Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ultrazvuková mlha - oponentura

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:Vedle jsi ty,tedy co se týče mé osoby a to hodně vedle.Ale dost, na takovéhle žabomyší přestřelky nehodlám ztrácet čas.Měj se fajn ;)
Hlavně nezapomeň, že se vstřikuje voda.

.

Karban

Re: Tyčový ultrazvuk

Příspěvek od Karban »

Mim píše: Moc ti děkuji za odkaz. Tohle je fakt výborné. Jinak, i jen ultrazvuková mlha ve spojení s upraveným GEET je jedna z nejlepších technologií pro úsporu, jakou jsem vyzkoušel. Škoda, že ti ostatní jsou spepí a mimice nehoví, jak napsal kdysi Gewo.
Mim
Kdybys uměl předvést, co tu prezentuješ, nemusel bych tě považovat za směšného brebtu...

:lol:

Kdo tě asi tak může brát vážně, když tu třepneš něco o úspře paliva kolem 50% a pak se vykrucuješ, když chci konfrontaci.

8)

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Mim píše: Moc ti děkuji za odkaz. Tohle je fakt výborné. Jinak, i jen ultrazvuková mlha ve spojení s upraveným GEET je jedna z nejlepších technologií pro úsporu, jakou jsem vyzkoušel. Škoda, že ti ostatní jsou spepí a mimice nehoví, jak napsal kdysi Gewo.
Mim
Kdybys uměl předvést, co tu prezentuješ, nemusel bych tě považovat za směšného brebtu...

Kdo tě asi tak může brát vážně, když tu třepneš něco o úspře paliva kolem 50% a pak se vykrucuješ, když chci konfrontaci.

8)
Měl bys něco dělat vole, ne jen kritizovat. Maslím, že jsi na práci nikdy nešáhl, asi lempl....né??????

Však ono to půjde!!!
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Karban píše:
Mim

8)
Já jsem dospěl k přesvědčení že ty vlastně ani tu VE nějak nezatracuješ.Jen prostě nejsi schopen cokoliv vymyslet tak se prostě navážíš do kohokoliv s tím že se nechá vyprovokovat a svůj nápad ti předvede.Takové bezpracné získání čehokoliv.To ale tímto spůsobem nedosáhneš.Je to škoda,člověk s tvými manuálními schopnostmi by toho mohl dosáhnou hodně.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše: Měl bys něco dělat vole, ne jen kritizovat. Maslím, že jsi na práci nikdy nešáhl, asi lempl....né??????
Jasně, pubertíku.

Ty seš asi hodně velkej profík přes tu moderní techniku, co...?

Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:....Je to škoda,člověk s tvými manuálními schopnostmi by toho mohl dosáhnou hodně.
Ne, dle tebe toho hodně dosáhne plzeňskej pubert, co mele o úsporách paliva kolem 50% a při žádosti o potvrzení jeho výroku jen prskne.

8)

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

No kdo ví třeba opravdu dosáhne a že jen prskne? bodejď by neprsknul,ani se mu nedivím.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:No kdo ví třeba opravdu dosáhne a že jen prskne? bodejď by neprsknul,ani se mu nedivím.
Jasně, dle tebe dosáhne - už jen proto, že to tu kváknul do tmy.
A pochopitelně si může i prsknout, vždyť je to ten "vědec" a "badatel".

Že je bez argumentů a nic z těch tvrzení nemůže doložit, je asi celkem vedlejší - ty seš konzument fám a blafů, realita je na tebe příliš...

:roll:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Dotaz

Příspěvek od poota »

To Aquarius1: Jak to tak vypadá, Karban si usurpoval právo rozhodovat zde o tom, čemu smíme nebo nesmíme věřit. Zdá se, že důvěryhodné tu má být nadále pouze to, co on osobně spatří a dá tomu svůj certifikát. A přitom je docela zajímavé, že právě on patří k těm, kterým zde věřím nejméně. Nemáš náhodou podobné pocity? - poota

Karban

Re: Dotaz

Příspěvek od Karban »

poota píše:To Aquarius1: Jak to tak vypadá, Karban si usurpoval právo rozhodovat zde o tom, čemu smíme nebo nesmíme věřit. Zdá se, že důvěryhodné tu má být nadále pouze to, co on osobně spatří a dá tomu svůj certifikát. A přitom je docela zajímavé, že právě on patří k těm, kterým zde věřím nejméně. Nemáš náhodou podobné pocity? - poota
Ne, Karban jen ví, co je reálné a co jaksi není - třeba těch 50% úspory paliva je jen blábol.

Jo, kdyby to panáček doložil, pak ani neceknu.

Ale vykrucovat se - to je argument, co...?

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

pro poota:Lépe bych to ani nemohl napsat ;)

Karbane jak můžeš vědět co je realita a co ne když jsi nic ani nezkusil.Ono to nejde bez hledání, spousty zklamání a jak vidno i posměchu.Já osobně jsem začal ještě před příchodem sem na forum a to jsem ani nevěděl co to VE znamená prostě jsem jen skoušel,díky foru jsem se dozvěděl spoustu nového a nemyslím si že bych byl jen konzument blábolů,na to jsem dost nedůvěřiví a pak dnes si lze udělat docela dobrý obraz díky informacím které jsou na každém kroku a tím nemyslím jen internet ale i literaturu.Myslím si a to upřímně že lepší zbytek života strávit v hledání,učení se a vylepšování čehokoliv,než prosedět zbytek života v hospodě nebo tím že budu někomu vyvracet jeho snahu cokoliv i třeba bláznivého tvořit.Právě díky takovým lidem jako jsou tady se mění životní styl zrovna tak jako se to dělo za dob pana Tesly.Lidé jsou stejní jen doba pokročila,tak neber lidem co je jejich jejich naděje na lepší život,nedělají to jen pro sebe.

Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:...Karbane jak můžeš vědět co je realita a co ne když jsi nic ani nezkusil..
Panáčku, já na rozdíl od tebe a podobných pokémonů vím, jak funguje spalovací motor, něco jsem jich generálkoval, seřizoval a opravoval.
Zkoušel jsem různé techniky jízdy, paliva a zkoušel různé způsoby ladění.

Těžko pak můžu zbaštit nějakému pubertovi kecy o jeho úspoře poloviny paliva díky pár kapkám vody.

Ty ovšem možná můžeš na tyhle plky naletět, pokud věci neznáš a točíš se kolem techniky jak slon v porcelánu, protože ti mnoho neřekne díky své složitosti.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

A jak můžeš vědět jakou profesí se živím a co dělám ve volném čase,nejsi sám co dělal motory a určitě se jich i pár najde co je dělají pořád.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

To chce klid, na naši lidovou Akademii věd-stínově Karban, nemáme- moc ho nepruďte, neb nám to pak nevezmou do sériové výroby. Keců plná hromada, třeba to potřebujeme aby někdo byl ještě horší než poslední průměr nás, včetně mně.

Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:A jak můžeš vědět jakou profesí se živím a co dělám ve volném čase,nejsi sám co dělal motory a určitě se jich i pár najde co je dělají pořád.
Kdybys o spalovacích motorech skutečně něco znal, pak nebudeš brát vážně kecy o poloviční spotřebě díky pár kapkám vody.

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“