Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Orgonový akumulátor a orgonity
Moderátor: rival
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Kameny
Ahoj všichni přátelé i nepřátelé.
Navštívil jsem u nás v Hradci zahradnictví a tam prodávají nasáškované surové kameny jako růženín,křišťál,citrýn,a pod. Každej sáček za asi 55.Kč. Jsou to kameny neopracované,ale pro účely zalití dobré.
Já osobně jsem si našel pěkné kameny v lomu Doubravice u Jíčína.
Každému bych přál aby si kameny našel sám,je to skvělý relax,a místní většino dobře oiradí kde hledat. Mám už několik odlitků a nějáká účinnost tam je. Protože sií dobře rozumím s proutkem i kyvadlem,budu provádět "měření" a výsledky dám sem. Ahoj a ať´se vám všem daří a hezkou dovolenou.
Navštívil jsem u nás v Hradci zahradnictví a tam prodávají nasáškované surové kameny jako růženín,křišťál,citrýn,a pod. Každej sáček za asi 55.Kč. Jsou to kameny neopracované,ale pro účely zalití dobré.
Já osobně jsem si našel pěkné kameny v lomu Doubravice u Jíčína.
Každému bych přál aby si kameny našel sám,je to skvělý relax,a místní většino dobře oiradí kde hledat. Mám už několik odlitků a nějáká účinnost tam je. Protože sií dobře rozumím s proutkem i kyvadlem,budu provádět "měření" a výsledky dám sem. Ahoj a ať´se vám všem daří a hezkou dovolenou.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
- Ondřej
- Zasloužilý člen
Re: orgonové zářiče
CB je trubkama naladěn na výšky, kde se cáká ten bordel, takže se smogem ti moc nepomůže a před mikrovlnama už vůbec. Na smog leda pozemní orgonit a to hlavně u DOR generátorů. Pulzující POR rozhýbe i DOR a přemění na POR, aniž by DOR prošel orgonitem, ale to je spíš vedlejší efekt. Pokud se chceš chránit před mikrovlnama, tak musíš mít alespoň trocha specializovaný kus org. přímo u sebe, nejlépe u 4.čakry. Já nosím toto:jeff píše:.. Pod pojmem základní vlastnosti si představuji CB, nebo ChB čistící atmosféru od chemtrails, smogu a škodlivých účinků mikrovlnného záření. Jeff
http://worldwithoutparasites.com/The_Ha ... ector.html Komu se to líbí - PM. Teda SZ.
Naposledy upravil(a) Ondřej dne pát 08 srp 2008 13:28, celkem upraveno 1 x.
Re: orgonové zářiče
Koupil nebo vyrobil ?Ondřej píše: Já nosím toto:
http://worldwithoutparasites.com/The_Ha ... ector.html Komu se to líbí - PM.
Jak se tam točí ta spirála ?
Jinak to i z obrázku na mne působí velmi pozitivně.
- Ondřej
- Zasloužilý člen
A to se ti stalo doma? A to bylo viditelný a slyšitelný pro všechny nebo "jen pro někoho"?Iv píše:Jo,málem bych zapoměl připomenout,doma si ty TB dejte vždy dále od el.vedení,když je budete mít velice blízko a přižene se bouře,tak většinou se nějakým způsobem energie indukuje do tohoto vedení a ze zdířek ráda "vyskakuje " eterová energie ise zvukovým doprovodem.Počítači ani žádné elektronice to zatím neublížilo,tak jen pro jistotu.Poznáte to podle barvy výboje,není žlutý ani červený,jen nádherně modrý jak jasná obloha.
No dráty zřejmě fungují jako anténa TB, jeho prodloužení. Podobně to funguje u vodovodu.
Je hlášeno i snížení spotřeby jak elektrické, tak petrochemické (nemohu potvrdit). http://www.orgon.si/index.php?option=co ... &Itemid=85 -slovinskýmu gifterovi orgonit snížil spotřebu na autě o 7-15%
-
- Starší člen
to Ondřej
Ahoj. Ty sáčky jsou asi 10 Dkg a ty kameny jsou jako naštípané,nebo ohlazené do tvaru vajíčka. Lomů je na Jíčínsku a Novopacku opravdu hodně a na kole se toho dá stihnout hodně. Zkoušel jsem testovat org. a zatím vím,že se kolem a vevnitř něco děje. Reakce proutku nebo pendlu není úplně jednoznačná,protože nevím k čemu ji vztáhnout. Jinak odpovědi typu ano ,ne,nejsou až zase natolik hodnotné. Fakt je,že jeden výrobek s velkým agregátem ametystu mi odstranil bolest tenisového loktu po asi 3 krát přiložení na 5minut. Je to sice můj subjektivní názor,ale pokud to přestalo bolet,tak si za tím stojím. Jo a jeden mi docela dobře odstínil rádio na chatičce až jsem z toho byl docela vedle. ¨
Bádejte,zkoušejte a mějte se všichni fajn dokud to jde .Ahoj
Bádejte,zkoušejte a mějte se všichni fajn dokud to jde .Ahoj
- Ondřej
- Zasloužilý člen
-
- Starší člen
re
Ahoj. Porovnávat v procentech čeho? Existuje několik způsobů práce s kyvadlem,a jako první krok je naprogramování odpovědí. Takže třeba jako příklad se můžeš dozvědět podle počtu otáčení jak je třeba pro tebe zdravé toto jablko,nebo jablko obecně,ale zase nevíš k čemu je ta zdravost vztáhnutá. Takže pro orgonit se musím naprogramovat v závíslosti na mnoha věcech a faktech. Zatím tady můžu dát jenom svá subjěktivní pozorování. Takže když ladím ,rádio podotýkám že to není žádnej šit z koreje,tak v případě že je odlitek od antény do půl metru,nenaladím kromě krásného šumu na všech pásmech nic. A další postřeh,pod vinnou révou se z místa kde je orgonit,začíná rozlézat sucho a to tak ,že svhne listí jako do obráceného kužele. Víc zase někdy. Ahoj
-
- Starší člen
re
Ahoj. Porovnávat v procentech čeho? Existuje několik způsobů práce s kyvadlem,a jako první krok je naprogramování odpovědí. Takže třeba jako příklad se můžeš dozvědět podle počtu otáčení jak je třeba pro tebe zdravé toto jablko,nebo jablko obecně,ale zase nevíš k čemu je ta zdravost vztáhnutá. Takže pro orgonit se musím naprogramovat v závíslosti na mnoha věcech a faktech. Zatím tady můžu dát jenom svá subjěktivní pozorování. Takže když ladím ,rádio podotýkám že to není žádnej šit z koreje,tak v případě že je odlitek od antény do půl metru,nenaladím kromě krásného šumu na všech pásmech nic. A další postřeh,pod vinnou révou se z místa kde je orgonit,začíná rozlézat sucho a to tak ,že svhne listí jako do obráceného kužele. Víc zase někdy. Ahoj
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: re
Navrhujem za základ pre porovnávanie stav bez prítomnosti orgonitu. Bude to síce problém, lebo stav bez orgonitu závisí od miery zdevastovania prirodzeného stavu prítomnosťou priemyslu a činnosti ľudí žijúcich na danej lokalite. Prirodzený (pôvodný) nazmenený stav sa asi ťažko na zemeguli nájde.morse59 píše:Ahoj. Porovnávat v procentech čeho?
- Ondřej
- Zasloužilý člen
Jak v procentech čeho? prostě jen porovnávat referenční a testovaný. Referenční má 100, tak nový má tolik a tolik. Žádná věda. To by potvrdil i Grygar:)
Teď jsem schválně zkoušel analogový a digitální rádio a žádná anomálie. Ani jsem nic podobnýho doteď neslyšel. Takže máš asi rádio z Číny, tam dělaj šity:) S tím suchem jsem to nějak nepochopil..
jelo: dej si vyhledat drahý kameny a křišťál
Teď jsem schválně zkoušel analogový a digitální rádio a žádná anomálie. Ani jsem nic podobnýho doteď neslyšel. Takže máš asi rádio z Číny, tam dělaj šity:) S tím suchem jsem to nějak nepochopil..
jelo: dej si vyhledat drahý kameny a křišťál
-
- Starší člen
re
Ahoj. Rádio skutečně nemám z číny a opravdu v místě kde mám ten odlitek prostě nic nechytím. A s tím suchem, dal jsem orgonit pod vinnou révu ,a asi za pět dní mi nad ním uschnul jeden list ,potom dva nad tím prvním a potim se suché listy začali objevovat víc a víc jako vzhůru a do stran,tedy jako do kužele. Včera jsem dal odlitek jinám a jsem zvědavý ,co to udělá. Jinak nejsem si zcela jistej o tom .že orgonit je jen super. Ale to je věc dalšího laborování s materiálem ,tvarem,a s přáním něco z toho dostat za každou cenu. Radši budu trochu skeptik a nechám se eventualně příjemně překvapit. Zatím ahoj.