Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pepe
To je taková stará písnička, kterou zpívala v 60 letech Ivetta Simonová, jmenuje se Pepe.
"Tam, kde je smích a zpěv, tam je Pepe,
na útěk dá se hněv, kde je Pepe,
s ním děti velké, malé jdou,
když spustí známou píseň svou,
hapy hapy hap, tak tady všichni jsou,
protože
kdo zlato v srdci má, jenom Pepe,
kdo všechny žerty zná? jenom Pepe
......"
Stejně mi ty pepeho příspěvky připadají nějaké povědomé, jako bych v tomto stylu už něco četl, možná se mi to jen zdá. Zajímavé, že to přišlo zrovna v době, kdy se začíná konečně něco dařit a hlavně chápat alespoň stíny souvislostí a první využitelná zařízení pracující s VE se zavádějí do praxe. Je to úžasná doba, jako by se opakoval začátek 20 století, jenom o stupínek výš. Jsem rád, že u toho taky můžu být s vámi všemi, kteří se na této práci podílíte. Nenechte se otrávit a odradit, byla by to skutečně škoda, i když se dokážu aspoň částečně vžít do situace, když někdo prezentuje něco, na co přišel, co ho stálo spoustu času, práce, peněz i myšlenek, má výsledky a musí čelit útokům někoho, kdo prostě nevěří. Dokážu si vážit práce druhých a mrzí mě, když vidím, že na nové informace v daném tématu nejsou žádné reakce, i když vím, že hodně a hodně lidí vše sleduje, většinou v dobrém, ale asi i někdo v té druhé straně, bohužel. Ti druzí sem zatím snad nic nepíšou.
Díky vám všem konečně zvolna dostávám nový pohled na problematiku a taky se konečně zapojím do činnosti.
Jeff
"Tam, kde je smích a zpěv, tam je Pepe,
na útěk dá se hněv, kde je Pepe,
s ním děti velké, malé jdou,
když spustí známou píseň svou,
hapy hapy hap, tak tady všichni jsou,
protože
kdo zlato v srdci má, jenom Pepe,
kdo všechny žerty zná? jenom Pepe
......"
Stejně mi ty pepeho příspěvky připadají nějaké povědomé, jako bych v tomto stylu už něco četl, možná se mi to jen zdá. Zajímavé, že to přišlo zrovna v době, kdy se začíná konečně něco dařit a hlavně chápat alespoň stíny souvislostí a první využitelná zařízení pracující s VE se zavádějí do praxe. Je to úžasná doba, jako by se opakoval začátek 20 století, jenom o stupínek výš. Jsem rád, že u toho taky můžu být s vámi všemi, kteří se na této práci podílíte. Nenechte se otrávit a odradit, byla by to skutečně škoda, i když se dokážu aspoň částečně vžít do situace, když někdo prezentuje něco, na co přišel, co ho stálo spoustu času, práce, peněz i myšlenek, má výsledky a musí čelit útokům někoho, kdo prostě nevěří. Dokážu si vážit práce druhých a mrzí mě, když vidím, že na nové informace v daném tématu nejsou žádné reakce, i když vím, že hodně a hodně lidí vše sleduje, většinou v dobrém, ale asi i někdo v té druhé straně, bohužel. Ti druzí sem zatím snad nic nepíšou.
Díky vám všem konečně zvolna dostávám nový pohled na problematiku a taky se konečně zapojím do činnosti.
Jeff
Elektro , nato jak si dobrý v niektorých tvojich príspevkoch som dosť prekvapený tvojím ,,zvláštným'' zmyslom pre detail . No prestovšetko dávam ti bod , tak ako vždy . Pre tvoju informáciu , každý kto moje príspevky tu na fóre pozná (a nie je ich málo) vie , že nie som tu preto aby som tu niečo alebo niekoho ničil (nato sú tu fakt iný majstri) ale preto aby veci aj tu prezentované dávali (nemýl si to s pojmom ,,mali'') zmysel a neboli len jednou z rozprávok ktorých je tu na tomto fóre (určite si aj sám postrehol) viac ako dosť . Pepe
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Gafa, přátelé
Na padající trakaře recept nemám, ale lepící páska na koberce, případně Gafa, dvakrát dokola kolem hlavy dokáže ztišit leckterý zdánlivě beznadějný případ; na některé platí i pouhé vysvětlení této technologie - poota
Re: Hm
Myslíš pravdivé videa s neúplnými informáciami, priebehy napatia naElektro píše:
Pokiaľ sa jedná o Iv tak dokáž aspoň toľko ako on a potom sa môžeš doňho navážať.
pri otváraní tzv BNB (dvojexpozícia s posunutím záberu), ktoré pri priamom pozorovaní na osciloskope neexistovali, výpočty nad ktorými sa nedokázal nikto zamyslieť, urážky, napadanie a vyhrážanie všetkým čo nesúhlasia s jeho názormi?
Myslím, že by som toto ani nechcel dokázať.
P.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Hm
Prečítal som viac ako polovicu Iv príspevkov s úmyslom získať informácie, ktoré ma zaujímajú. Pri čítaní jeho príspevkov som teda hľadal informácie a nie súpôsob ich podania. Každý máme svoj štýl vyjadrovania, a Iv sa pri snahe o oživenie svojich príspevkov možno niektorých "netýkaviek" dotkol a teraz sa doň navážajú, namiesto tvorivej spolupráce.Anonymous píše:Myslíš pravdivé videa s neúplnými informáciami, priebehy napatia naElektro píše:
Pokiaľ sa jedná o Iv tak dokáž aspoň toľko ako on a potom sa môžeš doňho navážať.
pri otváraní tzv BNB (dvojexpozícia s posunutím záberu), ktoré pri priamom pozorovaní na osciloskope neexistovali, výpočty nad ktorými sa nedokázal nikto zamyslieť, urážky, napadanie a vyhrážanie všetkým čo nesúhlasia s jeho názormi?
Myslím, že by som toto ani nechcel dokázať.
P.
Iv by mal v záujme korektných vzťahov ubrať so svojho tvrdého humoru.
Ale zdôrazňujem, že ani jeden jeho príspevok, ktorý som čítal sa ma nedotkol.
A pre netýkavky odporúčam viac oddolnosti voči tvrdšiemu humoru, hľadanie informácií a nie dôvodov k napádaniu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Pepe.zdravím ťa. Neviem ako ty, ale ja na toto fórum chodím pre informácie, prípadne ak niečo viem, čo môže pomôcť, tak to napíšem.pepe píše:Elektro , nato jak si dobrý v niektorých tvojich príspevkoch som dosť prekvapený tvojím ,,zvláštným'' zmyslom pre detail . No prestovšetko dávam ti bod , tak ako vždy . Pre tvoju informáciu , každý kto moje príspevky tu na fóre pozná (a nie je ich málo) vie , že nie som tu preto aby som tu niečo alebo niekoho ničil (nato sú tu fakt iný majstri) ale preto aby veci aj tu prezentované dávali (nemýl si to s pojmom ,,mali'') zmysel a neboli len jednou z rozprávok ktorých je tu na tomto fóre (určite si aj sám postrehol) viac ako dosť . Pepe
To čo píšeš o rozprávkach je u hodne príspevkov pravda, hlavne u tých členov, ktorím ide o počet príspevkov a nie o ich obsah.
Ale keď prídem a toto fórum, ide mi vždy o informácie a nie chytanie za slovíčka a vyvolávanie žabo - myších vojen.
Ak sa niektorí členovia pochytia v rámci danej témy a bez osobných útokov, je to podľa mňa na úžitok pri riešení témy, ale osobné napádanie pre napádanie nie je moja záľuba a určite ani tých, ktorý sa venujú snahe o získanie VE, a navyše zaplieňujú jednotlivé vlákna balastom a odvádzajú od témy.
Elektro aj ja ta zdravím . Súhlasím s tebou a to takmer do botky , Nie každá ,,dobre podaná'' informácia ktorá je pre laika (a tých je tu určite vic) ,,pravdá'' , nou aj v skutočnosti je . Chytaním za slovíčka je jeden z tých ,,jemnejšîch'' spősobou ako priviesť neomýlného ,,rozprávkára'' k faktom , ktoré v konečnom dősledku buď vyvracajú alebo potvrdzujú ,,pravdivosť rozprávky''. To že táto ,,hra'' často zklzne a stane sa z néj ,,vojna slóv'' je iná kapitola ktorá vypovedá skőr už o charaktere účastníkov ,,hry'' ako o ,,rosprávke'' samotnéj . A o tom to je . Pepe
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé,
O čem se tu vlastně dohadujete? Osobně čtu velmi rád i příspěvky Iva i příspěvky Pepe (pepo.bn - určitě každý poznal jeho rukopis). Pravda je, že Iv topí levně, Sao jezdí levně,... a o to tu jde především Zdůvodnění tohoto jevu považuji za druhotné, i když nutné, kvůli dalšímu vylepšování technologií. Co nám brání, rozdělit se na pomyslné dva tábory, z nichž jedni zastávají vysvětlení pomocí klasické fyziky a druzí pomocí jevů dosud nepoznaných. Tyto dva tábory spolu mohou soutěžit, mohou i splupracovat, ale vzájemné napadání nepomůže ani jednomu. Teprve budoucnost ukáže, na čí straně byla pravda, i když, jak vím ze zkušeností, ta bude zase někde uprostřed.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Nový člověk přicházející
fajn, takže nebudu teda na hlavu padlý, když se budu těšit, že se dozvím nové pravdy ?pepe píše:Ilem zdravím ťa . A o toto tu presne ide , spojiť poznané s nepoznaným na základe faktov . Velmi dobrí príspevok , dávam ti bodík . Mimochodom , nechcem si pokaziť ,,očko'' . Pepe
A to to nešlo začít výkladem rovnou? To se musel /nepoznám do jaké míry samotočem nebo zdali vůbec byl vyprovokován /Ivan urazit?,možná i Mim.
Při porovnávání faktů mohu přece vždycky říct : Tak to vidím já a .Takový čistý stůl ! Člověk JE PŘECE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ.
Omlouvám se jsem z toho unavený.
K.
píšu anonymně, protože takovéto příspěvky počítat je blbost
Jo ,a čtěte Pega
,,km'' dobre hovoríš ako hovoríš . Tie Pegové posledné príspevky tiež dobre zapadajú do mozajky v súvyslosti s nábojom tu spominaným . Mimochodom , ,,dobrý bumerang'' je dosť nebespečný aj pre toho kto ho vyhadzuje , nech už je to s hocakým ,,vedlajším'' úmyslom . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne stř 12 lis 2008 13:21, celkem upraveno 1 x.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Ahoj pepe, --k tem prispevkum od Hectora, tim ziju poslednich par let, mam toho od nej snad vse co publikoval po ruznych forach po webu (dnes vetsina smaznuta). Problem je to precist v anglictine - pise krypticky, slangem puertericana, a je fakt NUTNE ho cist vicekrat za sebou a taky mezi radkama... Proto je preklad neskutecne narocnej na cas...pepe píše:,,km'' dobre hovoríš ako hovoríš . Tie Pegové posledné príspevky tiež dobre zapadajú do mozajky v súvyslosti s nábojom tu spominaným . Mimochodom , dobrý ,,bumerang'' je dosť nebespečný aj pre toho kto ho vyhadzuje . Pepe
Ale premyslim, ze to vse zbalim a nekam uploadnu, aby to meli i jini pohromade (i kdyz je to fakt necitelne a v angline...)