Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Možná další blbost.
Pakliže to nepovažujete za tak velkou blbost, napadla mě ještě jedna maličkost. V popisu onoho patentu se dotyčný zmiňuje o tom, že udržení Hlubokého vákua mezi válci jest poměrně složitá a těžkopádná záležitost. Že stejného efektu lze dosáhnout požitím buď velmi čisté destilované vody, nebo parafínu, které se z jeho pohledu chovají jako potřebné vákuum. Že na tom něco bude to již někdo psal, že použil destilku. Použití parafínu v tomto případě nepřichází v úvahu, tak co takhle zkusit olej. Motoru by v zásadě nevadil a jako dielektrikum by mohl být lepší než voda. Blbost? Odzkoušení by mělo být jednoduché, zkrátka místo vody tam máznout olej a když to nesplní očekávání, tak se dá vždycky odstranit. A ještě jedna poznámka, dle onoho pramene, od velikosti se odvíjí množství dodané energie, takže na velikosti a rozměrech záleží.
čus ať se vede.
Co se týče té čisté vody -- MÁM, protože furt píšu že tam dávám zatím pro mě nejdostupnější čistou vodu , která se laboratořích nachází a mS je téměř na nule .
Olej tady taky mám v poznámkách na odzkoušení , ale co se týče té velikosti ---- noó -- .
Když se v dávnějších dobách dělaly motory -- třeba o obsahu 1000cm³ , tak byl výkon asi 20 - 40koní – postupem času má ten sám motor výkon 150koní -- a za deset let bude mít třeba 500koní , takže na preciznosti provedení záleží převelice a taky ze které strany a náhledu se k dané věci přistupuje .
A já du makat , nebo to nedodělám .
čus ať se vede.
Co se týče té čisté vody -- MÁM, protože furt píšu že tam dávám zatím pro mě nejdostupnější čistou vodu , která se laboratořích nachází a mS je téměř na nule .
Olej tady taky mám v poznámkách na odzkoušení , ale co se týče té velikosti ---- noó -- .
Když se v dávnějších dobách dělaly motory -- třeba o obsahu 1000cm³ , tak byl výkon asi 20 - 40koní – postupem času má ten sám motor výkon 150koní -- a za deset let bude mít třeba 500koní , takže na preciznosti provedení záleží převelice a taky ze které strany a náhledu se k dané věci přistupuje .
A já du makat , nebo to nedodělám .
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Re: ano Barbucho,
Jeff zdravím ťa . Tak , tak dobre hovoríš ako hovoríš . A podla teba o čom je tento ,,priestorový NÁBOJ'' , o elektrike alebo o ,,duchoch'' ? PePojeff píše:... prostotového náboje...
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Re: ano Barbucho,
Iv zdravím ťa . Nemaj boja , Sao je v pohode . Nieje ,,svâtý'' (kto z nás si to mőže dovoliť o sebe povedať že ním je) a ani ho zo seba nerobí . Bol ,,nachytaní na hruškách'' a hoc nerád ale priznal to (každý z nás určite pozná tento ,,boj'') . To dokáže a tu si dovolím použijem jeho slová len ,,rovný chlap''. PePoIv píše:
Sao,drž se a vydrž!
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
strašidla
Taky Tě zdravím pepo! Podle oficiálně dostupných informací má eter, orgon, či vesmírná energie charakter spíše jako ti duchové. Oficiální vědecká garnitura se tomu prostě brání. Vycházejme ale z toho, že "tajemná energie" vlastně je příčinou všeho, co nám tady na Zemi funguje, ať už to je život všeho druhu, fyzikální procesy, i ta elektřina a magnetizmus.... , jsou jen důsledky. Když se zpomalí, nebo zastaví proud eteru, velice rychle se dostaví negativní reakce.
Jeff
Jeff
Re: strašidla
Ano , v prípade ,,eteru'' s takto podaným vysvetlením súhlasím , no v prípade ,,priestorového náboja'' už nie . Eter a priestorový náboj sú sice rőznou stranou mince , no podla mňa tie mince sú minimálne dve a každá z nich je inéj meny . Preto tie rozdieli v ,,kvalite'' no i pochopení zároveň . Jak prevody medzi menami (nemám na mysli ,,vexlákou''), tak aj prevody medzi energijami sú vždy so strátami . V prípade meny to nigdy nie je na ukor tepla , ak neberieme do úvahy ,,adrenalýn'' , čo je mimochodom tiež ,,energia'' . Tak , jak je rozdielna konvertibylita meny , tak rozdielna je aj kvalita energije a zároveň aj prevod medzi nimi a to v prípade energie je VŽDY NA ÚKOR TEPLA ! Povedal by som ,,Podobnosť čiste náhodná'' . PePojeff píše:Taky Tě zdravím pepo! Podle oficiálně dostupných informací má eter, orgon, či vesmírná energie charakter spíše jako ti duchové. Oficiální vědecká garnitura se tomu prostě brání. Vycházejme ale z toho, že "tajemná energie" vlastně je příčinou všeho, co nám tady na Zemi funguje, ať už to je život všeho druhu, fyzikální procesy, i ta elektřina a magnetizmus.... , jsou jen důsledky. Když se zpomalí, nebo zastaví proud eteru, velice rychle se dostaví negativní reakce.
Jeff
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne úte 02 zář 2008 18:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: odkazy znovu
je to moc pekná stránka, už dávnejšie študujem tento jav, samozrejme i grebenikova. veru, schauberger je druhý pilier budúcnosti, hneď vedľa teslu.la píše:http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... kYDEaRr6Pw
Nahoře pod názvem odstavce se dá vrátit a najít další zajímavosti tím Up.
Velmi zajímavé čtení.(ale makačka to strávit)
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: odkazy znovu
zkus kouknout na je to sice všechno ruské, ale mají to dobře zpracovanéchiq píše:je to moc pekná stránka, už dávnejšie študujem tento jav, samozrejme i grebenikova. veru, schauberger je druhý pilier budúcnosti, hneď vedľa teslu.la píše:http://66.102.9.104/translate_c?hl=cs&s ... kYDEaRr6Pw
Nahoře pod názvem odstavce se dá vrátit a najít další zajímavosti tím Up.
Velmi zajímavé čtení.(ale makačka to strávit)
http://www.skif.biz/index.php?name=Page ... ge&pid=138
http://evgars.com/index.htm
je tam spousta debrých věcí a odkazů, pokud tě zajímá problemati a Schauberfera a všch ostatní "magoráren".
výhoda ruských webů je, že se dají daleko lépe přeložit translátorem ne jiné. Je to velmi podobnou větnou skladbou.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
http://www.skif.biz/index.php?name=Foru ... 419#130419
... a k tým "magorárnam" býva velmi často kopa technických podrobností...
... a k tým "magorárnam" býva velmi často kopa technických podrobností...
- Barbucha
- Zasloužilý člen
vodní pohon z jiného pohledu
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: vodní pohon z jiného pohledu
Moc dobrý odkaz,podrobný popis souosého vodního plazmového akcellerátoru a problematiky s ním spojené.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: vodní pohon z jiného pohledu
Ono toho pobíhá po net sousta zajímavého přínosného, problém je v tom, že jak tu prohlásili někteří, je potřeba se zalogovat a to se těm některým nechce. Takže akorát jen to co je bez loginu.la píše:Moc dobrý odkaz,podrobný popis souosého vodního plazmového akcellerátoru a problematiky s ním spojené.
Chechť se kroutí závity moskové, dokud tam jsou a nezesračkovatí.
A teď mě napadla ještě jedna sprosťárna, na fora, která potřebuji povině login a budu vám na ně sem dávat link budou mít VŠUDE login : EUP a pass: maco , co? /prosím zazaměňovat s ničím jiným než s českým máčo, významový výklad tohoto slova ponechávám na každém z vás / a nemáte se na co vymlouvat.
čus
- Barbucha
- Zasloužilý člen
další studnice vědění a magoráren
Takž panáčci
http://www.overunity.com/index.php
user: EUP
pass: maco
kochejte se je na co koukat, samá magorárna.
http://www.overunity.com/index.php
user: EUP
pass: maco
kochejte se je na co koukat, samá magorárna.
zbytkova kapacita
zdravim všechny možna už se to tu probíralo ale celkem je to zajímavé
na kontaktech draťaku se udržuje poměrně dlouho po odpojení malé napětí které pomalu klesá a to i když ho připojím uplně suchý mimo nádobu po vyskratování nebo připojení nějakeho spotřebiče klesne na nulu a znovu stoupá nemoh by mě někdo uvést do bližších souvislostí?? na el sem poměrně lama, stejně tak netuším jestli je tento potenciál dobrý nebo spíše na škodu
předem diky za odpověď
na kontaktech draťaku se udržuje poměrně dlouho po odpojení malé napětí které pomalu klesá a to i když ho připojím uplně suchý mimo nádobu po vyskratování nebo připojení nějakeho spotřebiče klesne na nulu a znovu stoupá nemoh by mě někdo uvést do bližších souvislostí?? na el sem poměrně lama, stejně tak netuším jestli je tento potenciál dobrý nebo spíše na škodu
předem diky za odpověď
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: zbytkova kapacita
zbytkové napětí je tam vždy jakmile to jednou zapneš ve vodě už nemůžeš přehazovat polaritu musíš ji pak dodržovat vytvoří sito něco jako polovodivou vrstvu(chová se to jako baterie).Zvlášť když dráty obsahují železo na závadu to myslím není.Chce to čistější vodu.Ludvas píše:zdravim všechny možna už se to tu probíralo ale celkem je to zajímavé
předem diky za odpověď
Re: zbytkova kapacita
diky za odpověď do hlavy mi hlavně nejde vytvoření potenciálu u suchého draťaku že by něco jako vzduchovy kondenzátor?? navic když ho takhle na suchu nabitý vrazim do vody obratí se polarita a napěti stoupne každopádně si stím budu ještě chvili hrát než pude do auta.la píše:zbytkové napětí je tam vždy jakmile to jednou zapneš ve vodě už nemůžeš přehazovat polaritu musíš ji pak dodržovat vytvoří sito něco jako polovodivou vrstvu(chová se to jako baterie).Zvlášť když dráty obsahují železo na závadu to myslím není.Chce to čistější vodu.Ludvas píše:zdravim všechny možna už se to tu probíralo ale celkem je to zajímavé
předem diky za odpověď