Lajoš zdravím ťa . Samozrejme že ide o ,,hrdzu'' . Veď pritom množstve Fe v % v 316 a vzhladom na afinitu O2 + O3 k nemu , ktoré vznikjú pri rozpade molekúl vody je to aj vcelku logické . PePolajos píše:Rozbor byl dělaný na japonském spektrálním analyzátoru, ano 75% Fe a ostatní prvky které jsi vyjmenoval, byl tam dokonce i uran ve stopovém množsvý a jiné vcelku vzácné prvky.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Efektivní elektrolýza
Re: huhu
Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
- Barbucha
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 61 poděkování
Re: huhu
Přiznej se bez mučení, že vyvíječ byl akorát zástěrka a ve skutečnosti to měla být atomovka.lajos píše:......byl tam dokonce i uran .......
![Eusa Silenced :esilenced:](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
![Laugh :laugh:](./images/smilies/icon_laugh.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: Barbucha
Promiň, to byl jen takový nejapný pokus o vtípek. Hele moje babička, mě co by malému fakanovi vždycky říkala: jiříčku, ty klaku pitomá, ty máš tu hlavu jen na samé píčoviny a bigbít. Bohudík nebo bohužel, podle toho jak se to veme, mě to zůstalo téměž do důchodového věku. A řekl bych že, čím starčí, tím horší.lajos píše:Nezlob, já sem nesmím napsat slovo(prvek) uran?
Takže pardoun, to je od narození.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
ako som slubil
takze v sobotu som spravil dalsie testy s upravou trubiek
inak som vytvoril novu temu v Dilne
"Huhu's replika Meyerovho vyvijaca" tam budem davat svoje postrehy, pokial mate nejake napady a pripomienky, prosim piste ich tam.
Tak isto by som xcel poprosit admina ci by mohol presunut doterajsie moje prispevky odtialto do tejto temy....bo sa mi nechce to znova prepisovat![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dik
inak som vytvoril novu temu v Dilne
"Huhu's replika Meyerovho vyvijaca" tam budem davat svoje postrehy, pokial mate nejake napady a pripomienky, prosim piste ich tam.
Tak isto by som xcel poprosit admina ci by mohol presunut doterajsie moje prispevky odtialto do tejto temy....bo sa mi nechce to znova prepisovat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dik
- Barbucha
- Zasloužilý člen
Re: ako som slubil
Vidíš jaký si kluk šikovný.huhu1235 píše:...
"Huhu's replika Meyerovho vyvijaca".....
![Eusa Clap :eclap:](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Zamyslel jste se prosím nad tím, že ani katalyzátor nemení energetickou bilanci reakce ? Mení a ovlivňuje pouze její rychlost. Je to obecne známá a nespočetnekrát overená vec ze základu chemie.krakonos píše:- co zkusit expedimentovat s katalyzátory
http://www.osel.cz/index.php?clanek=3824
Chtěl bych oslovit slovenské kolegy a přátele.Tedy i ty neslovenské, pochopitelně. Zde na foru se objevilo tohle http://gas-generator.yw.sk/ a rád bych se přestal i s mými blízkými plácat v našich projektech a rádi bychom si zakoupili již hotový přístroj. Bohužel, chybí kontakt a tak tedy, pokud někdo víte, kde si předložené přístroje zakoupit, dejte vědět. Bude nás jistě mnoho a rád bych byl mezi prvními. Neberte to jako cosi impertinentního, naopak, mám seriozní zájem. Bude nás zřejmě víc, kamion mám zajištěn.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování