Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Týdenní ban pro Karbana za spamování fóra

Příspěvek od Palo »

aNONym píše:Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš. 8) Non
:good:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:
Karban píše:
Palo píše:PS: Myslím tím bannovat nejen nick, ale i IP adresu...
Jasně, blokovat IP adresy poskytovatelům konektivity - to je opravdu inteligentní nápad... :P
Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš. 8) Non
.
No - pojem "poskytovatel konektivity" taky neznáš, jak funguje IP síť taky ne, jinak by tohle z tebe těžko vypadlo.

Asi máš představu, že IP adresa je zakódovaný číslo baráku, jako spoustu pseudointeligentů...

:lol:

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Karban píše:
gromit píše:... jak to bude s tou "pohodou, klidem a dobrou náladou..." - vystačíme si?
Ano, samozřejmě že ano.

Vždyť tvůrčí atmosféra přece nemůže nikdy vyhasnout, když se do ní přilévá spousta a spousta nových zjištění a informací z celého světa -zrovna včera tu byl zase článek, jak se vyrábí ty KEG/MEG, jede to a frčí, točí se to a vrčí - to se přece nezastaví....

:idea:
to je pravda, nezastaví - a budou nové články, i ty palivové - a nejenom na vodík ;)

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
aNONym píše:
Karban píše:Jasně, blokovat IP adresy poskytovatelům konektivity - to je opravdu inteligentní nápad... :P
Prosím, buď tak laskav a už se nevyjadřuj k věcem, kterým nerozumíš.
No - pojem "poskytovatel konektivity" taky neznáš, jak funguje IP síť taky ne, jinak by tohle z tebe těžko vypadlo.

Asi máš představu, že IP adresa je zakódovaný číslo baráku, jako spoustu pseudointeligentů... :lol:
Prosím někoho z moderátorů, aby mi hodil do vzkazníku Karbošovo ípéčko. Už dlouho jsem si pořádně nezahrál pinec. A každý večer mám k volně dispozici 35 Mbit lajnu + několik počítačů, které stejně jinak nemají co kloudného na práci. Škoda toho nevyužít. :lol: :lol: :lol: Dík Non 8)
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne stř 13 kvě 2009 16:28, celkem upraveno 1 x.

Karban

Příspěvek od Karban »

gromit píše:...
to je pravda, nezastaví - a budou nové články, i ty palivové - a nejenom na vodík ;)
Je smutný, že se spoustu lidí těch nesmyslů chytá, ale když tak činíš TY, je to vzhledem k tvým glejtům skoro tragický...

.

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:Prosím někoho z moderátorů, aby mi hodil do vzkazníku Karbošovo ípéčko, už dlouho jsem si pořádně nezahrál pinec. Každý večer mám k volně dispozici 35 Mbit lajnu + několik počítačů, které stejně jinak nemají co kloudného na práci. :lol: :lol: :lol: Dík Non 8)
.
Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...

:lol:

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
aNONym píše:Prosím někoho z moderátorů, aby mi hodil do vzkazníku Karbošovo ípéčko, už dlouho jsem si pořádně nezahrál pinec. Každý večer mám k volně dispozici 35 Mbit lajnu + několik počítačů, které stejně jinak nemají co kloudného na práci. :lol: :lol: :lol: Dík Non 8)
Jo, možná někde dřepíš u PC s poměrně rychlou konektivitou, ale o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...
;)

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Karban píše:
gromit píše:...
Je smutný, že se spoustu lidí těch nesmyslů chytá, ale když tak činíš TY, je to vzhledem k tvým glejtům skoro tragický...

.
snažil jsem se v tvých poznámkách nalézt nějaké světélko, které by mi ukázalo cestu, ale marně. Sekačku na baterky nepotřebuju a nedělat nic aby to náhodou nebylo v rozporu by mě nebavilo - takže marná snaha, marné volání - zůstávám tragickým případem... :bye:

jdu dělat něco příjemnějšího - 13.5. není každý den :pivko:

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
aNONym
Zasloužilý člen

Mimo téma

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:...... o skutečných sítích víš prd - pro tebe jsou takovej ten obláček, namalovanej v Powerpointu...
Jen tak mimochodem, když jsme u těch obláčků, tak mezi námi děvčaty:

- pominu-li profesionální terminálovou síť a speudo modemovou síť na ÉCéčkách (kde jsem dělal technika), tak jsme již v roce 1987 zrealizovali amatérskou síť dle vlastního návrhu (nic okopčenýho) ve zdejším KáVéTéČéemku na počítačích Sharp MZ-800 (časem se pak do toho dobastlili jěště i Atarka a "gumáci").
- naše řešení se hodně podobalo nynější čtyřdrátový RS-485.
- dost se mi při tom hodily i zkušenosti, které jsem nasbíral při provozování BBSky na "oskrkílovan-kíloalfa?????".
- no, moc nescházelo a internet se tehdy mohl narodit v Čechách - logickou strukturu to mělo dost podobnou (i obdoba IP adres tam byla). ;) Non
.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Stojím si za každým slovem!

Příspěvek od Merlin »

:!:

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Non, Elektro, naopak, pevelíte Vy a technické otázky meníte na filozofické, ak Vám dojdú argumenty. Môžem skúsiť vyhľadať niektoré Vaše príspevky ktoré považujem za nekorektné ja. Neodvádzajte pozornosť od techniky iba preto, že by ste chceli počuť na želanie niečo iné. To je volanie po anarchii.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Vzhledem k tomu, že vůbec nechápu, jaký prospěch by mohlo naše fórum mít z lidí karbanoidních, samozřejmě souhlasím. Jenom se obávám, že ten týden mi bude připadat příliš krátký.
Demokracie mi v takovémto případě připadá jenom jako obava z uklízení, protože i smetí má právo existovat. To právo mu samozřejmě neupírám, ale přesto ho ze svého domova systematicky odstraňuji, protože ho doma prostě nechci. Dokonce se přiznávám, že pokud se po vykázání vrátí, bez výčitek svědomí jej případně i usmrtím. Mám pocit, že toto fórum je také takové naše "doma" - poota

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

poota píše: i smetí má právo existovat
smetí není pojem relativní

Akord
Zasloužilý člen

Re: Akord

Příspěvek od Akord »

poota píše:Napiš jasně a zřetelně, jestli jsi pro nebo proti, a případně k tomu i doplň, proč. Jakékoli jiné úvahy, jako třeba o vhodnosti tohoto vlákna, o ne dosti striktním vymezení smyslu a pravidel fóra, nebo o vhodnosti použití stejných metod i proti dalším členům - jsou v tomto případě zcela mimo téma tohoto vlákna
Napsal jsem, že Karbanove výroky považuju za pravdivé, tedy JSEM PROTI banu, stejne jsem i hlasoval. Proč, to jsem doplnil práve tím delším predešlým príspevkem. To, co bylo mimo téma, se ukáže časem, po tom, co se vyjasní profil fóra. To by muselo být jako off topic označena více jako polovina všech dosavadních príspevku.

Po takovéto výzve by melo být hlasování VEREJNÉ, ne TAJNÉ.
Bez účasti členu registrovaných po datu vypsaní vlákna, nebo s jinou nekorektní registrací, nebo podezrelých anonymu.

P.S. Proč považuji vypsání tohoto vlákna za urážlivé? Protože to, zda Karban spamuje zatím nikdo nedoložil. Nikdo z účastníku fóra zatím nebyl schopný verejne predvést k oponenture a merení funkční zarízení, které by prokazatelne fungovalo ve smyslu, jak se o tom píše. Jsou to virtuální stroje na papíre. Neverím tomu, že by je nekdo oživil treba do 7 dní ukončení hlasování.
Rusi, když prišli nedávno na české letište delat po ČR týdenní pruzkum dle smlouvy OBSE, tak museli nechat odborníkum NATO pohlédnout svá čidla, a nemeli s tím potíže.

Nakonec muže neco vynalézt vetšina? Težko. Proto toto hlasování o kvalite osobnosti vetšinou ve smeru nalézání nových vecí stejne jako v opozici k novým vecem postrádá smysl.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Celkový počet členů je 983.
21 je proti Karbanovi, se mnou 2 pro Karbana a zbytek se zdržel hlasování (959).
Pár lidí osobuje právo na "jedinou pravdu" na fóru?
Akord to napsal velmi přesně.
P.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“