Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

pepe
Zasloužilý člen

Re: Pro PePe

Příspěvek od pepe »

Iv píše:
pepe píše:
Iv píše:Pepku,ty jenom provokuješ svými dialogy,stále jsem byl tolerantní vůči Tobě,ale stále jen ryješ a ryješ,druhé se snažíš zesměšnit,nevím,možná Ti to druzí žerou,ale lidi,kteří si na nic nehrají,by ti ti řekli své.Mohl by jsi mě říct,co pro toto forum jsi přinesl,mimo invektivy ponižování a zesměčňování a tajemných slovosledů! Promiň,ale začíná to být velice unavující.Nebo chceš,abych ti to napsal tak jak chlap mezi chlapem?Raději ne,protože Rival by to musel rychle smazat.Myslíš si,že jseš nevím jak duchaplný,ale jen zraňuješ,a to bych tedy na svém triku nechtěl mít.Nemaj boja-to je Tvé heslo,tak se ho drž.mlýny melou a moc času nezbývá,aspoň Tobě,odkud to vím ,se neptej,ale jen ponižuješ.Dávám to supl do boxovárny,protože tady se věci maj řešit,ale jak Tě znám,tak ty zase budeš citovat různé dialogy z knih,ale ty si můžeš strčit někam,nepapouškuj staré citáty a buď svůj.A v mé moci je ,jestli Ti na tvé invektivy odpovím ,nebo ne,ale asi ne.Klesl jsi na nejnižší stupínek lidského plémě,ale to je tvůj problém chlapče,urážej dál a zaštituj se frázemi z knih,ale v té poslednífázi ti to bude platné jak mrtvému košile.Skončil jsem.A zase začni prosím psát ty invektivy.
Iv , mýliť sa je ludské a vedz , že ja ti to nemám za zlé . Aj o tom je život . Pepe
Prosím Tě,snažně,buď jen svůj....zažil jsi smutku dost,tak přepni!!!!!
Iv , i sám dobre viem ako ,,pravda"
bolí a prečo ju takmer nikto z ,,dospelých ludí" nemá rád . Ak by som nebol svoj , bál by som sa pri kažom svitaní ,,pozrieť do zrkadla". Ak raz budem na baterky , prepnem sa na povel . Vadz , že odpovede aj na tvoje otázky ešte niesu v knihách . Poslednou bodkou tohto príspevku , už i ,,tieto dvere" z mojéj strany zostávajú zatvorené . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jménem republiky

Příspěvek od 1220 »

za nadávání, vyhrožování, napadení a ublížení na zdraví veřejnému činiteli se ........... odsuzuje k trestu odnětí svobody nepodmíněně na dobu ...... let.
Ano to se i dnes může stát kdekomu. Jisté, je že pokud nemá štěstí, tak se tam nepolepší. Většinou se tam opravdu nepolepší.
Proč se tam většinou nepolepší ?
Protože násilí podporuje násilí, vyhrožování podporuje vyhrožování a nadávání podporuje nadávání.
Když se náhodou polepší, znamená to, že byl v jeho životě zlom, takové odražení ode dna.
Všeobecně platí, že proti pesům besným je pouze láska medicínou.
Já osobně nedokážu vždycky mít oponenty a nadávače rád, když to jde proti mně, ono to fakt bolí, ale když se to dokáže je z toho radost, že jsme se někam pohli.
Vy to nevidíte jak Pepe za dobu co je tady úžasně vyrost ?
28 krát prý člověk dělá stejnou chybu když už ji vidí a pak už ne! :oops:
Teď jsem se zastal asi po dvacáteté někoho bohužel jenom za sklem.
Leč myšlenky jsou síly......... :|
Všichni jste budoucí ředitelé vlastních světů, smím Vás tedy poprosit:
Neokládejte si tímto a podobným dobu jmenování .

Po pravdě řečeno neumím si zatím představit nikoho jako pilota plně vybaveného disku.
Zatím ne.

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

ŠPATNĚ VYŠKOLENÝ

Příspěvek od 1220 »

http://neznamo.tym.cz/?t=read&w=zriceni-ufo-v-rusku
:( moc špatně, stihačka si ho našla ...........
K.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Iv píše:...lidi,kteří si na nic nehrají,by ti ti řekli své...
Karel m ďakujem . Iv , buď málo ,,vážiš slová" alebo nevieš ,,koho" zastupuješ . Aj o tom je tá ,,pravda" ktorá bolí . Pepe

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

pepe píše:
jarda ovčák svitavy píše:... navar pokusničit s broušením krystalu.Frekvence je dána sílou, tedy tlouštkou toho křemene,,,
Tak to mu držím palce .Za ,,komančou" som u nás v ,,Zvâzarme" vyrábil nejaké 4.Q a pár 8.Q filtrov (nie skladaním ale brúsením a naparovaním na potrebné kmitočti danéj priepusti) do mf časti radiostaníc s CW/SSB prevádzkou ( tie filtre boli v tom čase nie len velmi nedostatkové ale aj hodne drahé) , takže viem ako velmi to bude potrebovať . Pepe
Však si taky nejsem jistej jak to dopadne až se k tomu dostanu. Brousil a leštil jsem už snad téměř vše, ale z krystal jsem ještě nedělal. Co vím z praxe chce to chirurgickou čistotu, přesnou ruku a úžasnou trpělivost. Skoro mi to připomíná časy kdy se odbrušovaly integrované obvody aby se zjistilo jejich zapojení:-) A úplně v poslední vrstvě bylo napsáno azbukou "Tak a dál už se nedostanete" :D

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

chiq píše:martine11 - K.Č., hovoríš mi z duše, hlavne keď musí človek denne zakopávať o pozostatky minulosti - o tých, ktorí si za komančov budovali svoje kráľovstvá na tesneniach do vodovodných batérií, elektrónkach PCL86, či zapaľovacích sviečkach. Zdá sa, že ani po 20-tich rokoch "vláda robotníckej triedy" neskončila...
...je mi "nazblití"... od rána zháňam po celom Slovensku obchodníka, ktorý by bol schopný (ale skôr ochotný) zabezpečiť kryštál 165 - 180 kHz. Zo zahraničia len v objeme min. 1000 ks... Pripadám si ako pred rokom, keď som zháňal antikorové skrutky (nerezové šrouby) - obehol som celý okres, od každého "obchodníka" som dostal vyjadrenie - ja to neobjednávam, to by mi tu stálo aj týždeň, to nikto nekupuje - ako keby sa jednalo o čerstvý chlieb...!
Jestli je pravda že železo má 96665Hz tak s tím už by se dalo něco dělat.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

NAVAR píše:
pepe píše:
jarda ovčák svitavy píše:... navar pokusničit s broušením krystalu.Frekvence je dána sílou, tedy tlouštkou toho křemene,,,
Tak to mu držím palce .Za ,,komančou" som u nás v ,,Zvâzarme" vyrábil nejaké 4.Q a pár 8.Q filtrov (nie skladaním ale brúsením a naparovaním na potrebné kmitočti danéj priepusti) do mf časti radiostaníc s CW/SSB prevádzkou ( tie filtre boli v tom čase nie len velmi nedostatkové ale aj hodne drahé) , takže viem ako velmi to bude potrebovať . Pepe
Však si taky nejsem jistej jak to dopadne až se k tomu dostanu. Brousil a leštil jsem už snad téměř vše, ale z krystal jsem ještě nedělal. Co vím z praxe chce to chirurgickou čistotu, přesnou ruku a úžasnou trpělivost. Skoro mi to připomíná časy kdy se odbrušovaly integrované obvody aby se zjistilo jejich zapojení:-) A úplně v poslední vrstvě bylo napsáno azbukou "Tak a dál už se nedostanete" :D
Ak nechceš na to isť technikou ,,pokus - omyl", zožeň si túto knihu . Mne svojho času velmi pomohla . Pepe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

pepe píše:
Iv píše:...lidi,kteří si na nic nehrají,by ti ti řekli své...
Karel m ďakujem . Iv , buď málo ,,vážiš slová" alebo nevieš ,,koho" zastupuješ . Aj o tom je tá ,,pravda" ktorá bolí . Pepe
Stále se snažíš mě vnutit nějaký svůj názor na mě a kritizovat mé chování,s kterým nebudu nikdy souhlasit,tady cesta nevede,stále jsem byl k Tobě tolerantní,ale já nepatřím k těm,co Ti nastaví druhou tvář.Víš moc dobře,že mě na tobě záleželo a i jsem ti to psal kdysi,ale takhle ne.......!!!!Vždy jsem Tě respektoval,toleroval a nevyčítal,až teď,kdy mně došla trpělivost a nemám se za co stydět,tak se prosím chovej taky tak.Opakuji,nepatřím k těm :co Ti nastaví druhou tvář...
Jen mě prosím zase něco nepodsouvej.....!!!Nabízím stále mír a toleranci,ale bez nějakého podsouvání názoru, na toho druhého.Buď jseš bojovník(jenž se řídí pravidly ,které jsou hluboko v tobě) a nebo jen mnich,který bezmyšlenkovitě běhá a odříkává motlitbu stále dokola,s cupitajícími ovečkami a myslí si,že přijde spasení-špatně!
Naposledy upravil(a) Iv dne sob 07 úno 2009 0:43, celkem upraveno 1 x.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Iv , je to tvoj názor a Ja ho ako tvoj názor akceptujem . Nemyslím si , že je rozumné sa v tom i naďaléj ,,vrtať" a preto vedz , že z mojéj strany to už považujem za uzavreté . Pepe

Návštěvník

re _"zlobivý" pepe

Příspěvek od Návštěvník »

Prosím,- mě se zdá diskuze tohoto druhu trochu přepjatá.Řeknu jednu parafrázi známého výroku:
Je málo lidí ,kteří přemýšlí o vnitřní cestě.Ještě míň lidí je ochotno se na ní vydat,
ještě míň lidí v rámci své snahy pokročí přes určitou přesnou mez.
Všichni hlasatelé duchovních pravd možná četli Kristův výrok, kdo však ho skutečně
aspoň zvážil,když už ne prožil....

"Každý, kdo by život svůj chtěl zachovat-ztratí ho,
kdo ho ztratí pro mne,nalezne ho-v Království nebeském."
Jenomže-kdo je opravdu autor tohoto výroku.,jaká je jeho skutečná identita.podle Pravdy.
Toto je horský výstup-ne procházka.
Jak správně ztratit život individuální oddělenosti-v tom je převeliká potíž-to není pro začátečníky,to je
na samých hranicích jakýchkoli lidských možností,tenhle výrok je rébusem pro víc než odpolední posezení.
Pepo není začátečník.

Představy o Cestě jsou pouze lidské, v tom smyslu-že extrapolují jakousi"duchovnost" dle oblasti známého podle
našich představ.Do určitého bodu jsou tedy nevyhnutelně cestami "předpokládaného kladného zisku" v rámci "polidštění" tohoto procesu.
Ve skutečnosti není zde startovní pistole ani
cílová páska-nerozdávají se medaile za zásluhy-v intencích lidských představ a /Pepo by dodal "smtelníků"--/

Proč nebrat forum ,v pestrosti přispívajících,především jako podnět-vždyť často mi pomohlo,když mi někdo podal ruku,
a velmi často bylo stejně účinné, když se mnou někdo pro okamžitou argumentační nouzi vyrazil dveře.Právě proto, že
je tato diskuze do velké míry virtuální,je možno říct některé věci přímo-a to jak otázku,
tak odpověď.Tady vůbec neběží o nějaké sebepotvrzení-na to je lepší odpoledne u piva..

Svět-život-duchovnost--jsou velké těžko obsáhnutelné paradoxy.
Dotkneme se pláště a už si myslíme, že si tykáme s KRÁLEM KTERÝ HO NOSÍ.
Všichni tvoříme ucelené soustavy a chceme, aby nám do nich všechno hezky zapadalo-a co nezapadá
vezmeme pilkou ocaskou.
Základem pokory k životu je neposuzuvání.

A protože jedním z paradoxů je i sama cesta ,platí ,že k podstatnému pokroku patří moudrost
rozlišování,ale k dokončení cesty je však třeba moudrosti nerozlišování.

Není obvykle v moci člověka, reprezentovat současně obě tyto "polohy".
Proto nesuďme-abychom nebyli souzeni.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PePe

Příspěvek od Iv »

Nechtěl jsem to otevírat,ale jsme v Boxovárně a nemám příliš v oblibě energie,které rezonují negativně ve vzduchu.Cítím stejně Tvůj nesouhlas,ale muselo to být,už jen z pohledu mé obrany a snad i pochopení-čas ukáže.Děkuji i Anonymovi,ikdyž...... Že já hňup,jsem lezl do tohoto fora.:devil: mě ho byl dlužnej. :angel:

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pisnička

Příspěvek od 1220 »

Ebenové

:bye:
K.

Návštěvník

Iv

Iv- jste hodný člověk,a těch tu zas tak moc neběhá-vážím si Vás i Vaší snahy a toho co děláte pro lidi okolo -za sebe -díky :good:
Cesta přináší někdy i opravdovou bolest srdce-a Pepo je v některých svých výrocích smutný-až mně mrazí....

Návštěvník

Karel m-moooc hezký..
Bohužel -máme oči nevidíme, máme uši neslyšíme... :shock:

Žil byl chudý krejčík.Jednoho dne se mu zdálo v noci, že v daleké zemi žije sultán.A ten sultán že
dá poklad každému, kdo ho o to požádá.Hned se vydal na cestu.Přijel do daleké země,a po dlouhých peripetiích se konečně dostal
do audienční místnosti sultánova paláce..
Když na něj přišla řada,povídá o svém snu sultánovi.A sultán se rozesmál-je to zvláštní.a mě se právě dnes zdálo o malé zahrádce,kde
vprostřed rostla švestka a pod ní byl zakopaný poklad.Krejčík se zarazil-malou zahrádku má.... a v prostřed švestku také..
neřekl ani á ani bé, poděkoval sultánovi, odjel domů,vzal motyku a co byste řekli, věru tam ten poklad byl..
Byl chytrý a tak byl sticha,nikde to nevykřikoval a "žil šťastně a spokojeně až do smrti" ..

No vykopat ten poklad bývá nelehké-ale to se většinou nezdůrazňuje..
Bohužel, většina z nás si musí bídu cesty do "dalekých zemí" prožít a najít svého "sultána"......

GRS
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

magneticke motory

Příspěvek od GRS »

...
Naposledy upravil(a) GRS dne úte 31 bře 2009 14:00, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“