Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Relax u kávičky
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Prase všude, kam se podíváš.
Onehdá se žena dívala na zprávy a já tak přes rameno slyším: "Prase všude, kam se podíváš." To mě trochu zaujalo a tak se celkem logicky ptám: "To už zase točí v parlamentu?" "Kdepak, u Hradce Královýho." "Proboha, co dělaj v Hradci?" "Ne v Hradci, ale před Hradcem. A vypadly jim z kamionu na silnici." "A to je dobře, jenom doufám, že si pořádně namlátili ty svoje vyžraný držky. Ale co je to vlastně za blbost, copak poslance vozej kamionem?" "Jaký poslance? Prasata, živý, růžový, užitečný!" "A chudinky malý, to je mi jich líto, doufám, že je to moc nebolelo."
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Jak se kradou AUTA!!!!!!!!!!
Tohle není moc relax,ale je to poučné!!!!!!!!!!!!!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Jak se kradou AUTA!!!!!!!!!!
je to blbost tohle nefunguje ty vrata analnim nafukovacem neotevres a paralizerem taky ne je to hovadinaNovák píše:Tohle není moc relax,ale je to poučné!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Jak se kradou AUTA!!!!!!!!!!
U starších mercedesů stačí tenisák a u většiny novějších kus špagátu. Je to sice větší položka pro pěněženku, ale dva metry špagátu si můžeš i ukradnout.PeTr1 píše:je to blbost tohle nefunguje ty vrata analnim nafukovacem neotevres a paralizerem taky ne je to hovadinaNovák píše:Tohle není moc relax,ale je to poučné!!!!!!!!!!!!!!!
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Kocour
Ahoj. Docela ji chápu,já mám tohodle,a taky bych radši byl na tom balkónu za něj. Ahoj
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Tak bylo na Mělníku vinobraní
....a prodá vá se lecos....třeba energetické pyramidy.... osobně tedy nevím. ale lidi to kupovali, že je to vyléčí....no věř a víra tvá tě uzdraví.....hezký den všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
fakt dobrý
...fakt dobrý...na poprvé mě bylo 116 let ... http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
snad jsem to vložil správně a pujde to otevřít....je to japonsky ...první test je o postřehu vyznačit do prázdných kroužků čísla která tam problikno...od nejmenšího k největšímu....dával bych to jako test všem řidičům....a byl by na silnicích klid....zdraví martin11 ostatní testy jsem nestihl probrat...tak bádejte....
snad jsem to vložil správně a pujde to otevřít....je to japonsky ...první test je o postřehu vyznačit do prázdných kroužků čísla která tam problikno...od nejmenšího k největšímu....dával bych to jako test všem řidičům....a byl by na silnicích klid....zdraví martin11 ostatní testy jsem nestihl probrat...tak bádejte....
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen