A ještě dodám: Zřejmě se ten toluen nebude uvolňovat jen do podpaží... Nyní máš jedinečnou šanci zjistit, jestli hovno hoříPalo píše:...pokud je cítit toluen, zřejmě jsi ho tajně v těle skladoval pro pozdější použití
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A ještě dodám: Zřejmě se ten toluen nebude uvolňovat jen do podpaží... Nyní máš jedinečnou šanci zjistit, jestli hovno hoříPalo píše:...pokud je cítit toluen, zřejmě jsi ho tajně v těle skladoval pro pozdější použití
Pracoval s toluenem... a kterou rukou? Jsi levák nebo co?habana píše:...no hodně pracuju s toluenem (pracoval sem) a taky vim, že mám něco asi s lymfatickým systémem, protože to není pro mne nová věc...
Jo ták... Pravá nalévala, levá čuchala, coooo?Palo píše:Pracoval s toluenem... a kterou rukou? Jsi levák nebo co?
Pro jistotu bych si nechal udělat jaterní testy.habana píše: Oba dva zápachy se mi moc nelíbí. Jakto, že cítím chlor, když se má v těle okamžitě slučovat na chloridy pánové ??????????????
O toluenu vůbec nehovořím.
Smrdim víc, než voda v bazénu v Praze 4- Podolí.
![]()
![]()
![]()
![]()
máš na mysli čajíček "citrus", anebo klasik "lak na rakve" ?la píše:Jazyk bez nějakého zvláštního povlaku jsu na dvanácti kapkách po dvanácti hodinách,zítra si dám ten vitamínový týden po druhé.Ten první jsem začal se syntetickým C,ten druhý asi taky protože je to rychlejší přechod(přechod příjemný není) ale pak to skombinuju i s ovocem ,čajíčkama ,atd.Zajímavé na tom je, že můžu začít po asi tak týdení vitamínové přestávce s dávkama MMS tam kde jsem byl před tím a nemusím od začátku navyšovat.