Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Solid State Electric Generator
Moderátor: rival
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
zkus karel.mls@seznam.cz tiff není problém.
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
trochu to trvalo, protože spojování obrázků už sem dlouho nedělal - a ta skleróza...jarda ovčák svitavy píše:Máš to tam, pokud se ti ty dvě polovičky podaří spojit, budeš mnohem šikovnější než li já.
...ale doufám, že pdfko zvládne přečíst každý
...a jelikož jsem měl příležitost se na to kouknout jako první, musím bohužel prohlásit, že momentálně se do takovýho velkýho projektu nemůžu pustit, ale budu nablízku, kdyby bylo třeba zase něco spojit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: ,
Železo se muže upéct aspoň na 2 zpusoby, jeden je hystereze a druhý vírivé proudy-pri tomto 2. zpusobu je jedno, zda je železo magnetické, nasycené, nebo ne, tímto 2.zpusobem se upeče taky Cu, pokud není delená na vlákna. Samozrejme mám stále na mysli jádro.la píše:To nemám námitek, ovšem když jádro autor nasytí magneticky stejnosměrným polem tak pak se tam dostane jen to co dovolí ,to chování jádra mi v tomto případě uniká.V každém případě je to jediná možnost o které vím ,aby se to železo neuvařilo.
Jardo, obavy bych nečekal, ofic fyzika má jiný smer a nemá duvod na zmenu, a v amatérské nebo hravé rovine je to stejne nedotažené a nerozhodnuté. Na obrázku je jen napsáno GHz, a není jasné, o jakou zónu jde, informace o tom je velmi jalová. Autor fakt asi čeká, kdo to udelá za nej, aby se pak mohl o to soudit, co je často smyslem vetšiny podobných patentu.
Já nevylučuji, že i na frekvencích rádu MHz mohou materiály vykazovat určité zajímavé efekty, na obrázku je však pomícháno skoro všechno se vším.
Ja s tim IQ nechtel nikoho snad urazi a slysel jsem o IQ ze znamena intelogenci, tak jsem chtel jen pred vami zamachrovat... no nic
kdyby nekdo potreboval nahravat nekam na internet obrazky a sdilet je.... pouzivam treba http://www.imgup.eu - ale nevim zda pojme .tiff ostatni bezne obrazkove soubory zvlada bez problemu a muzete to vkladat asi i sem do fora primo obrazek nebo jen odkaz na obrazek.
prekladac pouzivam treba http://translate.google.com/translate_t#
ma trochu vylepseny prekladaci algoritmus, ale i tam to obcas prelozi do nesmyslu, ale je to dobra alternativa, pokud nekdo neva zadny prekladat v PC a ma internet, preklada jak web stranky online tak i text
mno na dodatek... videli jste toto video?
podobnou pilkou jsem rezal plovouci podlahu a vykon nic moc a pylka sama taky nic moc... takze napad z ceho muze byt ona vec sestrojena?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8401901581
P.S: o ted me napadla strasna vec, jak jsem videl jak se to droli jak kdyz vyndavaji ten vyrizly kus... a na dalsich momentech videa pri mereni pada napeti...
V takovych strasnych schvilich cloveka hned napadne obsah normalni alkalicke baterky, zesilene civkami vevnitr a jsou i napojene pomocne kapacitory... uf to me vylekalo
kdyby nekdo potreboval nahravat nekam na internet obrazky a sdilet je.... pouzivam treba http://www.imgup.eu - ale nevim zda pojme .tiff ostatni bezne obrazkove soubory zvlada bez problemu a muzete to vkladat asi i sem do fora primo obrazek nebo jen odkaz na obrazek.
prekladac pouzivam treba http://translate.google.com/translate_t#
ma trochu vylepseny prekladaci algoritmus, ale i tam to obcas prelozi do nesmyslu, ale je to dobra alternativa, pokud nekdo neva zadny prekladat v PC a ma internet, preklada jak web stranky online tak i text
mno na dodatek... videli jste toto video?
podobnou pilkou jsem rezal plovouci podlahu a vykon nic moc a pylka sama taky nic moc... takze napad z ceho muze byt ona vec sestrojena?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8401901581
P.S: o ted me napadla strasna vec, jak jsem videl jak se to droli jak kdyz vyndavaji ten vyrizly kus... a na dalsich momentech videa pri mereni pada napeti...
V takovych strasnych schvilich cloveka hned napadne obsah normalni alkalicke baterky, zesilene civkami vevnitr a jsou i napojene pomocne kapacitory... uf to me vylekalo
Čas odhalí pravdu.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
Tak součástky by nebyli problém tady jich mají spoustu a to i ty co jsou potřeba
http://www.batlux.cz/index.php?pid=3161
Třeba i ten T 2N706
http://www.batlux.cz/index.php?pid=3161
Třeba i ten T 2N706
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
No jak to tam řežou jsem viděl,teda já bych si to rozřezat nenechal i kdyby mě chtěli krájet taková škoda.Akurát je taky škoda že ta videa jsou dost špatná vlivem doby v které vznikli.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
obrázek
Tohle ale není to co na filmu.tohle nacpal do mikrovlnky a intenzivně chladí i cívky -40°C.Tohle se musí patrně provozovat v stíněném boxu.(kvůli magnetronu) To chlazení mi uniká proč až tak moc (standartní provoz)nebo taky proč tak málo (supravodivost),to je asi někde mezi.Protimluv je též, že supravodivý materiál pro využití vnitřních magnetických vortexú by neměl být zas tak čistý ,kazy sou výhodou(dělají se i uměle).viz text dole.Ten obr.je spíše o supravodivém systému použití aspoň teda myslím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Polemika?
Nechci se někoho dotknout ale nezdá se vám že téma sklouzává někam jinam od původního téma?Začalo se s panem S.M a najednou tu je supravodič a jeho nevýhody praktické.Co takhle přestat polemizovat a začít prakticky.Neříkám že polemika a názory pro a proti nejsou špatné ale tím se nic nevyřeší ani nevyzkouší,posbírat potřebné informace a začít zkoušet.Jinak se to stočí jako už mnohokrát a nevzejde z toho nic a vyšumí to jako nekvalitní sekt.Možná se mílím a byl bych tomu rád a někdo už staví a zkouší a proto začnu i já a byl bych rád i s vaší pomocí,tolik informací co jsem za poslední dny vstřebal mne nutí i nespat prostě se to nedá a už se mi o tom i zdá.Přeji mnoho úspěchu v bádání
Nyní se mi nikdo nemůže divit, proč jsem prosazoval meyerovu prvotinu. Jednoduchý cu generátor. Na fe generátor je třeba více více času na pochopení. Není to o supravodivosti. Dokonce tam nejsou žádné kouzla ani čáry. Pouze se měnila účinnost a doba fungování. Vice než rok jsem zkoumal principy s dvěma skvělými kamarády, oslovili jsme pár hlav pomazaných a zatím jsme nenašli nic, co by nemohlo fungovat. Představte si tu vzdálenost mezi meyerovou prvotinou a tím posledním, co jsem zveřejnil. Princip je stejný, technika stejně rozdílná , jako autíčko na klíček a zá vodní automobil.
Máte li kdo zájem o tomto hovořit a bádat zde a věřejně a otevřeně, bez předsudků ... jsem pro. Udělejme pro to nějaké místečko, pojmenujte jak chcete, abychom nezacláněli kde nemusíme a pusťme se cestou kroků diskuse a zkoušek. Lze to klidně nastavit do několika paralelních levelů. Pokud si přečtete pečlivě překlad z francouštiny, pak pochopíte, že věc nezveřejnil meyer, ale jeho replikanti z řad redakce. Udělejte někdo nové vlákno, nebo , jak píše aquarius, utopíme dobrou vůli v polemikách. A pro ostatní... Pokud si navzájem všichni otevřeně pomůžeme, můžeme klidně využívat darů techniky bez rozdílu...... pro gromita: NEMÁM absolutně žádné elektrotechnické vědomosti. Včera to řekl kdosi ve filmu o einsteinovi..... Pokud si mám vybrat mezi pesimistickým chytrákem a optimistickým hlupákem, chci být ten druhý...
Máte li kdo zájem o tomto hovořit a bádat zde a věřejně a otevřeně, bez předsudků ... jsem pro. Udělejme pro to nějaké místečko, pojmenujte jak chcete, abychom nezacláněli kde nemusíme a pusťme se cestou kroků diskuse a zkoušek. Lze to klidně nastavit do několika paralelních levelů. Pokud si přečtete pečlivě překlad z francouštiny, pak pochopíte, že věc nezveřejnil meyer, ale jeho replikanti z řad redakce. Udělejte někdo nové vlákno, nebo , jak píše aquarius, utopíme dobrou vůli v polemikách. A pro ostatní... Pokud si navzájem všichni otevřeně pomůžeme, můžeme klidně využívat darů techniky bez rozdílu...... pro gromita: NEMÁM absolutně žádné elektrotechnické vědomosti. Včera to řekl kdosi ve filmu o einsteinovi..... Pokud si mám vybrat mezi pesimistickým chytrákem a optimistickým hlupákem, chci být ten druhý...