Za to já mám dle mého názoru poměrně zajímavé a téměř přímo neurčující příznaky:
- nekontrolovatelné slintání a slzení očí při poloze vleže
- prakticky neustále "brabenčení" a necitlivost končetin při ležení (jakoby přeležení, ale dřív jsem to měl "normálně" - tak 1× až 3× měsíčně)
- neustále cukání ve svalech na nohou, zejména v lýtkách, nemožnost se uvolnit, svaly po chvíli začnou samovolně zesilovat stah
- po úrazu hlavy šum v hlavě, relativní silná nedoslýchavost (pozn. níže), cukání nosu při akustické ráně
- průběžné zesilování dioptrií (viz kniha MMS - kovy v zubech)
- časté pálení žáhy (dlouhodobě sleduji co to dělá a co ne, můžu povídat povídky, např. co způsobuje kyselost organizmu (třeba kupovanej chleba - ne domácí na kvasnicích! atd.)...)
- neustálé pocení rukou, pocení v podpaží, i když je zima
- řidší stolice
- celoroční rýma, v zimě zesílená
- měl jsem mononukleózu (tzn. EB vir stále v těle, ale po používání stříbra to nemohu potvrdit)
- mám bronchitidu či co, alergii na vosu...
- v náročnějších situacích (časová náročnost, stres, naštvání na zaměstnavatele atd.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
) neurologické potíže - brnění rukou, necitlivost rukou - posléze se to rozlízá do celého těla, špatné ovládání rukou, částečné oslepnutí, nemožnost říct nějaké slovo nemluvě o celé větě...
Teorie:
Úraz hlavy zřejmě způsobil nedoslýchavost na levém uchu (z mého pohledu) o 70 % a na pravém uchu o 30 % - náraz do čela na pravé straně před 17 lety, cukání nosu při ráně, šum v uších, neurologické problémy a kdo ví co ještě ze zmíněných příznaků
Zkušenosti:
- stříbro ze zmíněného na nic nezabírá, kromě klasických chřipek atd.
- javorový sirup se sodou na nějakou dobu sníží potivost a způsobí ztuhnutí stolice
Doporučení doktorů:
- do uší naslouchátka, jak jinak, to je přece logické, když jsou uši v pořádku a mozek nepobírá "signály" (ideální pro ty uši)
- na celoroční rýmu může použít jakejsi vejškrab nosu či co...
- na cukání svalů mi dneska doporučili magnezium, že prej šumák je dobrej...
- alternativní medicína doporučuje Dornovu masáž - zejména 1. a 2. krční obratel (je to tak správně?), to by mělo spravit nedoslýchavost a šum v hlavě a všechno kolem toho...
No chystám se na MMS, tak jsem zvědavej... Jestli teda mám nějakou breberku, tak bych měl začít s 15 kapkami, ale to z příznaků sám nevytuším...
NEDĚLEJ TO!! ZAČNI OD JEDNÉ KAPKY, NEBO TO S TEBOU ŠVIHNE! POZOR NA ŠOK PRO JÁTRA A LEDVINY!
Jestli mám díky zádům pošahaný i obranej systém, tak to bude hodně zajímavý, protože s použitím MMS by mi teoreticky měl téct soplík z nosu neustále proudem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
I když kdoví odkud se ta rýma bere... Buď mi to někdo vysvětlí (a za to bych byl vděčnej), nebo se při MMS uvidí...
Tady se evidentně jedná o závady zjištěné na uživateli.. jsi prostě prolezlý breberkama jako starý kredenc červotočem! Najížděj velmi opatrně!