Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Pavouček se asi ptal z toho důvodu, protože se dočetl, že se MMS nemá rádo s vit. C a tyto zelené potraviny ho obsahují celkem velké množství.
Mezi umělými antioxidanty a vitamíny obsaženými v potravě je značný rozdíl. Ty druhé mají spoustu doprovodných látek, které je vážou a umožňují rychlé využití. Vit. C "navíc", tedy dodaný, syntetický, se chová jinak.
Mezi umělými antioxidanty a vitamíny obsaženými v potravě je značný rozdíl. Ty druhé mají spoustu doprovodných látek, které je vážou a umožňují rychlé využití. Vit. C "navíc", tedy dodaný, syntetický, se chová jinak.
,,Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat!¨
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pro zajímavost
Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag v 50l barelech (60kg), 1kg za 35,-Kč, tedy 60kg za 2100 + DPH = 2499,-Kč. Pokud by se sešlo více zájemců, dalo by se v něm klidně i koupat
Jeff
Těch 24 - 25% je v pořádku, používáme už více než rok právě tento produkt. Dávkování je tak či tak individuální. A zásoba nikdy neškodí. Dost možná po tom někdo "sáhne", jakmile se užívání "namnoží".
Jeff
Těch 24 - 25% je v pořádku, používáme už více než rok právě tento produkt. Dávkování je tak či tak individuální. A zásoba nikdy neškodí. Dost možná po tom někdo "sáhne", jakmile se užívání "namnoží".
Užívání vitamínu C
Problém by to být neměl, pokud se dodrží dvouhodinové pauzy před a po užití MMS, viz Zásadu č. 4: http://jimhumble.biz/biz-fundamentals.htmotilrak píše:Pavouček se asi ptal z toho důvodu, protože se dočetl, že se MMS nemá rádo s vit. C a tyto zelené potraviny ho obsahují celkem velké množství.
"Fundamental Four:
Avoid all forms of Vitamin C for two hours before and after use of MMS."
Podle posledních zjištění Humbla chlordioxid uvolňovaný z MMS zůstává v těle max. 2 hodiny.
Neužívat např. vitamín C s postupným uvolňováním.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: pro zajímavost
Je to klasifikované jako jed, i třeba chemici to musí evidovat (zejména pevné skupenství)... Je jisté, že to prodají? Přidal bych se, jak by byly nějaký kačky...jeff píše:Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Volal jsem tam a normálně prodají, na cestu ještě dají letáček, jak zacházet s chemikáliemi v případě problémů.jeff píše:Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag...
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...pravděpodobně se to dá skladovat v plastu, takže 10 lidí po 5 l....jeff bude ...k pivu navíc čepovat Chloritan.....přidá si nějakou marži....to není problem....navrhuju 65kč/litr x 5 l =320kč 5 litrů....Jeffe co ty na to...???...stačí ti 25% rabat...??...jeff píše:Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag v 50l barelech (60kg), 1kg za 35,-Kč, tedy 60kg za 2100 + DPH = 2499,-Kč. Pokud by se sešlo více zájemců, dalo by se v něm klidně i koupat
Jeff
...kyselinu citron máme v každý drogerii nebo potravinách...
...Jeff udělej si seznam....
já se hlásím.... martin11
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
... věřím, že se " TO " povede ......
OK, takze k skodlivosti/neskodlivosti by som sa rad spytal ludi uzivajucich MMS (zacal som aj ja a prestal som - kvoli nestihaniu): po zaciatku uzivania som si vsimol ze sa mi zlupal jazyk, potom sa to povlak obnovil - je to "spravne" spravanie sa? Navyse - obnovil sa povlak v povodnom rozsahu, alebo doslo k zmenam? Zvlast ma zaujma ako to vyzera na koreni jazyka. Navyse zmenila sa nejako farba (povlaku aj jazyka) ?
Toto je myslim najjednoduchsia diagnostika ako urcit co a ci sa nieco deje a kam to smeruje.
Dakujem, Krovak
Toto je myslim najjednoduchsia diagnostika ako urcit co a ci sa nieco deje a kam to smeruje.
Dakujem, Krovak
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
zlyhala logistika
takze misto 2 x MMS komplet prislo 2 x jenom MMS... Ponevadz chci zacit, verejne se priznavam, ze du stahnout knizku pres torenty... Platit 2 x za knizku plnou cenu + dalsi postovne, tak to panackove neeee... Toz tak! ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
dodatek: krom toho mi nejak nevychazi $19.90 ~ 35.00 EUR ???
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
dodatek: krom toho mi nejak nevychazi $19.90 ~ 35.00 EUR ???
objednávka
Kdyby jste to nakonec objednali ve větším množství, tak si taky vezmu litr nebo dva.
email: eleshar@seznam.cz
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
email: eleshar@seznam.cz
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na pokusy
Beru 5 l, pokud to bude k mání.Homeopatie pro velké domácí zvíře
Jak dlouho je to stabilní ?
K.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
K.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pego
nic si z toho nedělej, objednal jsem knihu a přišly mi chemikálie. Odepsal jsem, že se jim vloudila chybička a aby mi tu knihu teda poslali sólo, ale bez toho příplatku 290,-Kč, když už je jednou zaplacený a zkonili to, zatím se mi ještě neozvali. Pokud se mi zítra neozvou, tak budu taky shánět, kde knihu stáhnout.
Jeff
Jeff
- jeff
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
chloritan sodný
To se nám to ale pěkně rozbíhá, jestli to takhle bude pokračovat, tak těch barelů koupím klidně i víc, vytvořím tu malý mezisklad
Mám tady skleněné demižony, tak to do nich přečerpám, sklo je přece jen sklo.
Mám tady skleněné demižony, tak to do nich přečerpám, sklo je přece jen sklo.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
jsou tam dost popletený...na centrále MMS...
....jsou tam dost popletený...asi toho maj moc....já objednal...a 14 dní nic.....tak mi to objednal La...
...přišlo to do 3 dnů...komplet...a za 2 dny znova....tak jsem to druhé poslal zpět...ta kniha je zajímavá....ale pulka je o ničem...jak mistr jezdil po světě...druhá půle je sada návodů...ale osobně myslím.....že jsme toho tady už napsali dost...a když tak přítel GEWO...pomůže......v knize se stále a jen a jen zdůrazňuje....1+5 kapek.to tam je alespoň 8x.a několik případů ze života....a pak je to jen na každém z nás....martin11 ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tu knížku psal Američan pro Američany... a to jsem polovinu opáček už drsně vyházel při překladu..![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tu knížku psal Američan pro Američany... a to jsem polovinu opáček už drsně vyházel při překladu..
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
... věřím, že se " TO " povede ......
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
logistika
sem jim tam este take napsal, tak uvi... jak rek slepej
take bych chtel tedkom 2 knizky bez postovneho za rozdil cen, dyz to po-orali
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)