - živý člověk - suverén
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Rival

Příspěvek od lajos »

Jsem to tak odhadoval že vznik dalších podobních fór(fórů) vítáš, jenže čas a počet zájemců tě určitě omezují a každý se musí nakonec propracovat na světlo sám.
A přesně, Rival bude asi radši podporovat místní moderátory vlastních vláken(neb vlastně nemusí-oni se sami ujmou)-každý tak trochu pracujeme pod nebo za svou vizí.
Zato Sonnyho web je menší, průhlednější (nebo přístupnější pro rychlé info) a není zahlceno na délku prohlížení a získání základních info. U nás je to asi o dost horší, což zase vyplývá z rozsahu a záběru.
Vše má svůj smysl a tím chci naznačit, že jakékoliv snahy mimo nás mají velký smysl, možná ani nevíme jak velký. Je to růst něčeho, co si všichni přejeme ale těžko dohlédneme na důsledky počinů kohokoliv kdo do těchto dějin zasáhne.
Jo-můj nezávyslí názor, nemluvím za Rivala

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“