Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
Jistě, stáhne si to a uvidí jen tlachání, nic víc.
Tvoje tvrzení sou k smíchu, nejen mě... Hehehe.
Kdo říkal, že mi má někdo věřit? Já nikde nic takovýho neřekl, mluvi jsem o osobním názoru na věc, který nemá nikdo z vás... Hehehe.
Pěkně se bavím, konečně se diskuze obrátila k smíchu na mojí stranu, s toho už nejde vystoupit.
Mimochodem obrátit Radar v scifi technologii 'based on Tesla' může jen demagog na té správné vlně, existence VE ve světě je totiž založena stejně jako demagogie vůči USA na stejné úrovni, rovné nule.
Ale dál pište, z diskuze mezi 2 usery se stala docela zajímavá diskuze několika násobně zábavnější, jen tak dál, bavím se...
Hitler byl taky na Marsu, dokonce v loďi mimozemšťanů a mají na Měsící základnu, to ví každý. (Vám podobný...)
Iv, to je Star Gate most viewer? Ruská technika je síla, to opravdu musíš znát, lol, bez radaru stejně dobře jako bez Iv... Nebo né?
Tvoje tvrzení sou k smíchu, nejen mě... Hehehe.
Kdo říkal, že mi má někdo věřit? Já nikde nic takovýho neřekl, mluvi jsem o osobním názoru na věc, který nemá nikdo z vás... Hehehe.
Pěkně se bavím, konečně se diskuze obrátila k smíchu na mojí stranu, s toho už nejde vystoupit.
Mimochodem obrátit Radar v scifi technologii 'based on Tesla' může jen demagog na té správné vlně, existence VE ve světě je totiž založena stejně jako demagogie vůči USA na stejné úrovni, rovné nule.
Ale dál pište, z diskuze mezi 2 usery se stala docela zajímavá diskuze několika násobně zábavnější, jen tak dál, bavím se...
Hitler byl taky na Marsu, dokonce v loďi mimozemšťanů a mají na Měsící základnu, to ví každý. (Vám podobný...)
Iv, to je Star Gate most viewer? Ruská technika je síla, to opravdu musíš znát, lol, bez radaru stejně dobře jako bez Iv... Nebo né?
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Gimper
Příteli,je mě líto,že máš takový názor na problematiku zde řešenou.Až mě mrazí,když čtu Tvoje příspěvky.Potvrzuješ jen to,že si nevážíš lidí,třeba jako Tesla,kteří opravdu něco znamenali a jeho myšlenky nejsou žádná Star Gate,ale skutečnost a VE která se zde řeší není také výplod fantazie.Snaž se trochu více číst a udělat si svůj názor a brát v potas všechny aspekty,které můžeš načerpat!Život není tak přímočarý jak zde prezentuješPřál bych Ti,aby jsi se probudil ze své demagogie,té už jsme si užili dost v minulých dobách,ale asi je to zbytečné,každý musí projít svým trápením.Zkus trochu pouvažovat nad děním okolo nás a pokud nebereš VE,tak proč si vůbec lezl na toto forum?Vím, že u některých lidí je po probuzení se,někoho hned po ránu tnout,ale to není smysl lidí tady na tomto foru,na to jsou fora jako BlaBla a nebo novinky.Je mě líto a tak bych Ti přál aby jsi se probudil,škoda každého člověka,ale dělej si co chceš,můj názor znáš,RADAR zde nemá co dělat,pokud ano,tak je to agresivní počin,už s ohledem na naši generaci.Měj se fajn a ať Tě provází ta dobrá síla.A jestli je to bez Iv nebo s Iv je jedno,protože po mě se najde další Iv,který možná bude ve svých názorech ostřejší,takový je život a bude nás víc a víc,až celý falešný systém jednoho dne skolabuje a Demokracie bude opět svobodná.Jinak mě napadá jeden obraz z krásného filmu"Velebnosti,jdu blejt"a važ si toho,že jsem Ti věnoval trochu pozornosti,jen proto,že si myslím,že každého člověka je škoda,který nemá svůj osobní názor,aspoň s pohledu té pravé reality.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
O jaké agresi to mluvíš? To je opravdu příspěvek k tématu.Iv píše:Příteli,je mě líto,že máš takový názor na problematiku zde řešenou.Až mě mrazí,když čtu Tvoje příspěvky.Potvrzuješ jen to,že si nevážíš lidí,třeba jako Tesla,kteří opravdu něco znamenali a jeho myšlenky nejsou žádná Star Gate,ale skutečnost a VE která se zde řeší není také výplod fantazie.Snaž se trochu více číst a udělat si svůj názor a brát v potas všechny aspekty,které můžeš načerpat!Život není tak přímočarý jak zde prezentuješPřál bych Ti,aby jsi se probudil ze své demagogie,té už jsme si užili dost v minulých dobách,ale asi je to zbytečné,každý musí projít svým trápením.Zkus trochu pouvažovat nad děním okolo nás a pokud nebereš VE,tak proč si vůbec lezl na toto forum?Vím, že u některých lidí je po probuzení se,někoho hned po ránu tnout,ale to není smysl lidí tady na tomto foru,na to jsou fora jako BlaBla a nebo novinky.Je mě líto a tak bych Ti přál aby jsi se probudil,škoda každého člověka,ale dělej si co chceš,můj názor znáš,RADAR zde nemá co dělat,pokud ano,tak je to agresivní počin,už s ohledem na naši generaci.Měj se fajn a ať Tě provází ta dobrá síla.A jestli je to bez Iv nebo s Iv je jedno,protože po mě se najde další Iv,který možná bude ve svých názorech ostřejší,takový je život a bude nás víc a víc,až celý falešný systém jednoho dne skolabuje a Demokracie bude opět svobodná.Jinak mě napadá jeden obraz z krásného filmu"Velebnosti,jdu blejt"a važ si toho,že jsem Ti věnoval trochu pozornosti,jen proto,že si myslím,že každého člověka je škoda,který nemá svůj osobní názor,aspoň s pohledu té pravé reality.
Můj čas zde byl taky určen lidem co nemají vlastní názor, protože argumenty vedené proti radaru nemůžou pocházet z vlastní hlavy pokud jsou založeny na nenávisti USA.
Mimochodem můj názor je mi vlastní a je tvořen přesně tak jak říkáš, jen pro mě nemá cenu vůbec brát v potas některé konspirační teorie podle kterých všechno podkládat.
Komunistů bylo taky víc a víc a nakonec tolik, že vznikla Demokracie...
PS: Offtopic:
Tesla byl jistě velký člověk, ale pár ještě větších lidí z něj udělalo něco kým nebyl.
VE jako taková je jistě zajímavá věc, ale když se o ní začneš zajímat jako já, jsi napřed hrozně překvapen, že se toho na internetu okolo ní nachází tolik, časem přídeš ale na skutečnost, že nic s toho nefunguje, nejde spočítat a porušuje fyzikální zákony, například zákon o zachování energie a vlastně jsou to všechno perpetum mobile.
Potom zjistíš, že se lidé pohybující okolo VE opírají o konspirační teorie a spam, což mě stejně jako v případě Radaru USA zapadá do sebe.
Názor na toto fórum získávám postupně, když jsem se registroval, o volné energii sem nic nevěděl, teď toho vím docela dost, alespoň s ohledem na funkčnost.
Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že zrovna tobě nikdo nic neukáže. Ty jsi tak prorežimní, že každý bude mít strach, že se brzy po tobě objeví pánové v dlouhých černých kabátech.gimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Hu?Ilem píše:Myslím, že zrovna tobě nikdo nic neukáže. Ty jsi tak prorežimní, že každý bude mít strach, že se brzy po tobě objeví pánové v dlouhých černých kabátech.gimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
PS: Vím, že mi nikdo nic neukáže, protože nikdo nic k ukazování nemá, kdyby měl, nevymlouvá se na blbosti.
Gimper zdravím ťa . Vőbec ma neprekvapuje , že ako človek , a ,,odchovanec'' téjto doby si mýliš pojmi s dojmami , no nemaj boja , stáva sa to každému z ,,nšho druhu'' a ani ja niesom výnimkou . Takže perpetum mobile ako také patrí samozrejme do ríše rozprávok a priznám sa ti , velmi pochybujem že by sa ti podarilo najsť niekoho tu na tomto fore zaregistrovaného , kto si o perpetu myslí niečo iné . No v prípade volnéj energie je to už o niečom uplne inóm . Ako jednoduchý príklad ti uvediem npr. tepelné čerpadlo . Na vstupe máš 1kW v ,,elektrike'' a na výsupe máš bajočko 3kW v ,,teple'' . Ak by si priamo ,,spaloval'' ten 1kW ,,elektriky'' dosť ťaško by si dosiahol tie 3kW v ,,teple'' . Neni to ani perpeum a ani to neporušuje ziadný fyzikálný zákon . A o tom je volná energia a nie o ,,perpetu'' . PePo
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ilem píše:Myslím, že zrovna tobě nikdo nic neukáže. Ty jsi tak prorežimní, že každý bude mít strach, že se brzy po tobě objeví pánové v dlouhých černých kabátech.gimper píše: Pokud tomu tak není, rád bych viděl COKOLIV co čerpá volnou energii, rád přijedu kamkoliv, ale videa a psaný text mě nepřesvědčí.
Ovšem tepelné čerpadlo, stará známá věcpepo.bn píše:Gimper zdravím ťa . Vőbec ma neprekvapuje , že ako človek , a ,,odchovanec'' téjto doby si mýliš pojmi s dojmami , no nemaj boja , stáva sa to každému z ,,nšho druhu'' a ani ja niesom výnimkou . Takže perpetum mobile ako také patrí samozrejme do ríše rozprávok a priznám sa ti , velmi pochybujem že by sa ti podarilo najsť niekoho tu na tomto fore zaregistrovaného , kto si o perpetu myslí niečo iné . No v prípade volnéj energie je to už o niečom uplne inóm . Ako jednoduchý príklad ti uvediem npr. tepelné čerpadlo . Na vstupe máš 1kW v ,,elektrike'' a na výsupe máš bajočko 3kW v ,,teple'' . Ak by si priamo ,,spaloval'' ten 1kW ,,elektriky'' dosť ťaško by si dosiahol tie 3kW v ,,teple'' . Neni to ani perpeum a ani to neporušuje ziadný fyzikálný zákon . A o tom je volná energia a nie o ,,perpetu'' . PePo
Žádný zákon neporušuje, pouze čerpá teplo z okolí, kdežto do takové "efektivní" elektrolýzi "teče" 20VA, výstupem je při přeměně vámi presentované třeba i 50KVA, což je trošku z jiného soudku.
Tepelné čerpadlo žádný zákon neporušuje, energie kterou z něj dostaneme je pouze přeměněné teplo o naprosto stejné hodnotě.
Výkon < Příkon, všude
PS: Tepelné čerpadlo není žádný zdroj volné energie jaký je ve presentován na tomto a jiných fórech, máš to pomotané - nebo chceš pomotávát jiné.
Princip ledničky zná každý malý dítě, ale v žádném případě to není nic revolučního nebo dokonce převratného.
Naposledy upravil(a) gimper dne čtv 04 zář 2008 13:22, celkem upraveno 3 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pepo.bn není z vás dvou ten, kdo to má pomotané. Ten to má srovnané, jako málokdo na tomto fóru. Jenže se obávám, že se svým přístupem to nikdy nepochopíš. Jsi na jiném místě, než bys měl být. Doporučuji http://www.sysifos.cz tam je místo pro tebe.gimper píše: máš to pomotané - nebo chceš pomotávát jiné
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Tím jsi mi nic nedokázal, ani trošku, zase ústupek místo faktů.Ilem píše:Pepo.bn není z vás dvou ten, kdo to má pomotané. Ten to má srovnané, jako málokdo na tomto fóru. Jenže se obávám, že se svým přístupem to nikdy nepochopíš. Jsi na jiném místě, než bys měl být. Doporučuji http://www.sysifos.cz tam je místo pro tebe.gimper píše: máš to pomotané - nebo chceš pomotávát jiné
Pravdu máš v tom, že s přístupem nevěřit kde jaké blbsti opravdu nepochopím věci na těchto blbostech založených.
Když dojde na lámání chleba, nepadne ani jeden argument podle kterého by se dalo odpíchnout a zamyslet se nad další situací.
Pokud ti povím, že se ocel taví při 200°C a ty budeš z praxe vědět, že je to blbost, budeš argumentovat stejně jako já - já z praxe mohu soudit, že tepelné čerpadlo funguje nad zákony fyziky a taky vím, že pokud někam vložím 1W, víc jak 1W s toho nedostanu ani kdybych se na hlavu stavěl.
Taky znám plno lidí, kteří aniž by o VE cokoliv vědeli (například jako můj otec, který toho určitě v podobných směrech dokázal hodně) mi odpověděli zcela jasně - je to blbost, což ovšem můžu brát jako kloudný argument založený na logickém myšlení.
I když se můžu snažit argumentovat čím chci, pro tyto lidi není možná existence podobných věcí, to ani nemluvím o faktu, že nikdo nic takového nemá a na dotaz "už to někdo má?" odpovídám "ne" se jen smějí, jak můžu přemýšlet nad jasným nesmyslem a to jim nedělá ani problém dokázat, že to opravdu nesmysl je, ovšem né urážkou.
Ale tito lidé sou podle vás asi taky mimo a nic nechápou i když je jich většina a zatím neznají nikoho kdo by podobnou v podobné věci "věřil".
Naposledy upravil(a) gimper dne čtv 04 zář 2008 14:08, celkem upraveno 1 x.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já nemám potřebu ti nic dokazovat. Ty ale máš potřebu, abych ti to dokázal já. Studuj a mysli. My všichni jsme se tím museli prokousat, nikdo nám nic nedal na zlatém podnose.gimper píše:Tím jsi mi nic nedokázal, ani trošku, zase ústupek místo faktů.
Ale měl bys studovat pozorněji. Například tvoje nerovnice: "Výkon < Příkon, všude" porušuje zákon zachování energie.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Neporušuje, protože v praxi platí, že existují ztráty, které jasně říkají, že nikdy není možné dosáhnout učinosti přesně 1.Ilem píše:Já nemám potřebu ti nic dokazovat. Ty ale máš potřebu, abych ti to dokázal já. Studuj a mysli. My všichni jsme se tím museli prokousat, nikdo nám nic nedal na zlatém podnose.gimper píše:Tím jsi mi nic nedokázal, ani trošku, zase ústupek místo faktů.
Ale měl bys studovat pozorněji. Například tvoje nerovnice: "Výkon < Příkon, všude" porušuje zákon zachování energie.
Zbytek máš o post nahoře.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
A já tvrdím, že správně má rovnice vypadat takto: součet příkonů = součet výkonů. Až pochopíš rozdíl mezi tím, cos napsal ty a já, budeš o malý krůček dál.gimper píše:Neporušuje, protože v praxi platí, že existují ztráty, které jasně říkají, že nikdy není možné dosáhnout učinosti přesně 1.Ilem píše:Já nemám potřebu ti nic dokazovat. Ty ale máš potřebu, abych ti to dokázal já. Studuj a mysli. My všichni jsme se tím museli prokousat, nikdo nám nic nedal na zlatém podnose.gimper píše:Tím jsi mi nic nedokázal, ani trošku, zase ústupek místo faktů.
A k tomu o post nahoře, argumentů je dost, jen bys musel prostudovat fórum a přilehlé odkazy. A to je o dost náročnější, než vyvolávání hádek. A ještě by mě zajímal, jak sis v praxi ověřil, že neexistuje jiná forma energie, než ta která se běžně používá.
Naposledy upravil(a) Ilem dne čtv 04 zář 2008 14:24, celkem upraveno 1 x.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
To už je jen slovíčkaření, to jistě chápu od doby co sem začal chápat zákon o zachování energie, nicméně se moje tvrzení = tvému, jen jinak vyjádřeně ))Ilem píše:A já tvrdím, že správně má rovnice vypadat takto: součet příkonů = součet výkonů. Až pochopíš rozdíl mezi tím, cos napsal ty a já, budeš o malý krůček dál.gimper píše:Neporušuje, protože v praxi platí, že existují ztráty, které jasně říkají, že nikdy není možné dosáhnout učinosti přesně 1.Ilem píše:Já nemám potřebu ti nic dokazovat. Ty ale máš potřebu, abych ti to dokázal já. Studuj a mysli. My všichni jsme se tím museli prokousat, nikdo nám nic nedal na zlatém podnose.
Prohledat fórum znamená se nic nedozvědět, jenom spekulace, žádná pořádná informace se najít nedá.
Energii nelze vytvořit ani zničit, její celkové množství nelze nijak zvětšit ani zmenšit, jde pouze přeměnit.
Tak o jakých energiich se bavíme?
V praxi se většinou používá to co je dostupné, čerpat energii z ničeho podle výše uvedeného nelze, to by potom ono "nic" nebylo nic. )
Naposledy upravil(a) gimper dne čtv 04 zář 2008 14:32, celkem upraveno 1 x.