Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
-
- Stálý člen
Ano, ano, ó jak miluji stádní způsob života... A ty ošklivé individualisty je třeba nemilosrdně tepat... Vyhnat jim to z hlavy.Nádherná kolektivní záležitost. Asi prodám grunt a i s ovcema se odstěhuju na žitný ostrov, eventuelně budu pást na zelených ostrůvcích....Jak tam někdo může žít? Ale je to rozhodně nádherný důkaz toho, že lidé nejsou potomky opic, ale ovcí. Darwin se spletl.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Pozor, horká plotna pálí! Kdo nevěří, ať si šáhne.
Pánové, pánové, já se vám divím. Problém s gimperem je vyřešen a to způsobem, který netěší asi nikoho na tomto foru, leč..... vše ostatní je diskutabilní. Nicméně mám jeden konstruktivní námět pro ty, kdož se diskuzí s tímto člověkem sami aktivně nezůčastnili a tudíž celou věc mohou posuzovat pouze z venči a mají potřebu se k danému problému vyjádřit.
Malé dítě také nevěří, že horká plotna pálí, dokud si na ní nesáhne.
Vážení, zkuste si vygooglovat slovo gimper na českých web stránkách a najdete další fora, kde je tento člověk aktivní v diskuzích. Skočte se tam kouknout, zapojte se do diskuze a zaveďte s ním diskuzi na dané téma jenže s vaším opačným názorem, než má on. Možná, že bude stačit jen se zapojit do diskuze bez nějakého vyhraněného názor. Podiskutujte a pak přijďte poreferovat.
mějte se
čus.
Malé dítě také nevěří, že horká plotna pálí, dokud si na ní nesáhne.
Vážení, zkuste si vygooglovat slovo gimper na českých web stránkách a najdete další fora, kde je tento člověk aktivní v diskuzích. Skočte se tam kouknout, zapojte se do diskuze a zaveďte s ním diskuzi na dané téma jenže s vaším opačným názorem, než má on. Možná, že bude stačit jen se zapojit do diskuze bez nějakého vyhraněného názor. Podiskutujte a pak přijďte poreferovat.
mějte se
čus.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
Kdo nevěří, ať si šáhne....nebo ať si pokecá......
Už jsem skusil a nějak mi to hrozně připomnělo ,,diskusi??"tady u nás
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: Kdo nevěří, ať si šáhne....nebo ať si pokecá......
Boží člověk, ty máš náturu, já jsem rád, že mi již není tohoto dopřáno.Aquarius1 píše:Už jsem skusil a nějak mi to hrozně připomnělo ,,diskusi??"tady u nás
měj se
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Vinobraní na Mělníku
...pozdrav všem.......19. - 21 .9 2008 je na Mělníku vinobraní.....info http://WWW.melnicke-vinobrani.cz http://www.melnik.cz v sobotu 20.9 je fakt dobrý program a krásnej ohňostroj....... návštěvu lze spojit i s návštěvou hradu Kokořín.... tak Vás zvu.....jestli přijedete tak písněte na sz......mužeme se setkat zdraví martin11 " z vlastní svobodné vůle fotograf mělnický " .... kdo přijede má u mě rodinou fotku ZDARMA ...
... věřím, že se " TO " povede ......
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Tak hledám nějaký moudra abych se trochu doučil a stíhal to co se tady probírá......ale občas na mě vyskočí různé podivné věci......
http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Teor ... C3%AD_prdu
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: Zdravím
Ano, velmi důležitá část základního vzdělání..laik píše:Tak hledám nějaký moudra abych se trochu doučil a stíhal to co se tady probírá......ale občas na mě vyskočí různé podivné věci......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
hračka do kapsy
...nejsem militantní...ale tohle se mi líbí...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: Není určeno pro vodíkáře!!!!
Sto let za vopicema, Takovéto, akorát že menší rakety jsme si pouštěli jako malí fakani někdy v roce 1958, ještě před tím než poprvé vystřelili Gagarina. ale jako srandy dobrý.xzzzx píše:
(((o:
Pohádka
Byl jednou jeden míček. Celkem se nudil. Až jednou...
Objevil se člověk s kterým se míček cítil najednou šťastný a plný života. Dokázali spolu úžasné věci. Létání vzduchem, přesné odrazy i dopady, potlesk diváků. Ještě poslední odraz a dopad. Vystoupení končí, obecenstvo šílí, manipulátor se uklání. "Ó, jak jsem šťastný", řekne si míček.
A pak se rozhlédne kolem...
Někdo je rád míčkem celý život.
Objevil se člověk s kterým se míček cítil najednou šťastný a plný života. Dokázali spolu úžasné věci. Létání vzduchem, přesné odrazy i dopady, potlesk diváků. Ještě poslední odraz a dopad. Vystoupení končí, obecenstvo šílí, manipulátor se uklání. "Ó, jak jsem šťastný", řekne si míček.
A pak se rozhlédne kolem...
Někdo je rád míčkem celý život.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.