Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Počteníčko

Příspěvek od Iv »

Zkuste si zabrouzdat na tyto stránky.
Docela dobrý počteníčko.

http://smit.wz.cz/zrcadlo/index.php

Známý

Protokoly sionských mudrců

Příspěvek od Známý »

Tak to je síla!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Včera jsem viděl pořad maďarské nezáv. TV . Maďarský stát již není před krachem ale prakticky po krachu. Stavějí se ubytovny již delší dobu a pro tisíce lidí, na vojenských základnách je nekolik tisíc izraelských bojovníků(ne vojáků). No výsledkem to vypadá na zřizování nového izraele na panonské nížině. Než bojovat pořád proti arabům, bude asi pro ně levnější, zařídit si hnízdečko trochu dál od fanatiků.

noname

protokoly...

Příspěvek od noname »

Tento materiál bol systematicky ničený v celej Európe. Mocní na to používali väčšinou štátnu konfiškáciu, ktorá ich nič nestála. Na Slovensku boli vydané v roku 1939 a potom až v roku 1991. Tiež nie som žiadny antisemita ani rasista, ale pri ich čítaní mi často padla sánka a nedokázal som ju zdvihnúť.
Cez optiku protokolov pochopíte dejiny európy a vlstne celého sveta bez dlhého vysvetľovania. Je to geniálny materiál. Stačí, keď sa len trocha poobzeráte okolo seba a okamžite sa uistíte o ich pravosti, pretože sú veľmi tvrdo presadzované vo všetkých oblastiach nášho súčasného "vyspelého" spôsobu života a uvažovania -od trhového hospodárstva, cez školstvo, zdravotníctvo, poľnohospodársvo, bankový, finančný a burzový systém až po tzv. slobodne zvolený demokratický systém. Komu sa to nepáči, toho upracú bratia v tajných lóžach....(ako u nacistov gestapo) Ak sa postaví proti tomu ktorýkoľvek národ, použijú proti nemu zbrane a armády silnejších národov, a tie ich umravnia (spôsob Brezinski)...už chápem, prečo je mosad najlepšia tajná služba na svete.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

sion

Příspěvek od 1220 »

Z jedné či druhé strany je Sion aut of topic fora Energie u Pramene.
Dokonce energie známých i neznámých druhů spotřebovává. Věřím, že s výše uvedenými příspěvky tohoto typu bude po zásluze správně naloženo.
K.
Leda ,že by mocně hýkající dav natahoval ruce a krky a volal : Toť náš
nový síly zdroj, jen ten. :|
Já osobně v tom vidím další tentokrát převlečený stroj z Marzu. Pro změnu poloautomatický a silně znečištěný.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Do určité podoby sdílím názor Karla m. Je pomerne nenákladné udelat divný dokument, pak ho prohlásit za tajný. Když se o tom dozví prumerná verejnost, hodí flintu do žita a začne se ho bát, jako zajíce v Kocourkove. Pak stačí jeho autorum s radostí se smírit s výsledkem.
Muže jít o samoživící se monstrum které samo osobe nemá žádnou fyzickou sílu, tu ji propujčí spanikarená verejnost. Zpusob, jak napálit do hlavy jakýsi softver. Stará a osvedčená strategie používaná i ve zvírecí ríši. Samozrejme s konkrétními dusledky, kdo se infekci neumí bránit, podlehne. Treba takový trojský kuň je má s tím taky neco společné.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Napíši to zjednodušeně,proč zásahovka při akci tak strašně a pro nezaujatého svědka zbytečně řve a huláká?
Každý si může odpovědět sám i když v tomto směru co se týče dokumentů se jedná o řev imaginární a neslyšitelný. ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Slaboduchý dav to potřebuje a žádá.

km

ano

Příspěvek od km »

jarda ovčák svitavy píše:Slaboduchý dav to potřebuje a žádá.
:hip: ovčan to moooc potřebuje.
K.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Je to pravda - není to pravda...

Příspěvek od Merlin »

Neskutečné. Tady strašidlo ještě nebylo!

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

NAVAR píše:
chiq píše:martine11 - K.Č., hovoríš mi z duše, hlavne keď musí človek denne zakopávať o pozostatky minulosti - o tých, ktorí si za komančov budovali svoje kráľovstvá na tesneniach do vodovodných batérií, elektrónkach PCL86, či zapaľovacích sviečkach. Zdá sa, že ani po 20-tich rokoch "vláda robotníckej triedy" neskončila...
...je mi "nazblití"... od rána zháňam po celom Slovensku obchodníka, ktorý by bol schopný (ale skôr ochotný) zabezpečiť kryštál 165 - 180 kHz. Zo zahraničia len v objeme min. 1000 ks... Pripadám si ako pred rokom, keď som zháňal antikorové skrutky (nerezové šrouby) - obehol som celý okres, od každého "obchodníka" som dostal vyjadrenie - ja to neobjednávam, to by mi tu stálo aj týždeň, to nikto nekupuje - ako keby sa jednalo o čerstvý chlieb...!
Jestli je pravda že železo má 96665Hz tak s tím už by se dalo něco dělat.
To težko bude pravda, že má železo 96665 Hz, protože železoprachová jádra se delají do nekolik MHz už století, dosahují se pritom i primerené indukce, dokonce dnes se prášková jádra založené na Fe používají pro výkonovou impulsní techniku jako atraktivní prakticky v celém možném pásmu indukce. Takový úlet by zjistil skoro každý, kdo s tím delá.
Krome toho je zbytečné shánet krystal 180kHz, když je dost zpusobu, jak totéž delat jinak a vcelku lépe, to je i duvod, proč se ty krystaly prodávají málo. Takový krystal má smysl možná do filtru, ale ne jako frekvenční etalon pro uvedený oscilátor.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

To je opět jedno z nedorozumění...

Příspěvek od Merlin »

Jde o jednu z harmonických rezonančních frekvencí Fe.

Původně je to ovšem posazené jinde, jak jistě uznáš:

J'ai calculé l'énergie de l'électron se trouvant en périphérie de l'atome (celui qui se décroche le plus facilement !) à l'aide des orbitales atomiques électroniques!

Ensuite, du postulat de De Broglie, sur l'énergie (quanta) et la fréquence (ondulatoire), j'ai pu obtenir une fréquence (en fonction de la constante de Planck!

à partir de cette fréquence, j'ai cherché une harmonique entière pour différent type d'atome, plutôt dans les métaux conducteurs usuel (Ex, par ordre de facilitée de première ionisation : Al, Fe, Cu ...)

Mon candidat c'est le Fe (fer) car je lui ai trouvé une harmonique de résonance entière de : 96665 Hz !

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování

Pro anonyma P.

Příspěvek od aNONym »

Zdravím tě, Peter

Prosím, moc tě prosím, přestaň se chovat jako "kret*n" a pojď normálně diskutovat.

Nikdo neví absolutně všechno. Každý jsme dobrý v něčem (i přestože se tu najde mnoho "universálů", tak ale ani ti nejsou zcela neomylní). Jde přece o to, abysme společnými silami a znalostmi dosáhli něčeho nového. Lepšího. Občas každý z nás nemá vždy ten svůj správný den, kdy vidí všechno naprosto jasně a správně. Vždyť proto jsme tu, abychom si byli vzájemně nápomocni. Každý svým dílem. Nebo snad ne ???

Víš, líbí se mi styl, který tu na fóru používá Ilem, Gewo a řada dalších. Oni totiž, když něco vědí (cokoliv) k probíranému tématu, tak to zkrátka napíšou. Nikdy od nich neslyšíš jízlivá slova, tedy pokud je předem nenapadneš (říká se tomu morální vyspělost). A i když je to triviální záležitost, tak toho dotyčného pošoupnou ku správnému řešení vhodně mířenou otázkou. Otázkou - to je hodně důležité. Nikoliv nic neříkajícím štěknutím.

Hlavně, když se jich někdo na cokoliv slušně zeptá, tak mu dle svých možností odpoví!!! Nikdy jsem je neviděl, že by někoho jen tak pro nic za nic odpálkoval!!!. Zkrátka komunikují. A komunikují aj s těmi, kteří jim zrovna nesedí / zrovna se názorově rozcházejí. To je celé. Nechceš to taky zkusit??. :| Zamysli se nad tím, prosím. Dík. Non

Prosím ještě, aby ses taky přestal nad ostatní povyšovat. Nehodí se to. Takhle se velký děti přece nechovaj. :? (nebo ti budu příště citovat některé pasáže z Babičky od Boženy Němcové :lol: :lol: )

Pokud bys mi teď snad chtěl zpátky vpálit to, jak se já chovám ke Karbanovi, tak se ale nejdřív podívej, jakou jsem s ním měl neskutečnou trpělivost. Přesto to ale stejně celé zahodil. >>> Na opakovaný hrubý díry, co se znovu a znovu objevujou, nepatří nic jiného než hrubá záplata. A nejlépe ji potom přišít hrubou nití. Protože jinak se tam pak brzo objeví znovu. :(
.

Návštěvník

Re: Pro anonyma P.

Příspěvek od Návštěvník »

aNONym píše:Zdravím tě, Peter

Prosím, moc tě prosím, přestaň se chovat jako "kret*n" a pojď normálně diskutovat.

Nikdo neví absolutně všechno. Každý jsme dobrý v něčem (i přestože se tu najde mnoho "universálů", tak ale ani ti nejsou zcela neomylní). Jde přece o to, abysme společnými silami a znalostmi dosáhli něčeho nového. Lepšího. Občas každý z nás nemá vždy ten svůj správný den, kdy vidí všechno naprosto jasně a správně. Vždyť proto jsme tu, abychom si byli vzájemně nápomocni. Každý svým dílem. Nebo snad ne ???

Víš, líbí se mi styl, který tu na fóru používá Ilem, Gewo a řada dalších. Oni totiž, když něco vědí (cokoliv) k probíranému tématu, tak to zkrátka napíšou. Nikdy od nich neslyšíš jízlivá slova, tedy pokud je předem nenapadneš (říká se tomu morální vyspělost). A i když je to triviální záležitost, tak toho dotyčného pošoupnou ku správnému řešení vhodně mířenou otázkou. Otázkou - to je hodně důležité. Nikoliv nic neříkajícím štěknutím.

Hlavně, když se jich někdo na cokoliv slušně zeptá, tak mu dle svých možností odpoví!!! Nikdy jsem je neviděl, že by někoho jen tak pro nic za nic odpálkoval!!!. Zkrátka komunikují. A komunikují aj s těmi, kteří jim zrovna nesedí / zrovna se názorově rozcházejí. To je celé. Nechceš to taky zkusit??. :| Zamysli se nad tím, prosím. Dík. Non

Prosím ještě, aby ses taky přestal nad ostatní povyšovat. Nehodí se to. Takhle se velký děti přece nechovaj. :? (nebo ti budu příště citovat některé pasáže z Babičky od Boženy Němcové :lol: :lol: )

Pokud bys mi teď snad chtěl zpátky vpálit to, jak se já chovám ke Karbanovi, tak se ale nejdřív podívej, jakou jsem s ním měl neskutečnou trpělivost. Přesto to ale stejně celé zahodil. >>> Na opakovaný hrubý díry, co se znovu a znovu objevujou, nepatří nic jiného než hrubá záplata. A nejlépe ji potom přišít hrubou nití. Protože jinak se tam pak brzo objeví znovu. :(
.
Těší tě víc jednoduché odpovědi, nebo máš větší radost když se dostaneš k pochopení podstaty problému?
Stačila ti odpověď, v případě větráku, že za zvýšení otáček může podtlak?
Je to velmi povrchní pravda o funkci větráku. Takových povrchních pravd i jak doufám, neúmyslných nepravd je tady na fóru velmi mnoho.
Chovám se jak kretén proto, že to provokuje lidi buď k práci nebo, většinou ochránce svatých pravd, k hysterickým "výtokům".
Kdybys nevydržel, tak se nedostaneme k snížení ztrát na vrtuli s malou štíhlostí lopatek.
P.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování

Re: Pro anonyma P.

Příspěvek od aNONym »

Sry, tato debata teď zde není o technických řešeních a problémech, ale o tom, jak se tu lidi k sobě chovají. O jejich přístupu. A momentálně zrovna o tobě.
Anonymous píše:
aNONym píše:Jde přece o to, abysme společnými silami a znalostmi dosáhli něčeho nového.
Těší tě víc jednoduché odpovědi, nebo máš větší radost když se dostaneš k pochopení podstaty problému?
P.
Platí to, co jsem napsal zde výše i jinde ve forech. Myslím, že jsem to napsal dost jasně. Mne už jsi poznat mohl, jaký je můj přístup k bádání a zkoušení.

Záleží jen na tobě - buďto chceš ostatním pomáhat nebo ne. :| Non

Zkus změnit přístup k ostatním. Alespoň trochu. :?
.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“