Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Magnetické Pístové Motory

Své příspěvky můžete psát do "Diskuze".
Odpovědět
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Mimo téma (offtopic)
pepe píše:Martin11 vedz , že všetci čo sme tu máme svoju ,,pravdu". Medzi nami aj ,,pravda" sa riadi pravidlami prírodi . Nie každému a za každých okolnosti vyhovuj ,,Čistí stol". Aj preto sú tie rozdieli medzi nami , kedže ,,pravda" má v sebe tú silu posúvať niekoho do predu a iného zas brzdíť . No to už je o inom . Magnet verzus gravitácia , no nič v zlom ale porovnávaš neporovnatelné . Gravitácia súvysí s hmotou ako takou a ta je ,,večná" a týmpádom v svojej podobe stále prítomná . Magnetizmus ako taký súvisí s el.nábojom a ten ako každý ,,potencial" uz vo svojej podobe večný nie je - ,,transformuje sa". Už som to tu niegde spomínal , no dám to sem ešte raz . Magnet a el.akumulátor majú toho podstatne viac spoločného ako si bežný smrtelník vie predstaviť . Pepe
omlouvám se, jen sem dneska nakukuju, ale když vidím tu vzrušenou debatu, tak si neodpustím poznámečku -
je "pravda" to, co jsme se naučili ve škole z knížek nebo si přečetli někde na internetu, nebo je "pravda" to, co jsme mohli pozorovat na vlastní oči, vyzkoušet na vlastní prsty?

Nemyslím to jako filozofickou kategorii, ale prakticky - dvě kilový kamenný koule místo motoru v autě nebo místo kotle v baráku jsou mi stejně platný, jako nefunkční Perendev - nebo jako sebekrásnější strunová teorie...

ale jinak mám fyziku a matematiku rád - jako hrubý přehled o tom, jak to na světě vypadá dobrý...

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

plevelení

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
...jsou lidé, kteří plevelí...a je to dobře....protože plevelí konstruktivně...a rád je zde vidím...adambenda,gromit...takže kluci zůstaňte... :idea:

.a jsou co plevelí jakože opravdu. :evil: ...

.souhlasím s tím, že se 1kg a 5kg přitahují...ale KARBANE....jseš o několik řádů jinde...ne v tisícinách....a i kdyby.....k čemu ti je , že se přitahují....vydoluješ z tohoto jevu něco....mluvím o energii.....a Pepe ....magnet je AKUMULÁTOR....ano....to je moje víra...proto dělám ten motor.....namagnetech...Karbane...rozumíš mi....ne na gravitaci...je v tom rozdíl.....všichni už to vědí...i karkulka červená....a to je blondýna....tak se běž se svejma tisícinama mm vyfotit....m11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Re: plevelení

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
martin11 píše:...ale KARBANE....jseš o několik řádů jinde...ne v tisícinách....a i kdyby.....k čemu ti je , že se přitahují....vydoluješ z tohoto jevu něco....mluvím o energii.....a Pepe ....magnet je AKUMULÁTOR...
Ano, nejsou to ani tisíciny u oněch kilogramových těles, ale vlivy tam jsou.
Netvrdím, že mi to k něčemu je, že se přitahují - já tu nešpekuluju, jak z toho něco těžit.

Nicméně - ta hmotnost oněch těles je pro sestrojení nějakého samoběžícího stroje stejně platná, jako jakékoliv množství jakýchkoli permanentních magnetů, a to zatím nikdo nemůže popřít reálnými důkazy...

:D

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Sranda?

Příspěvek od Iv »

Mimo téma (offtopic)
Pánové,koukám jak tele na dveře od chlíva! Co tu vlastně řešíte.Myslel jsem ,že z Vás vypadne nějaký přístroj originál a vy se tady bavíte o ....! Nečekejte,až Vám ty věci,které jsou v šuplících dají do Supermarketu! Ten magnetickej motor je dobrá věc a mohu potvrdit,že u nás v Týmu jsme ho měli(někteří) v rukách(funkční).Takže do práce,doba neplodných diskuzí odešla s rokem 1989 !!!!

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
Karban píše:
martin11 píše:...ale KARBANE....jseš o několik řádů jinde...ne v tisícinách....a i kdyby.....k čemu ti je , že se přitahují....vydoluješ z tohoto jevu něco....mluvím o energii.....a Pepe ....magnet je AKUMULÁTOR...
Ano, nejsou to ani tisíciny u oněch kilogramových těles, ale vlivy tam jsou.
Netvrdím, že mi to k něčemu je, že se přitahují - já tu nešpekuluju, jak z toho něco těžit.

Nicméně - ta hmotnost oněch těles je pro sestrojení nějakého samoběžícího stroje stejně platná, jako jakékoliv množství jakýchkoli permanentních magnetů, a to zatím nikdo nemůže popřít reálnými důkazy...

...Pepe...SOS...vysvětli KARBANOVI...jak hluboce se mýlí....já už na to nemám nervy.....
....jinak pro všechny zde...mimo Karbana....je zde někdo, kdo mě dokáže vysvětlit, proč někdo stále dokola mele svoje přesvědčení.....
....kdyby Karban někdy něco vymyslel....myslím to tak , neudělat něco a tím object barák.....ale laborovat...třeba s Merkurem. A když ho nemam...tak mi je tolik, že si ho mužu klidně koupit znova.....a něco dělám....cokoliv....a když něčemu nevěřím, tak se o tom přesvědčím na vlastní oči....viď...Karbane...už víš proč martin dělá motor....aby se přesvědčil....karkulka červená.... :oops: &m11 :lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
martin11 píše:..a když něčemu nevěřím, tak se o tom přesvědčím na vlastní oči....viď...Karbane...už víš proč martin dělá motor....aby se přesvědčil....karkulka červená.... :oops: &m11 :lol:
Jo, někdo se holt přesvědčí dřív, někdo déle.

-
Kolik toho asi nakrmíš zemním článkem?
-
Je krystalka perpetuum mobile?
-
Co balon na teplý vzduch?
-
Jenže to mám vše za sebou, a "z konára" (není mým výrazem..) sleduji...

..CarCool-ko...

8)

martin11
Zasloužilý člen

Re: Sranda?

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
Iv píše:Pánové,koukám jak tele na dveře od chlíva! Co tu vlastně řešíte.Myslel jsem ,že z Vás vypadne nějaký přístroj originál a vy se tady bavíte o ....! Nečekejte,až Vám ty věci,které jsou v šuplících dají do Supermarketu! Ten magnetickej motor je dobrá věc a mohu potvrdit,že u nás v Týmu jsme ho měli(někteří) v rukách(funkční).Takže do práce,doba neplodných diskuzí odešla s rokem 1989 !!!!

Iv....magnety mám....snahu...mám....zkušenosti s magnety....mám
motivaci...mám....sponzora s dílnou...špičkovou...mám...a Tymě tady jen tak tvrdíš, že víš jak na to....že jsi to měl v ruce....naznač jak to vypadalo....Perendeva neberu....
....doufám, že to není...gravikarbanismus...
nnnnapiš na SZ....dík martin...dokud nenapíšeš ...dneska neusnu.....martin11 :lol:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

pro:Karban

Příspěvek od Aquarius1 »

Mimo téma (offtopic)
Tedy nic mi do toho není i když ještě pořád s magnety laboruji a zkouším ale Karbane! ty jsi vlastně šťastný (či nešťastný?) člověk.Toliko věcí znát,mít všechno za sebou,divím se že jsi dodnes nepřišel s něčím co by stálo za to.
Toť vše ode mne ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Karban

Re: pro:Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
Aquarius1 píše:Tedy nic mi do toho není i když ještě pořád s magnety laboruji a zkouším ale Karbane! ty jsi vlastně šťastný (či nešťastný?) člověk.Toliko věcí znát,mít všechno za sebou,divím se že jsi dodnes nepřišel s něčím co by stálo za to...
Jenže to jsou věci, které nikoho nezajímají, žádná bomba, senzace, nic pro bulvár....

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Mimo téma (offtopic)
martin11 píše:
Iv píše:Pánové,koukám jak tele na dveře od chlíva! Co tu vlastně řešíte.Myslel jsem ,že z Vás vypadne nějaký přístroj originál a vy se tady bavíte o ....! Nečekejte,až Vám ty věci,které jsou v šuplících dají do Supermarketu! Ten magnetickej motor je dobrá věc a mohu potvrdit,že u nás v Týmu jsme ho měli(někteří) v rukách(funkční).Takže do práce,doba neplodných diskuzí odešla s rokem 1989 !!!!

motivaci...mám....sponzora s dílnou...špičkovou...mám...a Tymě tady jen tak tvrdíš, že víš jak na to....že jsi to měl v ruce....naznač jak to vypadalo....Perendeva neberu....
nnnnapiš na SZ....dík martin...dokud nenapíšeš ...dneska neusnu.....martin11 :lol:
Neboj,gravikarbanismus to není,když se to podá i s detailním návodem,pak dopadneš s myšlením,které nebude tvůrčí a budeš ho mít jen konzumní,předpokládající jen zažité věci.Ale,že jsi si vytrpěl to ,co sis vyptrpěl,bude to přes SZ,ale druzí makat a nekecat o věcech,které nikam nevedou.Ať máte svůj originá i v myšlení!!!l!!
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 27 led 2009 16:59, celkem upraveno 1 x.

martin11
Zasloužilý člen

pro Karban

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
...hochu...tak tě začínám podezírat, že ty pracuješ na studené fúzi, nebo na antigravitačním motoru....jak sleduju všechna vlákana...karkulce červený přirozená vlastnost...učím se kde můžu....jsi doma....tedy zasahuješ jen do vlákna magnety..a filosofie....s lítostí musím konstatovat, že ani v jednom nic neznamenáš.Nečetl jsem nikde ani jednu tvojí původní myšlenku...mimo těch blábolů o magnetismu a gravitaci, jako že to je to samé....
...nezaznamenal jsem nic v jiné oblasti...nakonec je to dobře....kup si merkura....a na bulvár se vykašli.....teď už to nedoženeš...KČ :lol: @m11

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
martin11 píše:

nnnnapiš na SZ....dík martin...dokud nenapíšeš ...dneska
neusnu.....martin11 :lol:
slibuju, že ten muj motor dodělám....i když bude nefunkční...už jsem tomu věnoval...cca 1000...tisíc hodin času...je to neuvěřitelný číslo....asi se mnozí smějí.....no já nad tím také nejásám....ale co kdyby....že....a třeba s tím budu v bulváru.....karbane začni....třeba tam budem spolu....Martin11 :lol:
Neboj,gravikarbanismus to není,když se to podá i s detailním návodem,pak dopadneš s myšlením,které nebude tvůrčí a budeš ho mít jen konzumní,předpokládající jen zažité věci.Ale,že jsi si vytrpěl to ,co sis vyptrpěl,bude to přes SZ,ale druzí makat a nekecat o věcech,které nikam nevedou.Ať máte svůj originá i v myšlení!!!l!!

Karban

Re: pro Karban

Příspěvek od Karban »

Mimo téma (offtopic)
martin11 píše:...na antigravitačním motoru....
Dobrý...!

Vzpoměl jsem si na Agravin, co dávali Němci za války parašutistům....

Ale umíš pobavit!
A třeba zrovna v té knize "Noční orel" by bylo inspirace pro "experimentátory" dost...

Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

Mimo téma (offtopic)
Teda pánové, nechcete si invektivy posílat přes SZ? Jste mi úplně poprskali monitor, kdo to má pořád utírat...

Pro Iv: Chápu že nechceš, abychom po tvůrčí stránce zakrněli, ale pokud víš o skutečně použitelném nápadu, tajnůstkařením se sotva rozšíří natolik, aby způsobil společenskou změnu měřitelného rozsahu. Jsem si totiž původně myslel že tohle je smysl tohohle fóra.
Navíc, čím víc lidí bude nápad replikovat a používat v praxi, tím se zvyšuje pravděpodobnost, že někdo z nich přijde s vylepšením stávajícího řešení.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Mimo téma (offtopic)
Tuco píše:Teda pánové, nechcete si invektivy posílat přes SZ? Jste mi úplně poprskali monitor, kdo to má pořád utírat...

Pro Iv: Chápu že nechceš, abychom po tvůrčí stránce zakrněli, ale pokud víš o skutečně použitelném nápadu, tajnůstkařením se sotva rozšíří natolik, aby způsobil společenskou změnu měřitelného rozsahu. Jsem si totiž původně myslel že tohle je smysl tohohle fóra.
Navíc, čím víc lidí bude nápad replikovat a používat v praxi, tím se zvyšuje pravděpodobnost, že někdo z nich přijde s vylepšením stávajícího řešení.
Vidíš a ten jeden se pokusí o repliku jednoho směru a vy ostatní tady zatím můžete přijít na jinou konstrukci,je vás tady šikovných dost.Slovo tajnůskářství bych vůbec nepoužíval-moc zjednodušené,to nemá s tím nic společného a nepřeji si,aby jsi tyto slova vsunoval.Vzpomeňsi třeba na automobilový průmysl v USA,kde začali vyrábět elektromobili,jak to dopadlo,jako se vším,je i jiná cesta,lepší,bez humbuku,k prospěchu vás všech,ale nejprve se musí dokázat reprodukovatelnost.Takže bych nebyl tak unáhlený.Polemiku nechme jinam a zkoušejte a nenechte se otrávit,já už jsem byl otrávenej hodněkrát,ale vždycky mě vyměnili krev a dejchám,tak dejchejte magneticky zhluboka taky.Moc Vám to přeju a aby jste zase měli tu konstrukční náladu.

Odpovědět

Zpět na „Seriál o magnetech + Diskuze“