Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
Barbucha , v pohode . Je to moj taký ,,blbý'' zvik . Keď niekoho koho ,,poznám'' v ten deň stretnem po prví krát a chcem ho v nejakej veci oslovyť , tak považujem za samozrejme ho najskôr pozdraviť . Pokjal ide o to ,,vydenie a vydenie'' , tak v tom s tebou súhlasím , To . čo obyčajne bežní človek ,,vydí'' je len o poznaní ktoré ten človek má . PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: To Ilem
Ta karma je původně dobrá myšlenka. Měla by vyjadřovat, jak velkým je kdo přínosem pro toto fórum. Jenomže u mě tak to nefunguje. Nejvíc bodů jsem nasbíral, když jsem se náhodou zúčastnil nějakého žabomyšího sporu. Proto si z ní dělám srandu.Barbucha píše:Ty Ileme, asi jsem nějak mimo, ale co je vlastně ta karma, o čem to vypovídá?
Naposledy upravil(a) Ilem dne úte 26 srp 2008 10:09, celkem upraveno 1 x.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ileme,postřeh jak hrom,asi jsi pochopil,Rivale,prosím dej mi nulu.Dík!Ilem píše:Ta karma je původně dobrá myšlenka. Měla by vyjadřovat, jak velkým je kdo přínosem pro toto fórum. Jenomže tak to nefunguje. Nejvíc bodů jsem nasbíral, když jsem se náhodou zúčastnil nějakého žabomyšího sporu. Proto si z ní dělám srandu.Barbucha píše:Ty Ileme, asi jsem nějak mimo, ale co je vlastně ta karma, o čem to vypovídá?
To jsou ale kraviny.........Právě si Ileme nechtěně potvrdil,že lidi dost zajímá názor člověka,ale ne ten povrchní,spíše ten vnitřní,to svědčí i o tom,že lidi uvnitř,ikdyž jsou dnes velmi často kofrontování s tímto zasraným světem,zůstávají přesto aspoň uvnitř normálními lidmi,se svými city a pohnutkami.ebo se mylím? Pokud ano,tak má veškerá aktivita zde byla k velkému prdu a raději zalezu do díry a budu si hrát na svým písečku a těm ostatním se budu z té díry jen řechtat,jak se pachtí.Čau a džus!Ty jseš Ileme psycholog jak Chocholoušek a celá dnešní věda,Vám se dostat do spárů,tak do konce života točím mlýnkem a odříkávám si nějakou básničku a pokorně čekám na další dávku opia,jak krásný svět to napohled.Zdar soudruzi. :bhead:A nesviňte toto vlákno kravinama!Ileme,Ileme,měl jsem na Tebe jiný názor,ale cos tady vypustil udělalo ze mě :devil:Ale ješitnost v tom nehledej,ikdyž každej mužskej je ješitnej a když ho pochválí nějaká samice a tady jsou většinou lidi v kalhotách,tak je na vrcholu blaha,ale tady o to nejde,jde jen o otevřenost a tu preferuji na prvé místo,ikdyž se to některým soukmenovcům někdy nelíbí.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, Ivane tvoje karma je nepochybně zasloužená, sypu si poel na hlavu. Nechci už víc svinit vlákno.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Iv zdravím ťa . Čo si sa zrazil s ,,pravdov'' keď máš takú vrtulu ? Jak nato tak pozerám , dnes to nie je len v tomto vlákne a nie len pod ... . Dam ti jednu dobrú radu ktorú som mimochodom dostal na tomto fóre aj ja a to od niekoho , kto tu má velmi vysoký kredit (aj u mna) ,,Neber to tak vážne , všetko je to tu len taká hra na slepú babu ''. Priznám sa ti , po istých skúsenostiach tu na tomto fore ani ja osobne nemám dôvod prečo tomu neveriť že to tak aj v skutočnosti nieje . Preto sú moje príspevky od istého času tak podávané , jak sú podávané , Chcem aby ich pochopili len tý , čo sa snažia a nie ,,tý'' čo vyčkávajú . PePoIv píše:
Ileme,postřeh jak hrom,asi jsi pochopil,Rivale,prosím dej mi nulu.Dík!
To jsou ale kraviny.........Právě si Ileme nechtěně potvrdil,že lidi dost zajímá názor člověka,ale ne ten povrchní,spíše ten vnitřní,to svědčí i o tom,že lidi uvnitř,ikdyž jsou dnes velmi často kofrontování s tímto zasraným světem,zůstávají přesto aspoň uvnitř normálními lidmi,se svými city a pohnutkami.ebo se mylím? Pokud ano,tak má veškerá aktivita zde byla k velkému prdu a raději zalezu do díry a budu si hrát na svým písečku a těm ostatním se budu z té díry jen řechtat,jak se pachtí.Čau a džus!Ty jseš Ileme psycholog jak Chocholoušek a celá dnešní věda,Vám se dostat do spárů,tak do konce života točím mlýnkem a odříkávám si nějakou básničku a pokorně čekám na další dávku opia,jak krásný svět to napohled.Zdar soudruzi. :bhead:A nesviňte toto vlákno kravinama!Ileme,Ileme,měl jsem na Tebe jiný názor,ale cos tady vypustil udělalo ze mě :devil:Ale ješitnost v tom nehledej,ikdyž každej mužskej je ješitnej a když ho pochválí nějaká samice a tady jsou většinou lidi v kalhotách,tak je na vrcholu blaha,ale tady o to nejde,jde jen o otevřenost a tu preferuji na prvé místo,ikdyž se to některým soukmenovcům někdy nelíbí.
Ješitnost nad ješitnostIv píše:Ileme,postřeh jak hrom,asi jsi pochopil,Rivale,prosím dej mi nulu.Dík!Ilem píše:Ta karma je původně dobrá myšlenka. Měla by vyjadřovat, jak velkým je kdo přínosem pro toto fórum. Jenomže tak to nefunguje. Nejvíc bodů jsem nasbíral, když jsem se náhodou zúčastnil nějakého žabomyšího sporu. Proto si z ní dělám srandu.Barbucha píše:Ty Ileme, asi jsem nějak mimo, ale co je vlastně ta karma, o čem to vypovídá?
Bože, ta hrozná "předposranost". Za co se omlouváš? Za svůj názor? Jsou tady tací, kteří si ji "darovali" sami. Jsem rád že ty k takovým nepatříš.Ilem píše:Omlouvám se, Ivane tvoje karma je nepochybně zasloužená, sypu si poel na hlavu. Nechci už víc svinit vlákno.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
A co se opět vrátit k práci.........
Teda já začnu...sem ted ve stádiu že mám dráták ponořenej do kýble a čučím a čučím a přehazuju dráty a tak pod. však to znáte..je to zajímaví pokoukání...např jakou rychlostí a silou se hrnou miliony mikrobublinek směrem do okolního prostoru...sem se je snažil usměrnit jedním směrem a pěkně to roztočí vodu dokola...já vím že takovej poznatek je mě asi na nic ale kdo si hraje nezlobí.....
Teda já začnu...sem ted ve stádiu že mám dráták ponořenej do kýble a čučím a čučím a přehazuju dráty a tak pod. však to znáte..je to zajímaví pokoukání...např jakou rychlostí a silou se hrnou miliony mikrobublinek směrem do okolního prostoru...sem se je snažil usměrnit jedním směrem a pěkně to roztočí vodu dokola...já vím že takovej poznatek je mě asi na nic ale kdo si hraje nezlobí.....
Re: Zdravím
Touto jednou vetou si dal všetkým viac informácii, než 99,99% členov fóra za dva roky.laik píše:--------------.je to zajímaví pokoukání...např jakou rychlostí a silou se hrnou miliony mikrobublinek směrem do okolního prostoru...--------------------------------:D
Anonymous ,,no budiš'' súhlasím s tebou , je to velmi dôležitý detail no nedával by som jeho dőležitosť do percent .Všetko so všetkým súvisí a pre objektývnosť treba povedať , nebýť Saa a jeho ,,Trkov'' , tak Laik by pravdepodobne nemal ,,dráťak'' a tá informácia by tu asi nebola v týchto súvislostiach povedaná . Mimochodom , aj ten predošlý príspevok (karma) nie je vőbec daleko od ,,pravdy''. Ach tie ,,mikrobublinky'' , gde sa tam v takom množsve berú ? PePoAnonymous píše:Touto jednou vetou si dal všetkým viac informácii, než 99,99% členov fóra za dva roky.laik píše:--------------.je to zajímaví pokoukání...např jakou rychlostí a silou se hrnou miliony mikrobublinek směrem do okolního prostoru...--------------------------------:D
A prečo sa nespojujú do väčších?pepo.bn píše:Anonymous píše:Ach tie ,,mikrobublinky'' , gde sa tam v takom množsve berú ? PePolaik píše:--------------.je to zajímaví pokoukání...např jakou rychlostí a silou se hrnou miliony mikrobublinek směrem do okolního prostoru...--------------------------------:D
Nezapomínaj na Mima. Dierované elektrody dokážu to isté. Bohužiaľ bolo viac kecov než práce.pepo.bn píše:Anonymous píše:je to velmi dôležitý detail ---------------nebýť Saa a jeho ,,Trkov'' , tak Laik by pravdepodobne nemal ,,dráťak'' a tá informácia by tu asi nebola v týchto súvislostiach povedaná . PePolaik píše:--------------.je to zajímaví pokoukání...např jakou rychlostí a silou se hrnou miliony mikrobublinek směrem do okolního prostoru...--------------------------------:D
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Většinou na anonymy nereaguju, ale když tu šíří nepravdivé informace, musím zasáhnout. Děrované elektrody dělají mnohem větší bubliny než TRko. Než budeš něco tvrdit, tak si to ověř.Anonymous píše: Nezapomínaj na Mima. Dierované elektrody dokážu to isté. Bohužiaľ bolo viac kecov než práce.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Možem to dokázať. Je treba iba vhodne upraviť vodu.Ilem píše:Většinou na anonymy nereaguju, ale když tu šíří nepravdivé informace, musím zasáhnout. Děrované elektrody dělají mnohem větší bubliny než TRko. Než budeš něco tvrdit, tak si to ověř.Anonymous píše: Nezapomínaj na Mima. Dierované elektrody dokážu to isté. Bohužiaľ bolo viac kecov než práce.
Výhoda špirálky je v jednoduchej výrobe oproti dierkovaným elektródam. A v malých nákladoch na výrobu. 1,5m zváracieho drôtu nahradí asi sto dier v nerezovom plechu.