![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
P.
V pohode . PepeIv píše:Reakce na příspěvek PePe,ve vlákně „Magnetické motory“ ze dne 24.1.2009
PePe napsal:
Jarda ovčák Svitavy , nato že sa tu na fóre pasuješ do roli ,,nevinného pastiera ovci" si až velmi dobre informovaný . Celý problém v prípade ludí ako takých (v drvivéj vedšine prípadou a defakto je uplne jedno o čo ide) , je len v tom a o tom , kto z nás je ten ,,pupok sveta" a kto bude ten blbec , čo to celé ,,zatiahne" alebo na koho sa to cele ,,zhodí" ak sa niečo ,,posere" . Mimochodom , táto ludom velmi blýzka ,,životná filozófia" je evidentná aj na tomto fóre . Pepe
PePe,nemohu s Tebou souhlasit s tímto názorem.Pokud sleduji Jardy,je to člověk,kterého život poučil mnohokrát „facanem“ a bez nějakých divadelních kousků dává ostatním své zkušenosti.Je to jeho životní praxe a pravdou je,že to někdo může cítit jak píšeš: ,,nevinného pastiera ovci"Jinak si myslím,že osazenstvo tady na foru si nehraje jak píšeš na ,,pupok sveta",i když se Ti to na povrchu tak zdá,ale každý je tady dobrovolně a snaží se svým způsobem nějak přispět,nebo na určité téma komunikovat.Toto forum bylo utvořeno pro fandy nových energií a ti co sem nakouknou a začnou mluvit o nesmyslnosti našeho počínání,tak pro ty toto forum nebylo ani určeno a jen kyselí ovzduší a rozkládají je hnilobou-ti sem nepatří.A pokud se dovedeš vcítit do atmosféry tohoto fora,je zde znát velká soudržnost lidí a převážně je to dost rozdílná kasta,lišící se dost diametrálně od všeobecného dnešního názoru na svět.Myslím,že tady těmto lidem nejde vůbec o to,aby byl někdo blbec a někdo ,,pupok sveta".Každý z těchto lidí dává myslím vše co ví a je vnitřně rád a je na to hrdý,že mohl něco poskytnou a navíc se seznámil i s něčím novým.Možná napadneš i mně,ale mohu ti říci,že je to většinou jen tvůj povrchní mylný dojem,je tady mnoho lidí,kterým nezištně pomáhám,pokud se nevymykají standardním lidským vztahům slušného vzájemného respektování konkrétními postupy formou dopisování a věř mi,je jich požehnaně,kde se lépe řeší detaily.Nedělám si iluze o dnešní společnosti,ale tady se schází opravdu jiná sorta lidí a vyskytnou se zde i čas od času nějaké rozdílnosti.Tak bych se trochu snažil si opravit celkový názor na skupinu lidí,operujících na tomto foru,při srovnání s jinými fory,je to hodně velký rozdíl.Zkus někdy aspoň trochu jít s proudem za věcí,kterou vidíme jako světlo,vím,každý jsme originální a od toho vzchází i naše vyjadřování,ale prosím,zkus těm vzadu co jim nestačí dech a vnitřně čekají na pomoc ,vzít je podpaží a dodat jim sílu,nevíš kdy to budeš potřebovat Ty,nebo i já.Děkuji PePe!
...moc dobře to znám....ovčácký kožich, klaunovský převlek.....já ...karkulka červená....tak držím palce...jarda ovčák svitavy píše:Nádhera. jsem rád, že existují lidé jako pepe, iv , karel a pár dalších. Nic není ztraceno, kupředu hurááá.
Pepa má recht. Ovčácký kabát osvobozuje....Jako když si člověk obleče klaunův oblek. Ale neberu zde nic osobně, Je paráda číst nádherné myšlenky. Jen houšť....
Martin11 , Ja ako ,,starí hrobár" po pár a to doslova stovkách jám čo mám za sebou ti radím (a to nie len tebe) : ,,Nekopaj na skale". Pepemartin11 píše:
....jen je škoda , že to nečtou všichni...například hostinský "K"....matin11