Omlouvám se, chyba byla mezi mou židlí a klávesnicíjeff píše:nikam neutekly!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Waldes
Omlouvám se, chyba byla mezi mou židlí a klávesnicíjeff píše:nikam neutekly!
Taky to nejde otevřít ! Máme asi starší kafemlejnky nebo co!lajos píše:Jsem natáhl ty dvě videa pokusy ale při otvírání složky kam jsem je uložil, windows v zájmu ochrany počítače mi zavře prohlížeč? ještě někdo, něco podobného?
Nevím jak se chová 98SE (je to už strašně dávno...) při stahování větších souborů, ale pokud nebude možné stáhnout, provedu komprimaci do ZIPu. Jinak vzhledem ke své profesi používám LINUX a XP Professional. Vista RC jsem okamžitě poslal do věčných lovišť a WIN7 s EN lokalizací chodí bezvadně (chybou na kráse jsou ovladače z Vista) a rychle startuje oproti všem zmíněným.Iv píše:mám Win98SE(neoficiálně upgrade) a nemíním ještě přecházet,měl jsem XP i Vistu a šli rychle do koše,není všechno nové dobré,čekám na Win7 a nebo tam hodím Linux(Ubuntu)
Je tam vidět hlavně ta montáž videa - hlavně 9. a 13. vteřina.Iv píše:... první snímek je nejlepší,jde tam vidět to zrychlení do určitého kmitočtu a to zrychlení je aktivní.Opravdu tady cesta bude,asi by stačilo impulsem třeba i přes elektromagnet narušit v určitém okamžiku,tj. těsněpřed vrcholem maxima rezonance-je to jen můj pohled,ale vypadá to velmi slibně.
No jasně, můžu zaslat na vyžádání komprimovaný files AVI (origoš z videokamery) tam by bylo asi těžké se pokusit o fotomontáž že?Karban píše:Je tam vidět hlavně ta montáž videa - hlavně 9. a 13. vteřina.
Doporučuji lepší přehravač nebo zvětšit stránkový soubor PC. Pak video nebude škubat a budete moci spatřit zrychlování a brždění (kmitání ve dvou osách se přemění na rotační pohyb a naopak - dyť to není perpeetum mobile, kdejaké pí****** z YouTube věříte a tady je pouhý pokus o sladění frekvence a otáček jako v MEGu, kde v harmonii musí být jeho elektrické složky)Karban píše:Zrychlení se samozřejmě nekoná - nemá proč.
Děkuji za správné nasměrování.Karban píše:Tudy cesta nevede, leda bys do toho opravdu ten elektromagnet zapojil - to pak jsi na správné cestě k elektromotoru a pak to s tebou bude vypadat slibně...
Děkuji za námět. Kdysi jsem zkoušel pomocí mult. ze starých zásob (D100D - myslím že u nás prodávaný pod MH7400 nebo tak nějak) s optočlenem ale nedocílil jsem rozkmitání. Po pár otáčkách to zdechloIv píše:Možná by stálo za to,nahradit jeden z magnetů elektromagnetem o stejné intenzitě mag,toku a napájet ho přes pulsní časovač(NE555)kde sedá seřítit vše potřebné.
...dělá.gromit píše:nekecá, děláKarban píše:Co je na tom impresivního?
(nečekal jsem, že můj 300. příspěvek bude takhle přínosný...)
Že by posun od blbých keců ke slušné komunikaci?Karban píše:Je problém jakákoli konverze formátů?
Není.
Video nebudiž ničeho důkazem.
Snad konfrontace, že....?