Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Návštěvník

Pro Iv

Příspěvek od Návštěvník »

Zřejmě ti vyhovuje jiný styl života. :D
P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Návštěvník

Pro Mim

Příspěvek od Návštěvník »

Nic není složité. Pro jednoduchost ještě nenastal čas.
P.

koumak
Stálý člen

Dotaz pro Mima

Příspěvek od koumak »

Nema profesor H.CON este meno Hydrazin ?

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ono to nějak pasuje

Příspěvek od Iv »

Přikládám kousek výtažku z knihovny Palmových listů.Dost zajímavé čtení a dost potvrzující realitu.Jeden z mála dobře udělaných Webů-pěkné počteníčko.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Film Zeitgeist Addendum

Příspěvek od Iv »

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro PePe

Příspěvek od Iv »

Reakce na příspěvek PePe,ve vlákně „Magnetické motory“ ze dne 24.1.2009

PePe napsal:
Jarda ovčák Svitavy , nato že sa tu na fóre pasuješ do roli ,,nevinného pastiera ovci" si až velmi dobre informovaný . Celý problém v prípade ludí ako takých (v drvivéj vedšine prípadou a defakto je uplne jedno o čo ide) , je len v tom a o tom , kto z nás je ten ,,pupok sveta" a kto bude ten blbec , čo to celé ,,zatiahne" alebo na koho sa to cele ,,zhodí" ak sa niečo ,,posere" . Mimochodom , táto ludom velmi blýzka ,,životná filozófia" je evidentná aj na tomto fóre . Pepe

PePe,nemohu s Tebou souhlasit s tímto názorem.Pokud sleduji Jardy,je to člověk,kterého život poučil mnohokrát „facanem“ a bez nějakých divadelních kousků dává ostatním své zkušenosti.Je to jeho životní praxe a pravdou je,že to někdo může cítit jak píšeš: ,,nevinného pastiera ovci"Jinak si myslím,že osazenstvo tady na foru si nehraje jak píšeš na ,,pupok sveta",i když se Ti to na povrchu tak zdá,ale každý je tady dobrovolně a snaží se svým způsobem nějak přispět,nebo na určité téma komunikovat.Toto forum bylo utvořeno pro fandy nových energií a ti co sem nakouknou a začnou mluvit o nesmyslnosti našeho počínání,tak pro ty toto forum nebylo ani určeno a jen kyselí ovzduší a rozkládají je hnilobou-ti sem nepatří.A pokud se dovedeš vcítit do atmosféry tohoto fora,je zde znát velká soudržnost lidí a převážně je to dost rozdílná kasta,lišící se dost diametrálně od všeobecného dnešního názoru na svět.Myslím,že tady těmto lidem nejde vůbec o to,aby byl někdo blbec a někdo ,,pupok sveta".Každý z těchto lidí dává myslím vše co ví a je vnitřně rád a je na to hrdý,že mohl něco poskytnou a navíc se seznámil i s něčím novým.Možná napadneš i mně,ale mohu ti říci,že je to většinou jen tvůj povrchní mylný dojem,je tady mnoho lidí,kterým nezištně pomáhám,pokud se nevymykají standardním lidským vztahům slušného vzájemného respektování konkrétními postupy formou dopisování a věř mi,je jich požehnaně,kde se lépe řeší detaily.Nedělám si iluze o dnešní společnosti,ale tady se schází opravdu jiná sorta lidí a vyskytnou se zde i čas od času nějaké rozdílnosti.Tak bych se trochu snažil si opravit celkový názor na skupinu lidí,operujících na tomto foru,při srovnání s jinými fory,je to hodně velký rozdíl.Zkus někdy aspoň trochu jít s proudem za věcí,kterou vidíme jako světlo,vím,každý jsme originální a od toho vzchází i naše vyjadřování,ale prosím,zkus těm vzadu co jim nestačí dech a vnitřně čekají na pomoc ,vzít je podpaží a dodat jim sílu,nevíš kdy to budeš potřebovat Ty,nebo i já.Děkuji PePe!

pepe
Zasloužilý člen

Re: Pro PePe

Příspěvek od pepe »

Iv píše:Reakce na příspěvek PePe,ve vlákně „Magnetické motory“ ze dne 24.1.2009

PePe napsal:
Jarda ovčák Svitavy , nato že sa tu na fóre pasuješ do roli ,,nevinného pastiera ovci" si až velmi dobre informovaný . Celý problém v prípade ludí ako takých (v drvivéj vedšine prípadou a defakto je uplne jedno o čo ide) , je len v tom a o tom , kto z nás je ten ,,pupok sveta" a kto bude ten blbec , čo to celé ,,zatiahne" alebo na koho sa to cele ,,zhodí" ak sa niečo ,,posere" . Mimochodom , táto ludom velmi blýzka ,,životná filozófia" je evidentná aj na tomto fóre . Pepe

PePe,nemohu s Tebou souhlasit s tímto názorem.Pokud sleduji Jardy,je to člověk,kterého život poučil mnohokrát „facanem“ a bez nějakých divadelních kousků dává ostatním své zkušenosti.Je to jeho životní praxe a pravdou je,že to někdo může cítit jak píšeš: ,,nevinného pastiera ovci"Jinak si myslím,že osazenstvo tady na foru si nehraje jak píšeš na ,,pupok sveta",i když se Ti to na povrchu tak zdá,ale každý je tady dobrovolně a snaží se svým způsobem nějak přispět,nebo na určité téma komunikovat.Toto forum bylo utvořeno pro fandy nových energií a ti co sem nakouknou a začnou mluvit o nesmyslnosti našeho počínání,tak pro ty toto forum nebylo ani určeno a jen kyselí ovzduší a rozkládají je hnilobou-ti sem nepatří.A pokud se dovedeš vcítit do atmosféry tohoto fora,je zde znát velká soudržnost lidí a převážně je to dost rozdílná kasta,lišící se dost diametrálně od všeobecného dnešního názoru na svět.Myslím,že tady těmto lidem nejde vůbec o to,aby byl někdo blbec a někdo ,,pupok sveta".Každý z těchto lidí dává myslím vše co ví a je vnitřně rád a je na to hrdý,že mohl něco poskytnou a navíc se seznámil i s něčím novým.Možná napadneš i mně,ale mohu ti říci,že je to většinou jen tvůj povrchní mylný dojem,je tady mnoho lidí,kterým nezištně pomáhám,pokud se nevymykají standardním lidským vztahům slušného vzájemného respektování konkrétními postupy formou dopisování a věř mi,je jich požehnaně,kde se lépe řeší detaily.Nedělám si iluze o dnešní společnosti,ale tady se schází opravdu jiná sorta lidí a vyskytnou se zde i čas od času nějaké rozdílnosti.Tak bych se trochu snažil si opravit celkový názor na skupinu lidí,operujících na tomto foru,při srovnání s jinými fory,je to hodně velký rozdíl.Zkus někdy aspoň trochu jít s proudem za věcí,kterou vidíme jako světlo,vím,každý jsme originální a od toho vzchází i naše vyjadřování,ale prosím,zkus těm vzadu co jim nestačí dech a vnitřně čekají na pomoc ,vzít je podpaží a dodat jim sílu,nevíš kdy to budeš potřebovat Ty,nebo i já.Děkuji PePe!

V pohode . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nádhera. jsem rád, že existují lidé jako pepe, iv , karel a pár dalších. Nic není ztraceno, kupředu hurááá.
Pepa má recht. Ovčácký kabát osvobozuje....Jako když si člověk obleče klaunův oblek. Ale neberu zde nic osobně, Je paráda číst nádherné myšlenky. Jen houšť....

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Uvaha

Příspěvek od Iv »

Uvaha

Jsem v Boxovárně a tak si zde dovolím uvézt několik postřehů.Jsem zde již nějaký pátek a velice rád si všímám reakcí lidí na tomto foru.Jsem hrozně rád,že toto forum tady v Česku existuje a mnoho lidí zde,si stále neuvědomuje tu hnací sílu pro lidi s trochu jiným myšlením ,řekl bych otevřenějším všem možným novým poznatkům a myšlenkám a za to musím hodit velkou barokní poklonu Adminovi tohoto fora Rivalovi.Pozor,není to jak by někdo rychle přispěchal s názorem: a vlezdoprdelka.Ne,je to prosté konstatování pravdy.

Ale teď k věci.
Zamýšlím se nad některými aspekty vztahů,které se čas od času zde vyskytnou.Toto forum bylo vytvořeno aby sdružovalo lidi s novými názory na věci a teď nemám na mysli jen fyzikální problémy,forum se rozrostlo i do odvětví jiných směrů,jako jsou i duševní ,duchovní aspekty.Všímáte si,proč se zde uplatnili i tyto obory?Zde najednou velice krásně vidíte,jak vše se vším souvisí,že hmota,z kterou si dnes hrajem jak malá děcka na pískovišti má i jiný rozměr a většina z osazenstva to podvědomě tuší a bere bádání s energiemi i v této oblasti-velmi zajímavé.
Další postřeh ve vývoji fora je taky velmi inspirující.
Jedná se například o myšlenku někoho,kdo se třeba dost trefí a ta jeho myšlenka je velmi klíčová pro prolomení nějakého problému,který se na nějakém vlákně řeší.Je velmi zajímavé,že tato myšlenka některého z členů, zůstane úplně nepovšimnuta a hned jako následující příspěvek je úplně o něčem jiném.Když jsem to pozoroval,tak většinou ten podstatný příspěvek tam vydrží vždy maximálně 60 minut a je hned do tohoto termínu zastřen ihned druhořadým příspěvkem, jakoby záměrně.Záměrně???
No a třetí postřeh.
Je v periodicitě ,já tomu říkám „nasíračů“.Přesně v určitých časových intervalech se vždy vynoří z hlubin našeho společenství nějaký „nasírač“,který se diametrálně liší od názoru většiny a je zde většinou v pozici negativního elementu,který vše neguje.Zabývám se otázkou proč, když toto forum není určeno pro tento druh takto smýšlejících lidí.Proč vynakládá tolik energie jak fyzické,tak i duševní,jen proto,aby mohl negovat a tvrdit,že je vše blbost.V přírodě není většinou náhod a tak se i v tomto aspektu zamýšlím,co takový lidi popohání,je v tom záměr????Záměr???Nemluvě pak o aspektu otrávení té druhé strany s jejím rozladěním a smutkem,protože už nemohou tak otevřeně vyjadřovat své pohnutky a myšlenky? Záměr????
Napsal jsem to proto,protože je to napsaná realita a konstatování faktů,ale faktů dost alarmujících.
Samozřejmě se dá vše postavit z jiného úhlu,toho umělého,vytvořeného tak,aby se dal vyvrátit i tento postřeh(vždyť účel světí prostředky), ale napsal jsem to proto,aby si někteří všimli těchto oscilací + a -. Záměr???Znovu opakuji, nic není náhoda a vše má svůj důvod,vždy to k něčemu směřuje,ať to víme nebo nevíme a ti otevřenější to již vyciťují,že je to doba totální války,i když na jiné úrovni.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

: Uvaha

Příspěvek od Aquarius1 »

Líp by to asi nikdo nevystihl,je to tak a je to tady se vším všudy a čím víc se blíží nějaké rozuzlení tím je to cítit více.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

uvolnění

Příspěvek od martin11 »

jarda ovčák svitavy píše:Nádhera. jsem rád, že existují lidé jako pepe, iv , karel a pár dalších. Nic není ztraceno, kupředu hurááá.
Pepa má recht. Ovčácký kabát osvobozuje....Jako když si člověk obleče klaunův oblek. Ale neberu zde nic osobně, Je paráda číst nádherné myšlenky. Jen houšť....
...moc dobře to znám....ovčácký kožich, klaunovský převlek.....já ...karkulka červená....tak držím palce...

...pro Iv...děkuji za povídání....jen je škoda , že to nečtou všichni...například hostinský "K"....matin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
pepe
Zasloužilý člen

Re: uvolnění

Příspěvek od pepe »

martin11 píše:

....jen je škoda , že to nečtou všichni...například hostinský "K"....matin11 :lol:
Martin11 , Ja ako ,,starí hrobár" po pár a to doslova stovkách jám čo mám za sebou ti radím (a to nie len tebe) : ,,Nekopaj na skale". Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne úte 27 led 2009 17:05, celkem upraveno 1 x.

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Uvaha

Příspěvek od tbest »

Iv píše:Uvaha
....

:good:

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Záměr přímo to být nemusí. Myslím, že za to může navyklý algoritmus chování a přemýšlení. Nejen jedince, ale lidí obecně jako entity.Je s podivem, že se lidé dávno nevyhladili.....Lidská moudrost mizí v kanálech sebevědomí a povýšenectví. Chybí vzory pro současnou generaci.Nejen vzory chování, ale i osobnostní vzory. Tyrš, Palacký, Heyrovský, Seifert, Frištenský,Cimrman a mnoho dalších jsou již morální zombie a málokdo ví, o čem je řeč. Pak se vybraný vzorek populace dostane k internetu a bez ohledu na vážnost či důležitost diskuse se neomaleně utrhne s nějakým svébytným názorem, jenž není vytvořen duchem, ale prázdným slovosledem, jenž na jazyk slina přinesla..........My jim to spolkneme, neboť čekáme názor přibližně stejného partnera, kterého si v duchu přejeme.
Nedivme se pochybovačům. Je jich kardinální většina. Mnohdy ani svůj názor neumí obhájit či vysvětlit jeho původ.Netřeba být přehnaně tolerantní. Stačí být shovívavý.Nedivme se jim. Mají li za vzor někoho ze současných špiček, pak se nelze divit.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

pro Jardy

Příspěvek od Iv »

Jen krátce,ve všem tady v tomto Světě je Záměr a někdy se stává,že někteří ani o tom netuší,že jsou nástrojem něčeho,nebo někoho.Nevěřím na náhody,vždy všechno do sebe zapadá,ikdyž si to člověk dá dohromady třeba za delší časový úsek až přijde ta určitá chvíle.Jinak jak jsi naznačil"dostaneš úder,nastav druhou tvář",to si vymyslelo křesťanství(nikoho se nechci dotknout),jen pro to,aby mohlo lépe manipulovat s lidmi a aby byli poslušní a udrželi je na uzdě,proto také zlo vyhrává,ale já jsem úplně jiného názoru,jsme v ringu,kde jsou někým stanovena pravidla a pokud se okolnostmi do tohoto ringu dostanu,budu používat ta stanovená pravidla(ikdyž s tím nemusím vnitřně souhlasit),pokud ne,vždy prohrám,protože ta druhá strana většinou nezná pojem soucitu.
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 27 led 2009 20:37, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“