Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: VODIK

Příspěvek od Ilem »

Anonymous píše::) mám mali problém neviem akú plochu elektród a elek. výkonu potrebujem na chod motora objemu 2.0 l a výkonu 100 kw zatiaľ na PB a trvale na vodik chcem to zapojiť ako Kogeneracku s asynchronnim motorom 15 kw 2800 ot. pripojeni 10 hod na elek. siet chcel by som vedieť čo je lepšie trubkovi alebo deskovi elektrolizer a kdo má skúsenosťy na pohon vodiku ak to funguje čo to spraví so spaľovacim motorom koľko mi ten motor vydrží pohromade.
Hochu, z těch, co teď do fóra přispívají se to na čistý BP ještě nikomu nepovedlo. Nebo se nepřiznal.

"Dum spiro spero"
Ciceron
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Ilem píše:Hochu, z těch, co teď do fóra přispívají se to na čistý BP ještě nikomu nepovedlo. Nebo se nepřiznal.
Hmm... a načo aj... . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

pepo.bn píše:
Ilem píše:Hochu, z těch, co teď do fóra přispívají se to na čistý BP ještě nikomu nepovedlo. Nebo se nepřiznal.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Anonymous píše:
pepo.bn píše:
Veru , veru BP je riadné svinstvo , takže ešte raz , A NAČO AJ pri tých nemalých rizikách , ktoré to so sebou prináša . H+ je kapitola už o niečom inóm ale o tom tu momentálne nieje reč . PePo

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A čo na to vodik

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Anonymous píše:A čo na to vodik
Zaregistroval sa a momentálne má svojé nezastupitelné miesto v M.s.p . Mimochodom má tam čestné prvé miesto a to vőbec nieje náhoda . PePo

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Příspěvek od Barbucha »

No vzhledem k tomu, že podle menděleva je to brácha hliníka, tak by se měl odstěhovat do Humpolce.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Barbucha píše:
No vzhledem k tomu, že podle menděleva je to brácha hliníka, tak by se měl odstěhovat do Humpolce.
Barbucha a čo tie ostatné prvky z téjto tabulky (M.s.p) , tie sú od macochy ? Je tam pár takých , ku ktorím má H+ ovela večiu afinitu ako k Al . PePo

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

007

Příspěvek od sao »

Ano Pánové , --- Sao je na maltě --- a ještě nějakej ten den tam taky zůstane . Zůstane tam proto , že to musí dokončit , aby už konečně mohl dodělat započaté dílo , protože zima je , jak říká La , “ Opět tu “ a nechci již více z Bůh darma topit plynem , když už to teda mám na káře odzkoušené .
Všeci na mňa serů , a tak si tu maltu vyžeru až do konce sám .
Současně tam při tom ještě dělám vodařskou , elektrikářskou , plynařskou , podlahářskou , obkladačskou a mnohé další s tím spojené . Střechu už jsem dal do kopy a o vyvaření auta , opravě motoru a nabrání nových , schopných adeptu na Volnou Energii-- ani nemluvím )-- a tak se není čemu divit , že to tak dlouho trvá .
Sao je prostě magor , ale zase na druhou stranu , --- když už teda dělá třetí RD , tak mu to musí jít samo -- notabene , když na to má veškeré nářadí .

Prostě Relax a Brnkačka

Morse59 nemá drobně pravdu v tom , že mluvím o bublinkách -- st 27 srpen 2008 20:09 :
„“……….Sao v podstatě nemluvil o ničem jiném než vlastně o bublinách a praktických aspektech jejich vytváření , ………“

Když jsem mluvil o bublinkách , tak to jenom ve velice ranných , tedy Archaických začátcích bádání .
( každej nějak začínal – ne ? )
Pak to bylo již jenom o bublinkách v Bubláku -- a potom už ani -- To ne -- , jak jsem se teda po mnohých zkouškách přesvědčil .
Teď již s tím běhám nějakejch 8000km a postupem času vychytávám mouchy s tím spojené . Zrovna minulej tejden jsem se stavoval u La , abych mu sdělil , že už to bere jenom 5 mA (???) Sám na to koukám jak blázen , ale je to tak . Znovu upozorňuju , že tam mám super čistou voděnku (0,0001 mS) a ať jsem zkoušel cokoli jiného , je zatím tadlencta alternativa nejlepší .
Původně jsem tu vodu měl teda na Kol-stříbro , ale vrznul jsem to tenkrát tam a osvědčilo se .
Toliko mé rychlé zamyšlení-se a teď zase odlétám , rychlostí Plancka na maltu ( - 43)
:hip:

A pánové -- U Dráťáku nejde o bublinky -- o bublinky půjde až u pravé rezonance , která již byla u Tr1 odzkoušena v praxi -- enem to znovu spustit - už se těším :devil:

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

pepo.bn píše:
Barbucha píše:
Barbucha a čo tie ostatné prvky z téjto tabulky (M.s.p) , tie sú od macochy ? Je tam pár takých , ku ktorím má H+ ovela večiu afinitu ako k Al . PePo
Já ti člověče ani nevím, ten zbytek ať jde třeba kam chce. Všechno se vším nějak souvisí. Tak co. Akorát se modlím abych nesou_vysel na nějakém kandelábru s někým s kým by se mi souvisel nějak nepohodlně. Něco v tom smyslu jak ti netopýři na povale.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Barbucha
Zasloužilý člen

Re: 007

Příspěvek od Barbucha »

sao píše:
Zrovna minulej tejden jsem se stavoval u La , abych mu sdělil , že už to bere jenom 5 mA (???) Sám na to koukám jak blázen , ale je to tak . Znovu upozorňuju , že tam mám super čistou voděnku (0,0001 mS) a ať jsem zkoušel cokoli jiného , je zatím tadlencta alternativa nejlepší .
Původně jsem tu vodu měl teda na Kol-stříbro , ale vrznul jsem to tenkrát tam a osvědčilo se .
Toliko mé rychlé zamyšlení-se a teď zase odlétám , rychlostí Plancka na maltu ( - 43)
:hip:

A pánové -- U Dráťáku nejde o bublinky -- o bublinky půjde až u pravé rezonance , která již byla u Tr1 odzkoušena v praxi -- enem to znovu spustit - už se těším :devil:
Vážní prominou, že se míchám do debaty, když o tom nic moc nevím, ale podle toho co tu čtu, jste si jistí, že zrovna voda je to pravé médium, když nejde o vývoj vodíku, ale o energetické obohacení. Nevím třeba trousím bláboly, ale poměrně značně mi to připomíná, a kdyby jste mě zabili tak si nevzpomenu čí je to teorie, terorii o extrakci volné energie z etheru pomocí dvou soustředných válců za použití vakua, nebo jiného dielektrika mezi nimi. Tesla to není, i když je to tonu velice podobné, to co mám na mysli, je emitování elektronů do prostoru mezi válci a jejich následné odebírání na vnitřním z nich . A pokud používáte vodu " nedielektrickou", tak to musí zákonitě blbnout. Blábol?

No to je vlastně fakt -- tak jsem se nad tím zamyslel a rychle to za pár vteřin promyslel a přišel jsem na způsob , jak tu Tvoji teorii odzkoušet -- prostě válec ve válci s dostatečným dielektrikem . A nebo , a to by asi taky stálo za prubnutím , prostě mít ty drátky izolované .

No tak nehlaste se všichni :ewhistle: – ha - tak kdopak má dost času , aby to prubnul ??

Asi to zase zůstane na mě

:smoke:

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

ano Barbucho,

Příspěvek od jeff »

jak sleduji tohle vlákno, tak jsem též nabyl dojmu, že se zde využívá energie eteru, či prostotového náboje... a s vyvíjením BP to mnoho společného nemá. Mrzí mě jen, že se tohoto vývoje nemohu zúčastňovat, protože jednak nemám auto a ke spalovacím motorům vůbec mám jaxi taxi dost daleko. Velice podobných výsledků jako Sao dosáhli Němci, když použili orgonový akumulátor. Rovněž i oni se v současnosti potýkají s problémem, jak palivo nahradit úplně.
http://www.cb-forum.com/Forum/index.php ... 453.0.html

Jeff

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

007

Příspěvek od sao »

No Oni mají teda dost problém , protože to dělají příliš velké a vůbec se nezamysleli nad tím , že u toho na velikosti nezaleží , ale spíš na preciznosti a dokonalosti provedení , potažmo přesném umístnění -- viz pár posledních odkazů od La , vztaženo na Ruskou vědkyni .

U Tr je tomu přesně tak a když jsem si teda dovolil připojit na to i sólo zdroj , tak se to chovalo úplně jinak a musel jsem na střechu hodit kus káblu s připojením na plusovou svorku sólo zdroje , abych to dorovnal , protože se to začalo přehlcovat a jelo to líp až po překročení 80km rychlosti , ale zato to frčelo jak ďas , než s připojením na společnou baterku .
Z toho plyne , že je potřeba asi udělat -- podle malůvky , kterou jsem sem nedávno dal -- anténu na spodní a vrchní část auta . Něco podobného jsem měl na vojně u vysílačky R 140 . Byla tam na střeše APZka (anténa prostorového záření) , přiladěná na frekvenci .
Ještě dneska vzpomínám , jak jsem to poblíž jedné vesnice o půlnoci osolil na plný kule a kdo měl zářivky , tak svítil – istenem , -- to bylo čóro , emberek nás honili po celým lese jak divočáky .

A vůbec , --- už dřív jsem zmiňoval , že příroda všechno co nás jenom může napadnout ošetřila tak , aby bylo všechno v rovnováze . Tudíž se nemůže stát , že bychom udělali nějaké nepřiměřenosti , protože všechno co nás jenom napadne už dávno sama udělala .
Anomálii sice můžeme udělat , ale musíme to udělat tak , jak to příroda není schopna vytvořit a tím je preciznost provedení , protože jenom v tom případě se nám podaří udělat zamýšleného a bude nám to chodit .

:smoke:

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ano Barbucho,

Příspěvek od Iv »

jeff píše:jak sleduji tohle vlákno, tak jsem též nabyl dojmu, že se zde využívá energie eteru, či prostotového náboje... a s vyvíjením BP to mnoho společného nemá. Mrzí mě jen, že se tohoto vývoje nemohu zúčastňovat, protože jednak nemám auto a ke spalovacím motorům vůbec mám jaxi taxi dost daleko. Velice podobných výsledků jako Sao dosáhli Němci, když použili orgonový akumulátor. Rovněž i oni se v současnosti potýkají s problémem, jak palivo nahradit úplně.
http://www.cb-forum.com/Forum/index.php ... 453.0.html

Jeff
:good: :good: :good: Víc se mě nechce ani mluvit!Ani nevíš,Jefe,jak jsi blízko pravdy!Sao,drž se a vydrž!

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

odkazy znovu

Příspěvek od la »

http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... kYDEaRr6Pw
Nahoře pod názvem odstavce se dá vrátit a najít další zajímavosti tím Up.
Velmi zajímavé čtení.(ale makačka to strávit) ;)

Odpovědět

Zpět na „Sao“