Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Orgonový akumulátor a orgonity

Praktická část fóra.

Moderátor: rival

Odpovědět
morse59
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

Kameny

Příspěvek od morse59 »

Ahoj všichni přátelé i nepřátelé.
Navštívil jsem u nás v Hradci zahradnictví a tam prodávají nasáškované surové kameny jako růženín,křišťál,citrýn,a pod. Každej sáček za asi 55.Kč. Jsou to kameny neopracované,ale pro účely zalití dobré.
Já osobně jsem si našel pěkné kameny v lomu Doubravice u Jíčína.
Každému bych přál aby si kameny našel sám,je to skvělý relax,a místní většino dobře oiradí kde hledat. Mám už několik odlitků a nějáká účinnost tam je. Protože sií dobře rozumím s proutkem i kyvadlem,budu provádět "měření" a výsledky dám sem. Ahoj a ať´se vám všem daří a hezkou dovolenou.

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

A kolik ty sáčky váží?
Do lomu bych taky rád zajel, akorát že o žádným tady nevím. Pěknej mají v Arkansasu:)
Jo jsem zvědavej na tvoje testy a výsledky.

Ondřej
Zasloužilý člen

Re: orgonové zářiče

Příspěvek od Ondřej »

jeff píše:.. Pod pojmem základní vlastnosti si představuji CB, nebo ChB čistící atmosféru od chemtrails, smogu a škodlivých účinků mikrovlnného záření. Jeff
CB je trubkama naladěn na výšky, kde se cáká ten bordel, takže se smogem ti moc nepomůže a před mikrovlnama už vůbec. Na smog leda pozemní orgonit a to hlavně u DOR generátorů. Pulzující POR rozhýbe i DOR a přemění na POR, aniž by DOR prošel orgonitem, ale to je spíš vedlejší efekt. Pokud se chceš chránit před mikrovlnama, tak musíš mít alespoň trocha specializovaný kus org. přímo u sebe, nejlépe u 4.čakry. Já nosím toto:
http://worldwithoutparasites.com/The_Ha ... ector.html Komu se to líbí - PM. Teda SZ.
Naposledy upravil(a) Ondřej dne pát 08 srp 2008 13:28, celkem upraveno 1 x.

Tarvos
Nový člen

Re: orgonové zářiče

Příspěvek od Tarvos »

Ondřej píše: Já nosím toto:
http://worldwithoutparasites.com/The_Ha ... ector.html Komu se to líbí - PM.
Koupil nebo vyrobil ?
Jak se tam točí ta spirála ?
Jinak to i z obrázku na mne působí velmi pozitivně.

Ondřej
Zasloužilý člen

Příspěvek od Ondřej »

Iv píše:Jo,málem bych zapoměl připomenout,doma si ty TB dejte vždy dále od el.vedení,když je budete mít velice blízko a přižene se bouře,tak většinou se nějakým způsobem energie indukuje do tohoto vedení a ze zdířek ráda "vyskakuje " eterová energie ise zvukovým doprovodem.Počítači ani žádné elektronice to zatím neublížilo,tak jen pro jistotu.Poznáte to podle barvy výboje,není žlutý ani červený,jen nádherně modrý jak jasná obloha.
A to se ti stalo doma? A to bylo viditelný a slyšitelný pro všechny nebo "jen pro někoho"?
No dráty zřejmě fungují jako anténa TB, jeho prodloužení. Podobně to funguje u vodovodu.
Je hlášeno i snížení spotřeby jak elektrické, tak petrochemické (nemohu potvrdit). http://www.orgon.si/index.php?option=co ... &Itemid=85 -slovinskýmu gifterovi orgonit snížil spotřebu na autě o 7-15%

morse59
Starší člen

to Ondřej

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Ty sáčky jsou asi 10 Dkg a ty kameny jsou jako naštípané,nebo ohlazené do tvaru vajíčka. Lomů je na Jíčínsku a Novopacku opravdu hodně a na kole se toho dá stihnout hodně. Zkoušel jsem testovat org. a zatím vím,že se kolem a vevnitř něco děje. Reakce proutku nebo pendlu není úplně jednoznačná,protože nevím k čemu ji vztáhnout. Jinak odpovědi typu ano ,ne,nejsou až zase natolik hodnotné. Fakt je,že jeden výrobek s velkým agregátem ametystu mi odstranil bolest tenisového loktu po asi 3 krát přiložení na 5minut. Je to sice můj subjektivní názor,ale pokud to přestalo bolet,tak si za tím stojím. Jo a jeden mi docela dobře odstínil rádio na chatičce až jsem z toho byl docela vedle. ¨
Bádejte,zkoušejte a mějte se všichni fajn dokud to jde .Ahoj

Ondřej
Zasloužilý člen

Příspěvek od Ondřej »

nejlepší je něco porovnávat v procentech. Vycházet z nějakých referenčních kusů, cos vyrobil dřív nebo někdo jinej. Měřit třeba rychlost práce a kvalitu výstupní energie.
Jak to myslíš s tím rádiem?

morse59
Starší člen

re

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Porovnávat v procentech čeho? Existuje několik způsobů práce s kyvadlem,a jako první krok je naprogramování odpovědí. Takže třeba jako příklad se můžeš dozvědět podle počtu otáčení jak je třeba pro tebe zdravé toto jablko,nebo jablko obecně,ale zase nevíš k čemu je ta zdravost vztáhnutá. Takže pro orgonit se musím naprogramovat v závíslosti na mnoha věcech a faktech. Zatím tady můžu dát jenom svá subjěktivní pozorování. Takže když ladím ,rádio podotýkám že to není žádnej šit z koreje,tak v případě že je odlitek od antény do půl metru,nenaladím kromě krásného šumu na všech pásmech nic. A další postřeh,pod vinnou révou se z místa kde je orgonit,začíná rozlézat sucho a to tak ,že svhne listí jako do obráceného kužele. Víc zase někdy. Ahoj

morse59
Starší člen

re

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Porovnávat v procentech čeho? Existuje několik způsobů práce s kyvadlem,a jako první krok je naprogramování odpovědí. Takže třeba jako příklad se můžeš dozvědět podle počtu otáčení jak je třeba pro tebe zdravé toto jablko,nebo jablko obecně,ale zase nevíš k čemu je ta zdravost vztáhnutá. Takže pro orgonit se musím naprogramovat v závíslosti na mnoha věcech a faktech. Zatím tady můžu dát jenom svá subjěktivní pozorování. Takže když ladím ,rádio podotýkám že to není žádnej šit z koreje,tak v případě že je odlitek od antény do půl metru,nenaladím kromě krásného šumu na všech pásmech nic. A další postřeh,pod vinnou révou se z místa kde je orgonit,začíná rozlézat sucho a to tak ,že svhne listí jako do obráceného kužele. Víc zase někdy. Ahoj

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: re

Příspěvek od Elektro »

morse59 píše:Ahoj. Porovnávat v procentech čeho?
Navrhujem za základ pre porovnávanie stav bez prítomnosti orgonitu. Bude to síce problém, lebo stav bez orgonitu závisí od miery zdevastovania prirodzeného stavu prítomnosťou priemyslu a činnosti ľudí žijúcich na danej lokalite. Prirodzený (pôvodný) nazmenený stav sa asi ťažko na zemeguli nájde.

jelo
Stálý člen

kamene

Příspěvek od jelo »

Ahoj.Kde sa dá na Slovensku kúpiť aledo inak zohnať krištál? Dik

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Na Slovensku sa dá zohnať krištál jak surový , tak aj leštený v obchodoch s ezoterikou . Miestami sa dá kúpiť aj v niektorích ,,čajovňách'' (napr. v TN) . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Ondřej
Zasloužilý člen

Příspěvek od Ondřej »

Jak v procentech čeho? prostě jen porovnávat referenční a testovaný. Referenční má 100, tak nový má tolik a tolik. Žádná věda. To by potvrdil i Grygar:)
Teď jsem schválně zkoušel analogový a digitální rádio a žádná anomálie. Ani jsem nic podobnýho doteď neslyšel. Takže máš asi rádio z Číny, tam dělaj šity:) S tím suchem jsem to nějak nepochopil..

jelo: dej si vyhledat drahý kameny a křišťál

morse59
Starší člen

re

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Rádio skutečně nemám z číny a opravdu v místě kde mám ten odlitek prostě nic nechytím. A s tím suchem, dal jsem orgonit pod vinnou révu ,a asi za pět dní mi nad ním uschnul jeden list ,potom dva nad tím prvním a potim se suché listy začali objevovat víc a víc jako vzhůru a do stran,tedy jako do kužele. Včera jsem dal odlitek jinám a jsem zvědavý ,co to udělá. Jinak nejsem si zcela jistej o tom .že orgonit je jen super. Ale to je věc dalšího laborování s materiálem ,tvarem,a s přáním něco z toho dostat za každou cenu. Radši budu trochu skeptik a nechám se eventualně příjemně překvapit. Zatím ahoj.

jelo
Stálý člen

Příspěvek od jelo »

takýto kúsok som si vyrobil dnes,ale na nejake meranie si netrufam.(zatial).V živici su zaliate hlinikove piliny a vo vrchnej časti je jeden veľký krištáľ.Ako zistím či to vôbec funguje?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět

Zpět na „Dílna“