Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
PePe,nic proti ,ale,,toto je forum,kde se zabýváme VE a ne ji potíráme a bez fantazie se nikdy nikdo k ničemu nedopracoval a ty tvé názory,že v kolektivu rychleji dojdem pravdy,jsou scestné,zažil jsem to na vlastní kůži ve výzkumáku,nikdy to kničemu nevedlo,jo,pokud si vybereš lidi s podobnými názory,třeba i potrhlými,tak pak jde práce od ruky.Ale přestaň dělat demagogii,je to jen a jen o přístupu k věci.Pokud neuznáváš nové věci a jen budeš papouškovat stará pravidla a odvolávat se na nějaké zákony,které byly vsunuty do učebnic,tak se dostanem tak akorát....víš kam.Toto musí být forum,které má rozlet,není zatíženo učebnicovými pravidly,zde by se měli prezentovat lidé,kteří podle někoho jsou i potrhlí(třeba),ale to je ten vývoj....člověče,vem fantazii a zkušenosti,Vesmír se Ti otevře s radostí a budeš žít,ne jen přežívat....pepe píše:Pego zdravím . S toho si nič nerob . Každý ,,vedátor'' má svoj vlastný osobitý štíĺ ktorým komunikuje s ostatným svetom . Nemaj boja , viac hláv , viac rozumu a ak sa v ,,kolektýve'' nezačne hrať zbytočne ,,fudbal'', nevidím v tom problém . Pepe
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Iv , ešte stále ťa to bavý do mňa ,,kopať'' ? V pohode , sám si to chcel . Len tak pre zaujímavosť , kolko je tu takých mojích príspevkov v ktorých tvrdîm že VE neegzistuje alebo že sa nedá čerpať ? Čo myslíš , podarí sa ti nájsť aspoň jeden ? A na druhu stranu , je tu niekolko mojích príspevkou v ktorích tvrdím , že nielenže VE akceptujem ako zdroj energie ale už aj mám vyvynuté zariadenie ktoré ju dokáže využívať . Je faktom , že nie je to v ,,teple'' a radovo v kylowatoch ako tvrdíš ty o tvojom zariadení.ale v elektrike a rádovo v stovkách watov . Dúfam že ti nemusím vysvetlovať , že je to opak toho , čo tvrdýš o mňe v tvojóm príspevku . Vedz , že doposial to v tomto príspevku nebolo o slovíčkárení ale o faktoch . Mimochodom , vydím že aj ty máš problém rozlišovať medzi pojmom a dojmom (kolektýv) . Alebo si nebodaj za tóu ,,nástenkou'' už len Ty sám ? Čo myslíš , kto z nás dvoch je večí manipulátor , Ty , čo mi už zase vkladâš do úst cudie slová a myšlienky aby si podla mňa schoval ,,pravdu'' alebo ja čo chytám ludí za slovíčka aby som našiel ,,pravdu'' ? PepeIv píše:PePe,nic proti ,ale,,toto je forum,kde se zabýváme VE a ne ji potíráme a bez fantazie se nikdy nikdo k ničemu nedopracoval a ty tvé názory,že v kolektivu rychleji dojdem pravdy,jsou scestné,zažil jsem to na vlastní kůži ve výzkumáku,nikdy to kničemu nevedlo,jo,pokud si vybereš lidi s podobnými názory,třeba i potrhlými,tak pak jde práce od ruky.Ale přestaň dělat demagogii,je to jen a jen o přístupu k věci.Pokud neuznáváš nové věci a jen budeš papouškovat stará pravidla a odvolávat se na nějaké zákony,které byly vsunuty do učebnic,tak se dostanem tak akorát....víš kam.Toto musí být forum,které má rozlet,není zatíženo učebnicovými pravidly,zde by se měli prezentovat lidé,kteří podle někoho jsou i potrhlí(třeba),ale to je ten vývoj....člověče,vem fantazii a zkušenosti,Vesmír se Ti otevře s radostí a budeš žít,ne jen přežívat....pepe píše:Pego zdravím . S toho si nič nerob . Každý ,,vedátor'' má svoj vlastný osobitý štíĺ ktorým komunikuje s ostatným svetom . Nemaj boja , viac hláv , viac rozumu a ak sa v ,,kolektýve'' nezačne hrať zbytočne ,,fudbal'', nevidím v tom problém . Pepe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
chtěl bych udělat nové vlákno
našel jsem pěkný odkaz o postupu poznávání struktury materie, tím by to začalo, každý kdo uzná za vhodné to může obohatit. Nic osobního v tom nehledejte. Pokud na to nebude žádný názor, tak se to vykašlu.
K.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pro karel m a ....pepe
....zdravím Karel m...vlákno určitě udělej, zvláště pak když víš o čem mluvíš.....já osobně zde velmi tápu a je spousta věcí, které jen tak nějak mimosmyslově domejšlím...dobrej nápad
....a z jedné vody načisto.....dotaz na Pepe....ale odpověz upřímně....jaký má význam..."náhle" umřít jako pepo.bn a narodit se jako pepe...nebo se mýlím ??? tahle reinkarnace je dobrej fígl.....mužeš sám sobě dávat bodíky.....a nebo diskutovat sám se sebou...veřejně....ale přesto jsem rád, že tu jsi.....mě se tedy líbil i ten MFAAA...je nějak klid....asi shání film o Cimrmanovi......pozdrav všem martin11
....a z jedné vody načisto.....dotaz na Pepe....ale odpověz upřímně....jaký má význam..."náhle" umřít jako pepo.bn a narodit se jako pepe...nebo se mýlím ??? tahle reinkarnace je dobrej fígl.....mužeš sám sobě dávat bodíky.....a nebo diskutovat sám se sebou...veřejně....ale přesto jsem rád, že tu jsi.....mě se tedy líbil i ten MFAAA...je nějak klid....asi shání film o Cimrmanovi......pozdrav všem martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
tak jsem zase z někoho smutnej...
Martin 11 fakt si myslíš , že sem prispievam na toto fórum kvoli ,,karme'' . No tak aby ti nebolo lúto , že mám možnosť prihadzovania si , jak píšeš , tak prihodím aj tebe . Stačí ti to z tých 41 na 50 jak som ti to zdvihól alebo treba ešte prihodiť ? Martin ,,karma'' na tomto fóre už dávno nieje tým čím pővodne bývala . Toto fórum nieje o karmách a bodoch ale o luďoch a pre ludí . Pepo
...tak tohle mi poslal pepo....sice jsem se nedozvěděl, zda-li je pepo -pepe...ale dostal jsem karmy za trest... Rival umíš je odmazat ???...já to tady také nedělám okvuli nějakejm bodum....z toho jsem u dávno vyrostl....vlastně ....za body jsem nikdy nepracoval.....ale na druhou stranu takový Řád práce....to nebylo špatný ...tak pepo....použij to svoje zrcadlo...a podívej se na mě....kdyby ti náhodou nefungovalo....tak jsem na http://www.bestweb.cz foto pithart...je zde moje fotka....zdraví martin11
...tak tohle mi poslal pepo....sice jsem se nedozvěděl, zda-li je pepo -pepe...ale dostal jsem karmy za trest... Rival umíš je odmazat ???...já to tady také nedělám okvuli nějakejm bodum....z toho jsem u dávno vyrostl....vlastně ....za body jsem nikdy nepracoval.....ale na druhou stranu takový Řád práce....to nebylo špatný ...tak pepo....použij to svoje zrcadlo...a podívej se na mě....kdyby ti náhodou nefungovalo....tak jsem na http://www.bestweb.cz foto pithart...je zde moje fotka....zdraví martin11
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
zdravím
...do podpisu jsem si ihned dal karma -9....ona ta karma potěší, je to takový odcenění....jestli je to co byla nevím....asi není karma jako karma.....a ten pepo pepe...nazvu ho popokatepetl..!!!...vubec není blbej, ale....musím si pročíst celou historii pepo,bn...přišel někdy s něčím konstruktivním mimo to že nám předvedl svoji knihovnu ???....no necham to bejt...musim uznat , že to je chytrej člově, ale má nějakej blok....no házím to za hlavu....pokud na mě nepošle berňák, tak mi to je jedno...a ani toho berňáku se nebojím....mám tak málo, že mi není co vzít.....dík a zdravim,,,,,hezkej večer martin
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: chtěl bych udělat nové vlákno
Som za. Snáď sa niečo naučím.Karel m píše:našel jsem pěkný odkaz o postupu poznávání struktury materie, tím by to začalo, každý kdo uzná za vhodné to může obohatit. Nic osobního v tom nehledejte. Pokud na to nebude žádný názor, tak se to vykašlu.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: chtěl bych udělat nové vlákno
Hm zatím to vypadá spíš na tajnou společnost, nebo si psát mezi sebou,Elektro píše: Som za. Snáď sa niečo naučím.
vyčkejmež, stejně teď přejíždím a na web se sotva dostanu.
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Pepe zdravím ťa.pepe píše:Karol m , Elektro , čo tak spustiť nové vlákno a na inóm fóre , tam gde ,,karma'' nehrá rolu a ,,ludskosť'' má svoj rozmer . Pepe
Podľa mňa ľudskosť má rozmer aj na tomto fóre, len si to nesmieš škabať. Poškrab si to radšej doma a na fóre budeš mať pokoj.
Ber to ako radu a nie ako útok alebo urážku.
Súhlasím s tebou , aj ja som s týmto názorom začínal na tomto fóre . No poznáš to , ,,Človek mieni , život mení'' a len čas má tu silu preveriť ,,pravdu''. Škrabanie , ako to Ty nazívaš , je podla mňa dobré len pre ,,komediantov'' ktorí buď už nevedia alebo nechcú byť sami sebou. PepeElektro píše:Pepe zdravím ťa.pepe píše:Karol m , Elektro , čo tak spustiť nové vlákno a na inóm fóre , tam gde ,,karma'' nehrá rolu a ,,ludskosť'' má svoj rozmer . Pepe
Podľa mňa ľudskosť má rozmer aj na tomto fóre, len si to nesmieš škabať. Poškrab si to radšej doma a na fóre budeš mať pokoj.
Ber to ako radu a nie ako útok alebo urážku.