Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
Mars
Pravda o Marsu
mapa američana
mapa američana
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
motor z křovinořezu
pravidelný odběratel časopisu udělej si sám ... který se rozhodl, že si trochu
zalítá ...
zalítá ...
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Trocha nostalgické nádhery
Konal se u nás sraz milovníků páry a starých motorů. Nádhera. Ani jsem nevěděl, že se dá udělat funkční parní stroj i ze skla. Pokusím se sem procpat pár fotek, abych se s váma mohl o ten zážitek podělit.
Má to 14 MB, tak může stahování chvíli trvat. Fotek mám ještě mnohem víc, ale to bych sem už asi nedostal.
srazmp.pdf
Má to 14 MB, tak může stahování chvíli trvat. Fotek mám ještě mnohem víc, ale to bych sem už asi nedostal.
srazmp.pdf
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
už aby zrušili spotřební daň z alkoholu
Jak by ten svět byl krásně jednoduchej, už v 70 letech minulého století o tom zpívala tehdy zakázaná skupina The Plastic People Of The Universe.
Kdyby místo vody z vodovodu tek alkohol, to bych byl pořád na mol,
to by pak byly prázdný hospody, v těch hospodách by byly prázdný stoly
ref.
Z vodovodu alko alko alkohol, z vodovodu alko alko alkohol......
Lidi by byli notorici, zvířata by byli alkoholici, svět by byl ohromnej sud alkoholu
ref.
Z vodovodu.....
myl by se v alkoholu, jako kdysi z vodovodu, vlasy by sis myl v rumu, za pár let bys byl v drnu
ref.
Z vodovodu.....
Jezdit na čistý bioetanol, tak mají všichni po problémech, je to velice vydatné palivo, navíc může suplovat i některé potravinové doplňky
Kdyby místo vody z vodovodu tek alkohol, to bych byl pořád na mol,
to by pak byly prázdný hospody, v těch hospodách by byly prázdný stoly
ref.
Z vodovodu alko alko alkohol, z vodovodu alko alko alkohol......
Lidi by byli notorici, zvířata by byli alkoholici, svět by byl ohromnej sud alkoholu
ref.
Z vodovodu.....
myl by se v alkoholu, jako kdysi z vodovodu, vlasy by sis myl v rumu, za pár let bys byl v drnu
ref.
Z vodovodu.....
Jezdit na čistý bioetanol, tak mají všichni po problémech, je to velice vydatné palivo, navíc může suplovat i některé potravinové doplňky
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
dlouho sem se tak nezasmel(nic proti blond zenam)
!!!
!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svět zboř! Já budu stát.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
AHA
Pokud jste Michal D...., přihlaste se a bude vám zobrazena vaše domovská stránka.
Michal D...
Přezdívka: gimper
Patička: gentoo.bloguje.cz
Datum registrace: 11. 3. 2005
Skóre: 13
Záložky uživatele
Seznam příspěvků na abclinuxu.cz
(články, komentáře, dotazy, zprávičky, softwarové a hardwarové záznamy, pojmy ve slovníku a texty v učebnici)
Michal D...
Záložky uživatele
(články, komentáře, dotazy, zprávičky, softwarové a hardwarové záznamy, pojmy ve slovníku a texty v učebnici)
... věřím, že se " TO " povede ......
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Re: AHA
dobrý nápad, zkusil jsem do googlu, pouze české web, dát gimper, docela sranda, hoch je vcelku velmi aktivní ve všech možných diskuzních forech, nechápu, buď nemá co dělat, nebo má nutkavou potřebu veřejně prezentovat svůj názor, nebo nevím, v každém případě by to mohl být dobrý typ pro studium a docela ho lituju a je mi ho docela líto. Bylo by stejně zajímavé zjistit jak takovýto běs vznikne lidem v hlavě.martin11 píše:Pokud jste Michal D..., přihlaste se a bude vám zobrazena vaše domovská stránka.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Není to tak dávno, co jste všichni odsoudili hledání identity Peter610. Někteří to označili jako štvaní. Je to teď jiné, když se štve proti člověku, který má jiný názor? Nazval bych to zhovadilostí.martin11 píše:Pokud jste Michal D..., přihlaste se a bude vám zobrazena vaše domovská stránka.
Michal D...
Záložky uživatele
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Peter610 nikomu nevyhrožoval. V tom je trochu rozdíl. Ale už bych toho taky nechal. Stačí, že ví, že v případě splnění svých výhružek už není anonynmní.Peter anonymní píše:Není to tak dávno, co jste všichni odsoudili hledání identity Peter610. Někteří to označili jako štvaní. Je to teď jiné, když se štve proti člověku, který má jiný názor? Nazval bych to zhovadilostí.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Peter ozvi se
...zdravim peter ...máš ode mne na sz zprávu.....nebo se ozvi na muj mail...hezký den martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Identita
Jak už jsem psal v "Privátku", nechme to již být a neuvádějme zde žádná příjmení (vytečkoval jsem jej). Myslím, že ta výhružka mé osobě byl jen výkřik do tmy. Pokud by se něco změnilo, dám vědět.
rival - živý člověk - suverén
Páni , zdravím Vás . Jarda ovčák Svitavy , dobre hovoríš , ako hovoríš . Už vőbec ma nemrzí , že poznanie ,veci'' mnou nadobudnuté a nezverejnené ostali nezverejnené . PePojarda ovčák svitavy píše:Opravdový smutek mám z mentality lidí. Odlišný názor může být důvodem k takovému chování? Opravdu musíme mít synchronní myšlení a stejné žebříčky hodnot? Pokud je nezbytné kutí piklí a rozličná bratrstva kočičích pracek, vrací nás to kamsi jinam........
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
svět je džungle
citace :
Není to tak dávno, co jste všichni odsoudili hledání identity Peter610. Někteří to označili jako štvaní. Je to teď jiné, když se štve proti člověku, který má jiný názor? Nazval bych to zhovadilostí.
On sice taky štval, ale s citací souhlasím, a bnovi jsem dal +
Nemělo by se oplácet stejné stejným, je to ustrnulost a .......
K.
Není to tak dávno, co jste všichni odsoudili hledání identity Peter610. Někteří to označili jako štvaní. Je to teď jiné, když se štve proti člověku, který má jiný názor? Nazval bych to zhovadilostí.
On sice taky štval, ale s citací souhlasím, a bnovi jsem dal +
Nemělo by se oplácet stejné stejným, je to ustrnulost a .......
K.