Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je to o komunikaci. Jsme od mala zvyklí, že na otázku dostaneme odpověď. Je to naprosto přirozené .Domnívat se, že je zde jakési spiknutí a někdo má za cíl a úkol programově provokovat je pošetilé. Chatrná konstrukce by spoléhala na labilitu jedince, která se nepředpokládá. Ostatně není co brát. Dočetli jste se zde někdo o něčem, co by mohlo znepokojit vládnoucí loby? Osobní názorové rozbroje bych nepletl se špionáží a spiknutím. Komunita se rozpadá z důvodu nezodpovězených otázek. Pokud má být někde důvěra, pak ano nebo ne.Pokud je někde chuť odpovídat na otázky, tak ano, nebo ne. Jakmile přijde na toto forum novic, dostane po kulích, neboť nezvládá umění klást otázky. Jsa znechucen opouští forum dříve, nežli by stihl zanechat mentální otisk.A je to moc škoda. Mluvme na rovinu. Bez zatáček a kliček. Nechcete mluvit o výsledcích své práce? Tak to řekněte.ZŘETELNĚ A JEDNOZNAČNĚ. Když dotčený není duševní opozdilec, tak to bude respektovat. Pokud však chcete mluvit o plodech své práce, tak mluvte. Nevidím na tom nic špatného. Bohužel, netem vládne mystifikace a pak je našinec jednoduchou kořistí........

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

jarda ovčák svitavy píše:Je to o komunikaci. Jsme od mala zvyklí, že na otázku dostaneme odpověď. Je to naprosto přirozené .Domnívat se, že je zde jakési spiknutí a někdo má za cíl a úkol programově provokovat je pošetilé. Chatrná konstrukce by spoléhala na labilitu jedince, která se nepředpokládá. Ostatně není co brát. Dočetli jste se zde někdo o něčem, co by mohlo znepokojit vládnoucí loby? Osobní názorové rozbroje bych nepletl se špionáží a spiknutím. Komunita se rozpadá z důvodu nezodpovězených otázek. Pokud má být někde důvěra, pak ano nebo ne.Pokud je někde chuť odpovídat na otázky, tak ano, nebo ne. Jakmile přijde na toto forum novic, dostane po kulích, neboť nezvládá umění klást otázky. Jsa znechucen opouští forum dříve, nežli by stihl zanechat mentální otisk.A je to moc škoda. Mluvme na rovinu. Bez zatáček a kliček. Nechcete mluvit o výsledcích své práce? Tak to řekněte.ZŘETELNĚ A JEDNOZNAČNĚ. Když dotčený není duševní opozdilec, tak to bude respektovat. Pokud však chcete mluvit o plodech své práce, tak mluvte. Nevidím na tom nic špatného. Bohužel, netem vládne mystifikace a pak je našinec jednoduchou kořistí........
Jistě,žádné spiknutí,jen jsem psal o manýrech jak na to.A teď jednoznačná odpověď.
Pokud dobře čteš,máš na vláknech jako Trnkové řady a v Seriálu konkrétní příklady jak na to a většinou ověřené a to dlouhodobým zkoušením.Samozřejmě z těch popisovaných zařízení Ti nepůjde tolik energie jak z ropovodu nebo plynovodu,ale úspory jsou jednoznačné.Co se týče příteli pracovního týmu,je to stejné.Když se něco objevuje,tak aspoň u nás je zvykem to odzkoušet a chytat chyby a až ovoce dozraje,pak je možné jej dát k "spapání".Jen to chce dělat,dělat,ne jen dokola mudrovat.Ale to nemyslím jako nějakou invektivu proti Tobě,jen jako celkový náhled.
Iv

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Anonymní

re: napjatá atmosfera

Příspěvek od Anonymní »

Názor.

Nejde v diskuzi pouze o střet konkrétních názorů, spíše o střet přístupů k vnímání světa......

Na foru komunikuje velké množství lidí různých životních filozofií.
Z názorového hlediska je můžeme rozčlenit /primitivně zjednodušeně/ do tří skupin:

/moje osobní zkušenost:/
1.Potkávají se zde konzervativní materialisté, kteří věří v "s bídou" v existenci ev.neznámých využitelných forem energie v rámci budoucí materialistické fyziky....
2.Jsou zde lidé s osobní zkušeností energií, které nemají materiální fyzikální základ.,ti "nechápou", jak kategorie 1 vůbec vidí svět.....
3.,Jsou zde otevření lidé, kteří neříkají tak ani tak a prostě jen zkoumají nepředpojatě předkládané....

Při rozumné empatické komunikaci dochází k ostrým střetům z principu pouze u komunikace1+2 --- bývá emočně vypjaté,
obvykle plno osočování o "zabedněnosti" z obou stran,1+3 není problém,2+3 nebývá většinou problém....
Navrhuji absolvovat kontrolní jednoduchý test,netřeba absolvovat žádná speciální cvičení ,i když
pro zkušené "vnímatele energií" jsou většinou výsledky následujícího testu úlevou pro svou "objektivitu" a přesun "důlkazu" mimo
subjektivní tvrzení...Kategorie lidí 2 a 3 se mohou hmatatelně dotknout problému vnímaného většinou mnohonásobně zesíleně
kategorií lidí 1 ..

Můžeme se pokusit dohodnout na společně vnímaném faktu všech skupin v rámci "experimentu" který by naznačil možnost smíření?
Pokusíme se o to... :D .

Test pro všechny:,možná si po poctivě absolvovaném testu budeme blíž a volná energie včetně její informační hodnoty se stane
tak nějak více zjevnou..../humorná nadsázka....../
-------------------------------------------------------------------------
Pomůcky -jedna osoba "v kondici" upaží
druhá se pokusí stlačit za pěst upaženou ruku směrem dolů.Zapamatujeme si sílu nutnou ke stlačení paže-ten kdo upažuje, i ten kdo se snaží paži stlačit.

Test 1.
nyní zavážeme pokusné osobě oči a připravíme si tři kousky papíru.
Dva budou prázdné kartičky či útržky a jeden bude
libovolný čárový kod ze zboží,ten který obsahuje
trojici delších čar.

Pokusná osoba postupně bere do levé ruky kartičky v pořádí které
můžeme libovolně obměňovat,zkoušíme vždy sílu nutnou ke stlačení
pravé ruky/ po uchopení čarového kodu nastane u 90 % lidí k objektivnímu úbytku síly..../
Nyní škrtněte čarový kod tužkou-stačí pouze uzavřít
ze strany stejně dlouhých čar spojnicí konců,nebo jednoduše přeškrtneme.
Test zopakujeme

Test 2
Dvě mají zavázané oči a drží se za ruce tak, že jeden upaží pravou ruku a druhý do levé
uchopí testovací kartičku.Čili jeden drží kartičku a druhý ve dvojici upažuje-test zopakujeme...

Pokud jste vnímavý, výsledek je více než zjevný.

Test 3
Čarový kod/neporušený/ uzavřeme do kružnice a znovu otestujeme sílu nutnou ke stlačení paže
pro objektivitu použijeme šátek a tři stejné kartičky-2 prázdné

Toto je začátek,samozřejmě lze dodat "divočejší" verzi..

Většina extremně matarialisticky založených vnímavých ůčastníků testu má /většinou/ o čem přemýšlet..
Většinu lidí vnímajících energie test nepřekvapí,pouze se jim uleví-vždyť věc je zjevná,mimo argumentační nouzi...

V komunitě přátel vedl k ukončení sporů a diskuzí a k "otevřenosti" k předkládaným faktům..

Bořit je tak snadné :( .

Anonymní

re :test

Příspěvek od Anonymní »

Omlouvám se za "výpadek" při kopírování připraveného textu-
v testu č.2-doplnění
se účastní tři osoby,dvě manipulují s kartičkami a současně se drží
za ruku-zbylou ruku "stlačuje"třetí osoba,čili jeden drží kartičku a ruku kolegy který upažuje a třetí se"věší" na takto upaženou ruku..dvě osoby
držící se za ruku mají zavázané oči ...

Anonymní

re:dodatek

Příspěvek od Anonymní »

Zesíleně /čtu to po sobě/samozřejmě vnímá kat.2/nikoli 1/ :D

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je to tak. Jsme odlišná kultura se zcela odlišným úhlem pohledu, životní filosofií , žebříčkem hodnot a sociálním smýšlením. Jiný živočišný druh. A světe div se, občas někomu porozumím a občas někdo mně. Považuji to za zázrak hodný zapsání do bible.....Pokus o definování zůčastněných dopadl více než uspokojivě. Jak je možné, že to ještě nikdo takto nedefinoval??Sqělý počin.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Technická poznámka

Příspěvek od Ilem »

Anonymní, již napsaný text je možné editovat ( volba "upravit" vpravo nahoře u příspěvku) Asi by to bylo přehlednější, než v dalším příspěvku dělat opravu. Nechápej to jako kritiku, vím, že si člověk někdy v "zápalu boje" nevšimne.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Anonymní

re:Ilem

Příspěvek od Anonymní »

Díky :D

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Hm

Příspěvek od Iv »

Když tak pročítám forum touto podzimní dobou,tak nakonec docházím k dilemu,zda vůbec pokračovat a něco tady lidem,kteří mají fantazii a chtějí více, zde sdělovat nějaká nová poznání.Když si uvědomím,že nebudu nic sdělovat,budu se mít relativně líp,ztráta času zmizne,Sysifosům nemusím odpovídat a nechat je u jejich pravdy,ušetřím tak pro svou rodinu peníze pro sebe a můžu dokonce si zajít na pivo.Asi to dělá ten podzim,ale nejsem z těch, co by měl vliv na jednání stav kalendáře,jsem dost silná osobnost,ale nevím.Připadám si teď jak Hamlet,ale ,když si uvědomím práce Bardena,Mayera,Bedinniho a Kellyho,zase je mně to líto.......nevím..Ta nestvůra je obrovská a tak ji podřezat tlapy by bylo nejlepší,jenže ona důkazy nepřijímá a jen vkládá do vědomí své zaběhnuté systémy!No nevím,je mě z toho někdy na zv......

pepe
Zasloužilý člen

Re: Hm

Příspěvek od pepe »

Iv píše:Když tak pročítám forum touto podzimní dobou,tak nakonec docházím k dilemu,zda vůbec pokračovat a něco tady lidem,kteří mají fantazii a chtějí více, zde sdělovat nějaká nová poznání.Když si uvědomím,že nebudu nic sdělovat,budu se mít relativně líp,ztráta času zmizne,Sysifosům nemusím odpovídat a nechat je u jejich pravdy,ušetřím tak pro svou rodinu peníze pro sebe a můžu dokonce si zajít na pivo.Asi to dělá ten podzim,ale nejsem z těch, co by měl vliv na jednání stav kalendáře,jsem dost silná osobnost,ale nevím.Připadám si teď jak Hamlet,ale ,když si uvědomím práce Bardena,Mayera,Bedinniho a Kellyho,zase je mně to líto.......nevím..Ta nestvůra je obrovská a tak ji podřezat tlapy by bylo nejlepší,jenže ona důkazy nepřijímá a jen vkládá do vědomí své zaběhnuté systémy!No nevím,je mě z toho někdy na zv......
Iv nemaj boja a nevešaj hlavu , bude aj lepšie . Chce to len hladať kompromisi a nie všetko dávať ,,do pozoru''. Mimochodom tým že vymazávaš moje príspevky z tvojho vĺákna len potvrdzuješ svoj omyl a mnou tu napísanú domnenku . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne úte 11 lis 2008 1:17, celkem upraveno 1 x.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

pepe píše:
Iv píše:Když tak pročítám forum touto podzimní dobou,tak nakonec docházím k dilemu,zda vůbec pokračovat a něco tady lidem,kteří mají fantazii a chtějí více, zde sdělovat nějaká nová poznání.Když si uvědomím,že nebudu nic sdělovat,budu se mít relativně líp,ztráta času zmizne,Sysifosům nemusím odpovídat a nechat je u jejich pravdy,ušetřím tak pro svou rodinu peníze pro sebe a můžu dokonce si zajít na pivo.Asi to dělá ten podzim,ale nejsem z těch, co by měl vliv na jednání stav kalendáře,jsem dost silná osobnost,ale nevím.Připadám si teď jak Hamlet,ale ,když si uvědomím práce Bardena,Mayera,Bedinniho a Kellyho,zase je mně to líto.......nevím..Ta nestvůra je obrovská a tak ji podřezat tlapy by bylo nejlepší,jenže ona důkazy nepřijímá a jen vkládá do vědomí své zaběhnuté systémy!No nevím,je mě z toho někdy na zv......
Iv nemaj boja a nevešaj hlavu , bude aj lepšie . Chce to len hladať kompromisi a nie všetko dávať ,,do pozoru''. Pepe
PePo,všechny kompromisy jsou k ničemu,nikam nevedou,ále raději toho nechám.....Ahoj..
P.S.Byl jsi rychlejší než já,chtěl jsem avizovat,že jsem neumyslně smazal v mém vláknu Tvůj příspěvek,jelikož jsem na něj odpovídal a nějak jsem to domotal a smazal tím i svoji odpověď,ale víš co,je mě to nějak jedno.Pište si co chcete,točte dynamem a mějte mě rádi.Není mojí povinností něco sdělovat,máš pravdu,volná energie neexistuje,éter taky ne,duchové jak by smet a posmrtný život taky ne,ikdyž to odporuje zákonu zachování energie.....ale ať je po vašem!
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 11 lis 2008 1:28, celkem upraveno 1 x.

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

Ale Ivane, my jsme si řekli leccos, ale velice si tě vážím a obdivuji tě v tom, kde bereš tu sílu (sdělovat) Víš, že já jsem to svého času vzdal, ale právě proto to nevzdávej. I jeden nebo dva stojí za to.....A TY JSI FAKT DOBREJ!!!!!! Mim

Však ono to půjde!!!
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Mim píše:
Ale Ivane, my jsme si řekli leccos, ale velice si tě vážím a obdivuji tě v tom, kde bereš tu sílu (sdělovat) Víš, že já jsem to svého času vzdal, ale právě proto to nevzdávej. I jeden nebo dva stojí za to.....A TY JSI FAKT DOBREJ!!!!!! Mim
Mime,ahoj a dík,jsem před koncem určitého výzkumu VE a daří se,přitom si člověk uvědomí,proti čemu stojí a začne dilema a teď nastal čas,kdy začínám uvažovat,že se na to vykašlu a nechám si to pro své okolí,které je otevřené,bušit stále na vrata hradu,který je postaven tak,aby ho nikdo nedobil,mě unavuje.
P.S.Ani nevíš Mime.jak jsi mě překvapil,díííík moc,to jsem asi potřeboval...a jsem Tvůj přítel stále,i proti mínění mnohých zde na foru a to si řeknu otevřeně a nestydím se za to ,dovedu pochopit Tvé pohnutky,tak jak opačně a za to ti dík....

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Iv píše:

..
...máš pravdu,volná energie neexistuje,éter taky ne,duchové jak by smet a posmrtný život taky ne,ikdyž to odporuje zákonu zachování energie.....ale ať je po vašem!
Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . Pepe

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

pepe píše:
Iv píše:

..
...máš pravdu,volná energie neexistuje,éter taky ne,duchové jak by smet a posmrtný život taky ne,ikdyž to odporuje zákonu zachování energie.....ale ať je po vašem!
Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . Pepe
Máš pravdu,omlouvám se za své myšlenky i ověřené laboratorní zkoušky,manipuluji s tímto forem(to snad neee) a příště,pokud nějaké bude,se Tě napřed zeptám.Tak to bude asi nejlepší.Omlouvám se všem,co jsem zde napsal,jsou to jen výmysly chorého mozku a td.COP větší než jedna ,neexistuje! Ale jednu poznámku si neodpustím:A přece se točí, a teď přiložte na hranici,je zima.....Ahoj.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“