Oblbnul si "váhu vzduchu", ochudil směs. Úspora možná až do 30% s rizikem propálení pístu.kutz píše:
přiškrtil místo toho sání z filtru, takže teď mi motor probublává trkem snad to nebude vadit váze vzduchu)
-odběr 1,3A
Odběr je příliš velký.
P.
Moderátor: sao
Oblbnul si "váhu vzduchu", ochudil směs. Úspora možná až do 30% s rizikem propálení pístu.kutz píše:
přiškrtil místo toho sání z filtru, takže teď mi motor probublává trkem snad to nebude vadit váze vzduchu)
-odběr 1,3A
...stránku jsem přečetl....a pouze ...!!!.....jedna zmínka o čase....????...trochu málo...oni se téměř všichni velcí fyzikové vyhýbali času....jako , že nic...a navíc...jak může něco ...vzniknout z ničeho....myslím ....kámen....z času....ach jo....asi se to nikdy nedozvím....martin11pepe píše:I keď v téjto časti fóra sa oponentúra takmer nikdy neberie ako oponentúra ale skoro vždy sa chápe len ako útok , čo je podla mňa dosť ,,velavravné" , dovolím si zaoponovať . Pepe
Aj tu sa dajú nájsť odpovede na tvoje otázky . Stačí len chcieť ... . Pepemartin11 píše:...ach jo....asi se to nikdy nedozvím....martin11...
Napsal jsi:Zkus si třeba představit dvě entity kmitající se stejnou amplitudou.....Pokud to bude příteli stejná amplituda,tak musí být vždy časoprostor na stejném bodě v X3 nebo X4.......Amplituda je vždy závislá na čase,od toho je to amplituda...Zde hraje roli vytváření vnímaného prostoru něco jiného...většinou jsou to gravitační anomálie,ty jediné dovedou manipulovat s časem na časoprostrové přímce(rotace ještě neznamená změnu času,čas je zde jen vedlejší produkt)které mají velký vliv na časový vektor...je rovněž nutno podotknout,že na časový vektor můžeš působit i svým Psyché...ale kmitočtem,určitě ne,ten je jen berličkou pro zaměření určitého cíle nebo události v čase a prostoru,ale naladit prostor(x3,x4,x5..)je nutno nastavit gravitačním faktorem a ten ovládáš jinou energií... !poota píše:To Water: jestliže bereš v úvahu jakýkoli pohyb, tedy třeba rotaci, kmitočet nebo rozpínání, mluvíš rovnou i o čase - jenom si to zřejmě neuvědomuješ. Nejspíš proto Ti čas připadá zcela nedůležitý. Zkus si třeba představit dvě entity kmitající se stejnou amplitudou na různých kmitočtech. Snadno zjistíš, že se od sebe liší umístěním v prostoru a časem či vztahem k času - poota