Milý Pepe. Možná, že ti trochu odpovídám za Ivana, ale dnes jsem v ráži, takže mi to snad promine. Nečetl jsem tvoje příspěvky, ale jedno vím jistě, i éter jde vysvětlit cestou fyziky, bohužel né tou kterou známe. Problém je v tom, že pochopení jakéhosi "božího zákona" (sám to tak ve svých studiích nazývám, ač paradoxně nejsem věřící) je velice jednoduché a nadosah. Musíš si uvědomit primární strukturu molekuly. jakékoliv molekuly a pak jí přiřadit vlastnosti, které jsou zřejmé....T.j. stabilita, vazební síly, elektrosoudržnost a potencionální zkrat.....Není to těžké...jen nehledat složitosti....VN nabízí možnosti.... Nakonec možná dojdeš i transmutaci prvků, což jsem malinko nakousl a zatočila se mi hlava....Přípustnost omylu se počítá.... To je Teslův elektrický svět, vesmír, život....jednoduché, ale přesto složité...Až se dostaneš přes prostor a čas, budeš maximální vítěz....Obětuj alespoň čas...a možná se dočkáš....Upřímně Mimpepe píše:Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . PepeIv píše:
..
...máš pravdu,volná energie neexistuje,éter taky ne,duchové jak by smet a posmrtný život taky ne,ikdyž to odporuje zákonu zachování energie.....ale ať je po vašem!
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Hm
Naposledy upravil(a) Mim dne úte 11 lis 2008 2:42, celkem upraveno 1 x.
Však ono to půjde!!!
Mame normálnu debatu , tak nechápem čo si to tu zas na mne ,,trénuješ'' (?) . Iv , i ja sám dobre viem , že COP = 1 nie je konečnou hranicou samozrejme ak je sistém ,,otvorený'' . V prîpade uzavretého to bude vždy pod 1 ale to vieš aj ty . Takže fakt nechápem , čo týmto príspevkom chceš povedať . PepeIv píše:Máš pravdu,omlouvám se za své myšlenky i ověřené laboratorní zkoušky a příště,pokud nějaké bude,se Tě napřed zeptám.Tak to bude asi nejlepší.Omlouvám se všem,co jsem zde napsal,jsou to jen výmysly chorého mozku a td.COP větší než jedna ,neexistuje! Ahoj.pepe píše:Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . PepeIv píše:
..
...máš pravdu,volná energie neexistuje,éter taky ne,duchové jak by smet a posmrtný život taky ne,ikdyž to odporuje zákonu zachování energie.....ale ať je po vašem!
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Toto úplně stačí,cituji Mima:To je Teslův elektrický svět, vesmír, život....jednoduché, ale přesto složité...Toť vše..Mim píše:Milý Pepe. Možná, že ti trochu odpovídám za Ivana, ale dnes jsem v ráži, takže mi to snad promine. Nečetl jsem tvoje příspěvky, ale jedno vím jistě, i éter jde vysvětlit cestou fyziky, bohužel né tou kterou známe. Problém je v tom, že pochopení jakéhosi "božího zákona" (sám to tak ve svých studiích nazývám, ač paradoxně nejsem věřící) je velice jednocuché a nadosah. Musíš si uvědomit primární strukturu molekuly. jakékoliv molekuly a pak jí přiřadit vlastnosti, které jsou zřejmé....T.j. stabilita, vazební síly, elektrosoudržnost a potencionální zkrat.....Není to těžké...jen nehledat složitosti....VN nabízí možnosti.... Nakonec možná dojdeš i transmutaci prvků, což jsem malinko nakousl a zatočila se mi hlava....Přípustnost omylu se počítá.... To je Teslův elektrický svět, vesmír, život....jednoduché, ale přesto složité...Až se dostaneš přes prostor a čas, budeš maximální vítěz....Objetuj alespoň čas...a možná se dočkáš....Upřímně Mimpepe píše:Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . PepeIv píše:
..
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
- Mim
- Zasloužilý člen
Teď bohužel lituji toho, co jsem před tím napsal. Jsi o hodně "hloupější" než jsem si připustil. A promiň s takovými se nebavím. Jsme v boxovárně, tak si to mohu dovolit.....pepe píše:Mame normálnu debatu , tak nechápem čo si to tu zas na mne ,,trénuješ'' (?) . Iv , i ja sám dobre viem , že COP = 1 nie je konečnou hranicou samozrejme ak je sistém ,,otvorený'' . V prîpade uzavretého to bude vždy pod 1 ale to vieš aj ty . Takže fakt nechápem , čo týmto príspevkom chceš povedať . PepeIv píše:Máš pravdu,omlouvám se za své myšlenky i ověřené laboratorní zkoušky a příště,pokud nějaké bude,se Tě napřed zeptám.Tak to bude asi nejlepší.Omlouvám se všem,co jsem zde napsal,jsou to jen výmysly chorého mozku a td.COP větší než jedna ,neexistuje! Ahoj.pepe píše:Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . Pepe
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
No, to je blábol....našel jsem tvých pět příspěvku...a odkaz od tvého(jakéhosi) Karla...Víš blbé je, že ty nechceš komunikovat, ale bořit...takových je tady na fóru spousta.....a co jste udělali jinak? Asi nic viď?....Já si myslím, že nejprve člověk musí projít "skoro" očistcem pomluv a pohrdání, než se najde jeden Koperník, který má za sebou oběti Galilea a Bruna...Smutné....Pepe, já nejsem z těch, který by odsuzovali člověka, natož hodili kamenem....Komunikace, slušnost a mozek v hlavě....jediné priority....pepe píše:Iv , je to sranda ale presne o tom ból moj posledný príspevok ktorí si jak sám píšeš , omylom dnes vyrazil zo svojho vlákna . Ešte dobre , že Karol rýchlo zareagoval a stihol tam dať ten dobrý link na overenú teoriu ktoréj sa to priamo týka (QED) . Pepe
Však ono to půjde!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo neví
jestli je Pepe pepo bn , bývalý člen, vzdělaný koumák a bořič iluzí nevím přesně, byl jsem to já, kdo jsem dal link na vědátorský článek, mám za to, že mu o nic jiného nejde, než aby se aspoň trochu lidé orientovali v nových náhledch i v disputacích na to čím se věda opravdu zabývá, že to funguje i bez toho, to je ale další věc, pokud to dokážeme podepřít i tím, bylo by to lepší, nebo ne ?
Jsem rád, že se zde Mim objevil.
PS. I velmi nešikovný truhlář může postavit obrovský vyvíječ, který bude podukovat velmi velké množsrví zdánlivě volné energie, to , že se v tom ale změnila např struktura materie, pak objeví následně fyzikální chemik.......
emoce nikam nevedou je to sice nemoc, které může každý podlehnout, ale vyspí se z toho, a je dobře.
Hlavu vzhůru přátelé do boje proti pesům besným.
K.
Jsem rád, že se zde Mim objevil.
PS. I velmi nešikovný truhlář může postavit obrovský vyvíječ, který bude podukovat velmi velké množsrví zdánlivě volné energie, to , že se v tom ale změnila např struktura materie, pak objeví následně fyzikální chemik.......
emoce nikam nevedou je to sice nemoc, které může každý podlehnout, ale vyspí se z toho, a je dobře.
Hlavu vzhůru přátelé do boje proti pesům besným.
K.
Mim , prečítaj si to po sebe ešte raz -> ,,Teď bohužel lituji toho, co jsem před tím napsal. Jsi o hodně "hloupější" než jsem si připustil. A promiň s takovými se nebavím. Jsme v boxovárně, tak si to mohu dovolit.....''. Mim , jakže si ma to nazval ,,hodne hlúpim'' ? No vedz , že ja ním musím byť , keď sa chcem dostať na tvojú úroveň , pretože ináč hrozí , že by si to asi ťaško pochopil , čo som chcel povedať . V poslednóm príspevku píšeš , že ma nesúdiš a ani do mňa nehádžeš kameňom . Tak si prečítaj niekolko krát tvoj predošlý príspevok na moju adresu a možno ti to dojde . Je z neho totiš evidentné , že si hodne mýliš pojmi s dojmami , čo ma mimochodom pri tvojom prístupe k tomuto foru a ludí na ňom vobec neprekvapuje . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne úte 11 lis 2008 10:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ani Tebe Pepe nectí, že si uvízl ve Starém zákoně, kde je oko za oko a zub za zub úplně normální. Naštěstí jsou oblasti, kde zmýlená neplatí.Necháme toho ano ?pepe píše:Mim , prečítaj si to po sebe ešte raz -> ,,Teď bohužel lituji toho, co jsem před tím napsal. Jsi o hodně "hloupější" než jsem si připustil. A promiň s takovými se nebavím. Jsme v boxovárně, tak si to mohu dovolit.....''. Mim , jakže si ma to nazval ,,hodne hlúpim'' ? No vedz , že ja ním musím byť , keď sa chcem dostať na tvojú úroveň , pretože ináč hrozí , že by si asi ťaško pochopil , čo som chcel povedať . V poslednóm príspevku píšeš , že ma nesúdiš a ani do mňa nehádžeš kameňom . Tak si prečítaj niekolko krát tvoj predošlý príspevok na moju adresu a možno ti to dojde . Je z neho totiš evidentné , že si hodne mýliš pojmi s dojmami , čo ma mimochodom pri tvojom prístupe k tomuto foru a ludí na ňom vobec neprekvapuje . Pepe
Hovgh.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
pepe
Tak a teď máš čistý stůl a i když jsi v boxovárně, mohl bys přestat s tím snižováním morálky přes vlastní ego?
Inteligenta těžko urazíš.
Inteligenta těžko urazíš.
Lajos , asi ti to ušlo , tak si dovolým to tu uviesť na pravú mieru . Takže , ja nerobým nič iné len vraciam ich vlastné ,,úderi'' k autorom . Nejak mi fakt nedochádza kto a akú morálku tu rozbíja , ak nemáš na mysli autorou týchto ,,skritých útokou'' samotných . Lajos vedz , že inteligent a to nemám na mysli vzdelanie , by nigdy NEZAČAL hrať takúto hru . Pepe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
pepe
Celý rozhovor nemám promáklý, to máš pravdu, jen občas mi utíká proč musí mít někdo poslední slovo? a to myslím obecně, ne jenom v tvém případě. Má poslední připomínka k tomuto boxu.
- Mim
- Zasloužilý člen
Ještě malinkatý dovětek pro všechny. Uvědomte si, že NEEXISTUJE ŽADNÝ UZAVŘENÝ SYSTÉM. Pokud tohle vezmete v úvahu, dostanete se o krok dál.....(možná i o dva)pepe píše:Mame normálnu debatu , tak nechápem čo si to tu zas na mne ,,trénuješ'' (?) . Iv , i ja sám dobre viem , že COP = 1 nie je konečnou hranicou samozrejme ak je sistém ,,otvorený'' . V prîpade uzavretého to bude vždy pod 1 ale to vieš aj ty . Takže fakt nechápem , čo týmto príspevkom chceš povedať . PepeIv píše:Máš pravdu,omlouvám se za své myšlenky i ověřené laboratorní zkoušky a příště,pokud nějaké bude,se Tě napřed zeptám.Tak to bude asi nejlepší.Omlouvám se všem,co jsem zde napsal,jsou to jen výmysly chorého mozku a td.COP větší než jedna ,neexistuje! Ahoj.pepe píše:Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . Pepe
Však ono to půjde!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
Nedá mi nereagovať na Pepeho príspevky. Pepe prečo si na tomto fóre?pepe píše:Iv , podla teba , kto z nás dvoch tu teraz viac manipuluje s týmto forom ? Ty , čo mi vkladáš do ust slová ktoré som nigdy nepovedal alebo ja čo tvrdîm , že to čo ty voláš eter nie je eter a že tvoj ,,eter'' má aj fyzikálne vysvetlenie . Toď dilema . A presne o tomto sú tie kompromisi a stavanie ludí ,,do pozoru'' . PepeIv píše:
..
O čo ti na tomto fóre ide? Čo chceš na tomto fóre dosiahnuť?
Pokiaľ sa jedná o Iv tak dokáž aspoň toľko ako on a potom sa môžeš doňho navážať.
A keď tvrdíš, že éter má aj fyzikálne vysvetlenie, tak ho prosím ťa podaj.
Máš tu pod nickom Pepe len 8 príspevkov a narobil si viac zla ako MFAAA. Teda ak chceš robiť zle, choď niekam inam a nie na tomto fóre.
A navyše napádaš ľudí, ktorí niečo dokázali a ponúkli to na tomto fóre. Čo si doteraz dokázal a ponúkol ty?