![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Přílohy se mi nezobrazujou, jestli je o dva příspěvky výše něco přidáno, jak píše Rival.
Me to to nefunguje, nejsem zaregistrovany a nevidim prilohy, predtim jsem je videl u tohoto prizpevku uz nevidim.Rival píše:Přílohy u jednotlivých příspěvků, by se měly zobrazovat všem. Včetně anonymních uživatelů. Dejte mi vědět pokud to někomu nefunguje. Tento příspěvek obsahuje přílohu s obrázkem.
Trafo na vysoke napeti je narocne z duvodu izolace, melo by obrovske rozmery.martinq píše:jak je náročné namotat VN trafo na GV a TV (gigavolt a terra volt) ? Tesla používal k levitaci OBROVSKÉ napětí , asi jste viděli liftery s pár tisíci volty vznikne takový náboj, že (pravděpodobně elektromagneticky) přitáhne dřevo, přitáhnout těžší předměty si vyzádá možná více než TV ... pokusum zdar ...sejdeme se na orbitu
Trafa za sebou zapojit jdou to neni problem, ale porad bude pretrvavat problem z izolaci mezi zavity, civka - jadro a na vystupnich svorkach hlavne u toho posledniho trafa. Nevim presne na jakou vzdalenost dokaze preskocit jiskra u 1TV, ale odhaduji to i na nekolik metru. Odber proudu lifteru nevim odhaduji to kolem uA az mA podle velikosti lifteru. Pri tak malem proudu staci i ty nejtenci draty. Take zustava problem jak usmernit tak vysoke napeti, stejnosmerne se neda transformovat.martin_q píše: Tomas: Sly by ty trafa zapojit za sebou ? Do prvniho pustit 100V a dostat 10KV do druheho pustit 10 KV a dostat X ? Jaky je nejmensi pouzitelny proud mA nebo i uA ci nA ? To by asi byly potreba hodne tluste draty, aby to proslo nebo ne ?
Rival jsem přihlíšen a nemohu odeslat prispevek ani jako anynym "uzivatel je jiz registrovan".
Všechny výše uvedené přílohy byly aktivovány.martinqqqqqq píše: Rival "přípona txt nebyla dosud povolena" šlo by s tím něco udělat a s připonou avi, wmv, mpg, divx taky.