Hlavně nezapomeň, že se vstřikuje voda.Aquarius1 píše:Vedle jsi ty,tedy co se týče mé osoby a to hodně vedle.Ale dost, na takovéhle žabomyší přestřelky nehodlám ztrácet čas.Měj se fajn
.
Kdybys uměl předvést, co tu prezentuješ, nemusel bych tě považovat za směšného brebtu...Mim píše: Moc ti děkuji za odkaz. Tohle je fakt výborné. Jinak, i jen ultrazvuková mlha ve spojení s upraveným GEET je jedna z nejlepších technologií pro úsporu, jakou jsem vyzkoušel. Škoda, že ti ostatní jsou spepí a mimice nehoví, jak napsal kdysi Gewo.
Mim
Měl bys něco dělat vole, ne jen kritizovat. Maslím, že jsi na práci nikdy nešáhl, asi lempl....né??????Karban píše:Kdybys uměl předvést, co tu prezentuješ, nemusel bych tě považovat za směšného brebtu...Mim píše: Moc ti děkuji za odkaz. Tohle je fakt výborné. Jinak, i jen ultrazvuková mlha ve spojení s upraveným GEET je jedna z nejlepších technologií pro úsporu, jakou jsem vyzkoušel. Škoda, že ti ostatní jsou spepí a mimice nehoví, jak napsal kdysi Gewo.
Mim
Kdo tě asi tak může brát vážně, když tu třepneš něco o úspře paliva kolem 50% a pak se vykrucuješ, když chci konfrontaci.
Já jsem dospěl k přesvědčení že ty vlastně ani tu VE nějak nezatracuješ.Jen prostě nejsi schopen cokoliv vymyslet tak se prostě navážíš do kohokoliv s tím že se nechá vyprovokovat a svůj nápad ti předvede.Takové bezpracné získání čehokoliv.To ale tímto spůsobem nedosáhneš.Je to škoda,člověk s tvými manuálními schopnostmi by toho mohl dosáhnou hodně.Karban píše:Kdybys uměl předvést, co tu prezentuješ, nemusel bych tě považovat za směšného brebtu...Mim píše: Moc ti děkuji za odkaz. Tohle je fakt výborné. Jinak, i jen ultrazvuková mlha ve spojení s upraveným GEET je jedna z nejlepších technologií pro úsporu, jakou jsem vyzkoušel. Škoda, že ti ostatní jsou spepí a mimice nehoví, jak napsal kdysi Gewo.
Mim
Kdo tě asi tak může brát vážně, když tu třepneš něco o úspře paliva kolem 50% a pak se vykrucuješ, když chci konfrontaci.
Jasně, pubertíku.Mim píše: Měl bys něco dělat vole, ne jen kritizovat. Maslím, že jsi na práci nikdy nešáhl, asi lempl....né??????
Ne, dle tebe toho hodně dosáhne plzeňskej pubert, co mele o úsporách paliva kolem 50% a při žádosti o potvrzení jeho výroku jen prskne.Aquarius1 píše:....Je to škoda,člověk s tvými manuálními schopnostmi by toho mohl dosáhnou hodně.
Jasně, dle tebe dosáhne - už jen proto, že to tu kváknul do tmy.Aquarius1 píše:No kdo ví třeba opravdu dosáhne a že jen prskne? bodejď by neprsknul,ani se mu nedivím.
Ne, Karban jen ví, co je reálné a co jaksi není - třeba těch 50% úspory paliva je jen blábol.poota píše:To Aquarius1: Jak to tak vypadá, Karban si usurpoval právo rozhodovat zde o tom, čemu smíme nebo nesmíme věřit. Zdá se, že důvěryhodné tu má být nadále pouze to, co on osobně spatří a dá tomu svůj certifikát. A přitom je docela zajímavé, že právě on patří k těm, kterým zde věřím nejméně. Nemáš náhodou podobné pocity? - poota
Panáčku, já na rozdíl od tebe a podobných pokémonů vím, jak funguje spalovací motor, něco jsem jich generálkoval, seřizoval a opravoval.Aquarius1 píše:...Karbane jak můžeš vědět co je realita a co ne když jsi nic ani nezkusil..