Aquarius1 píše:Víš,nick gimper má mnoho významů ale to jistě znáš,mne by zajímalo jen jedno co vlastně máš proti tomuto foru,nic ti není dobré vše je tu na nic všichni podle tebe blábolíme a nevíme nic jen Ty jsi ten super ultra nej.Připadáš mi jako placený provokatér.Proč si nenajdeš nějakou skupinu lidí jako ty a spolu můžete nadávat na celej poblázněnej svět a bude vám dobře.Připadá mi to skoro jako úchylka,přitom tvoje útoky nemají žádný podklad o který by ses mohl dostatečně opřít a ještě osočuješ lidi z výmyslů a demagogie ale přesně to děláš ty a možná si to ani neuvědomuješ což je pro společnost nebezpečnější než cílený teror jelikož neuvědomění si tohoto stavu je přesvědčení o vlasní neomylnosti a to se již v minulosti stalo mnohokrát a pak díky takovýmto lidem jako jsi ty trpěli miliony neviných.
Možná ti dělá dobře posmívat se lidem a tím se ukájí tvá touha po moci nebo jsi byl v dětství nějak omezován co já vím ale věř že každá akce má i reakci a vše se může otočit proti tobě a pak se budeš divit odkud to přišlo.Na netu jsi anonymě a to ti dává moc a sílu ale to není navěky,to není vyhrožování toho jsem dalek ale píši to proto že bys to hned použil.Sleduji tě pečlivě a můžu říci jsi dobrý studijní materiál psychologie člověka a jeho jednání,svou přítomností jsi rozšířil můj obzor poznání a potvrdil jsi můj názor že tato společnost ještě není úplně zdravá a jsou mezi námi i jedinci jako ty.Štěstí že je vás stále méně.
Podívej se, abych tě uvedl na správnou cestu, proti nikomu z tohoto fóra nic nemám, naprosto nic.
Víš, kdybych proti někomu něco měl nesnažil bych se o "slušné" "jednání" a už vůbec bych netrávil čas nějakým postováním na toto fórum.
O těch pár lidech co se zde snaží prosaďit, že je Radar jenom zlo si také nic špatného nemyslím, přeci jen anonymita tam dává jisté "kouzlo" a také není toto fórum diskuze na novinky.cz, kde to vypadá trošku jinak.
Jako provokatér se necítím a už vůbec mě za to nikdo neplatí ani mi nikdo neříká co mám psát a jak se chovat, nebo ty jsi si snad všiml, že bych někoho odsuzoval jako ty?
Já nikoho neodsuzuji, ani si o něm nepotřebuju dělat doměnky, podle kterých bych se pak s lidmi bavil, nejsem v hodpodě, ale na fóru.
Podle toho co píšeš usuzuješ, že nedokážu nic s toho co říkám podložit, já sám si osobně myslím že opak je pravdou, ale když si za tím stojíš, polož mi řadu otázek, které ti nejsou v mém podání jasné a nejsou ničím podložené, já ti na Tvoje otázky a nejasnosti podklady najdu aniž bych musel sebevíc hledat, jen do toho
ptej se.
Tím, že se věci otočí proti mě si nejsem zcela jist, veř nebo nevěř, ale život mě naučil, že lhát a mlžit se nemá, pravda vždy vyleze na povrch ať je jakákoliv, podle toho se také řídím, věci které nechci aby někdo dělal mě, nedělám já nikomu a co se týče objektivnosti, nemám sebemenší důvod někomu lhát a podobně, jsem si zcela vědom, že to co dělám plno lidí nepřenese přes srdce, ale plno lidem pomůže v utvrzení jejich názorů a myšlení, i kdybych pomohl utvrdit byť jen jednoho člověka, bude to pro mě veliký úspěch, protože nachytat masu lidí na kdejakou blbost jde až moc jednoduše, narozdíl od utrvzení, že právě ta masa se mýlí.
Já na tento svět nadávat nepotřebuji, stejně tak nepotřebuji skupinu co na něj nadává a vlastně ani neví proč, to by mělo vlastně stejný výsledek jako tady, doslova.
Touhu po moci nemám, vím jak těžké je s tou mocí zacházet, aby to mělo kloudný výsledek a bylo prospěšné nejen mě.
Posmívat se nikomu nepotřebuji, stejně jako sem v dětství byl omezován jen ve věcech ve kterých se omezuje každý mladý člověk, aby nedopadl jako kriminálník nebo podobně, za ono omezování mohu jen děkovat, nebýt ho, nebylo by ani mé existence tady.
Na internetu se pohybuji v rámci mé práce (Programátor C/C++) od roku 2002 a mohu ti říct, že mi nedělá problém ti sdělit ani moje jmého a příjmení, dokonce ani bydliště a další věci, se kterýma by jsi měl ty asi problém.
Jistě, obzor rozšiřuje i sebemenší "prd", takže v tomto ohledu s tebou jen souhlasím.
Dokonce i s tím, že společnost není zdravá souhlasím, ale to nebude nikdy, ani přes to, že doufáš, že lidí s vlastním názorem a myšlení je pořád míň a míň.
Ostatně, nás je méně a vám zase není dána možnost rozhodovat o věcech jako je Radar USA, proč je jasné už jen z kontextu nás obou.
Barbucha: Moje mysl v klidu je, ale o tvojí se to říci z mého pohledu nedá, přání klidného žití tvého může být opravdu jenom přáním, ale i přes to ti ho věnuji.