Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Používej předmět !!!!!!!!

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:Non, Elektro, naopak, pevelíte Vy a technické otázky meníte na filozofické, ak Vám dojdú argumenty.Môžem skúsiť vyhľadať niektoré Vaše príspevky ktoré považujem za nekorektné ja. Neodvádzajte pozornosť od techniky iba preto, že by ste chceli počuť na želanie niečo iné. To je volanie po anarchii.
Najdi !!!! Jsem opravdu velmi zvědav, kde zde filozofuji, když mi dojdou technické argumenty. :roll: Non
.

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

Akord píše:Non, Elektro, naopak, pevelíte Vy a technické otázky meníte na filozofické, ak Vám dojdú argumenty. Môžem skúsiť vyhľadať niektoré Vaše príspevky ktoré považujem za nekorektné ja. Neodvádzajte pozornosť od techniky iba preto, že by ste chceli počuť na želanie niečo iné. To je volanie po anarchii.
Zdravím Akord.
Prosím vyhľadaj. Bude to pre mňa poučenie, čoho sa vyvarovať a v budúcnosti nezavádzať.
A daj to prosím do boxovárny. Tu to nesplňuje tému vlákna.
Naposledy upravil(a) Elektro dne stř 13 kvě 2009 21:24, celkem upraveno 1 x.

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Akord

Příspěvek od gromit »

Akord píše:
poota píše:Napiš jasně a zřetelně, jestli jsi pro nebo proti, a případně k tomu i doplň, proč. Jakékoli jiné úvahy, jako třeba o vhodnosti tohoto vlákna, o ne dosti striktním vymezení smyslu a pravidel fóra, nebo o vhodnosti použití stejných metod i proti dalším členům - jsou v tomto případě zcela mimo téma tohoto vlákna
Napsal jsem, že Karbanove výroky považuju za pravdivé, tedy JSEM PROTI banu, stejne jsem i hlasoval. Proč, to jsem doplnil práve tím delším predešlým príspevkem. To, co bylo mimo téma, se ukáže časem, po tom, co se vyjasní profil fóra. To by muselo být jako off topic označena více jako polovina všech dosavadních príspevku.

Po takovéto výzve by melo být hlasování VEREJNÉ, ne TAJNÉ.
Bez účasti členu registrovaných po datu vypsaní vlákna, nebo s jinou nekorektní registrací, nebo podezrelých anonymu.

P.S. Proč považuji vypsání tohoto vlákna za urážlivé? Protože to, zda Karban spamuje zatím nikdo nedoložil. Nikdo z účastníku fóra zatím nebyl schopný verejne predvést k oponenture a merení funkční zarízení, které by prokazatelne fungovalo ve smyslu, jak se o tom píše. Jsou to virtuální stroje na papíre. Neverím tomu, že by je nekdo oživil treba do 7 dní ukončení hlasování.
Rusi, když prišli nedávno na české letište delat po ČR týdenní pruzkum dle smlouvy OBSE, tak museli nechat odborníkum NATO pohlédnout svá čidla, a nemeli s tím potíže.

Nakonec muže neco vynalézt vetšina? Težko. Proto toto hlasování o kvalite osobnosti vetšinou ve smeru nalézání nových vecí stejne jako v opozici k novým vecem postrádá smysl.
Ahoj Akord,
chápu tě, že se ti ten postup nelíbí, ale pro dokreslení situace, která se tady vyvinula jen jedna drobná citace z poslední doby - doufám, že pepe to nebude brát osobně, i jeho beru za osobnost tohoto fóra:

Zaslal: po 11 květen 2009 14:12 Předmět: Re: palivový článek na vodík Citovat
Karban píše: ...
No, ty seš fakt hloupej pubert...
pepe píše: Karban Karban . Týmto spôsobom komunikácie sa nedá dosť dobre ,,kočírovať" , takže ak ti môžem poradiť ,,Radšéj hamovať , ako banovať". Pepe
Copak, pepe?

Elektrická kapacita se udává u kondenzátorů, a tím to hasne - nikde jinde?

Že mi tu radí takový neznalý děcko se ti zdá O.K....?
Tebe si osobně vážím, protože víš a umíš a dovedeš kritizovat i poučovat korektně, když se člověk konkrétně a korektně zeptá, ale v případě Karbana, který sice taky něco ví (? o chemii moc ne, jak se sám přiznal), ale místo konkrétních připomínek jen kope kolem sebe a uráží se opravdu zamýšlím nad jeho přínosem. Mě nevadí CO píše, ale JAK to píše.

laik - každý tady píšeme svým způsobem bláboly, ale kdo tady zavedl oslovování "pubescent" aj. ? - i o zdánlivých nesmyslech jako je VE se snad dá diskutovat na úrovni - vždyť proboha nejde o život ani o byznys...

P. - kolik z těch 983 registrovaných se tady nějak projevuje? stačí se podívat na statistiku příspěvků - ta mlčící většina registrovaných členů se přece může svobodně vyjádřit - jinak beru jako výsledek hlasování i těch 21:2 - ne PROTI Karbanovi, ale pro týdenní oddychový čas.

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Akord píše:Žádám a prosím Rivala, aby aktualizoval zámer, pravidla a moderátoru fóra ovlivňujících obsahové zamerení fóra.
Akord a co Tvoje bullshity v tématu Cívky elektromagnetické? Nepochopením jsi se dostal taky poněkud někam jinam...
Já se taky kravin napáchal, ale když mě někdo začne provokovat... Nebo začne někdo provokovat lidi co se aspoň trochu snaží...
...tak se mě to prostě nelíbí a ozvu se...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Non, Elektro, bylo by dosti nelogické, že když vy máte čitelné výhrady ke mne, tak já k vám ne. Obvykle to je oboustranná vec. Predbežne to nechám plavat. Je dost jiné práce.

Palo, predpokládám, že s tím odporovým drátem jsme se asi neshodli. Nemám s tím však nejaký problém, jsem zvyklý na to, když nekdo jiný má jinou predstavu a nejdu po vyjasnení otázky do extrému spočívajícím v nutné odpovedi.

pepe
Zasloužilý člen

Re: Týdenní ban pro Karbana za spamování fóra

Příspěvek od pepe »

Rival píše:...Jelikož se začínají množit stížnosti na chování Karbana na tomto fóru, žádám Vás o vyjádření Vašeho názoru formou hlasování. Samozřejmě budu rád i za Vaše další komentáře k této situaci. Hlasovat můžete následujících sedm dní...
Nesuhlasim s tým aby sa tu komukolvek registrovanému rušil prístup . Posielanim niekoho ,,klačať do kúta" sa nič nevyrieči . Som proti . Páni evidentne nemáte ani šainu o tom , kolko genialnych myšlienok ,,vypadne" z človeka keď je dobre ,,naštartovaný" (vypína sa logika) za čo aj niektorým z Vás ďakujem . Som na Karbanovéj strane , i keď na druhú stranu je fakt , že bi nezaškodilo z jeho strany trošku zmeniť pristup . Je to môj osobný názor . Neexistujú náhody ! Existujú len súvyslosti a preto , ,,Šťastie praje len tým pripraveným !!!" Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Akord píše:Palo, predpokládám, že s tím odporovým drátem jsme se asi neshodli. Nemám s tím však nejaký problém, jsem zvyklý na to, když nekdo jiný má jinou predstavu a nejdu po vyjasnení otázky do extrému spočívajícím v nutné odpovedi.
To je téma o něčem jiném (tím nemyslím, že mluvíš o jiném problému, mluvíš k věci), ale kromě toho, že to tu nemá co dělat to ve své podstatě zatím považuji za otevřenou, nevyjasněnou otázku, kterou mám v úmyslu nadále si ujasňovat.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Akord píše: ...

Gromit:
Nejsem si tím citátem jistý, jak jsi to myslel, ten termín Decko patrilo ne pepemu, ale tomu pred ním. Je fakt, že Karban jedná ostre, no ale pokud se podíváš na chronologii príspevku, tak s tím nezačal. Proto jeho jednání považuju za korektní a ne horší od výsad ostatních. Začal tímhle zpusobem reagovat až po nekolika zjevných urážkách. Podívej taky, co napsali vážení členové fóra o mne. Mužou být prece príkladem a nejsou. Proč by mel pak za príklad diskuse sloužit práve relativne nový účastník jako Karban. Navíc mnohé jeho argumenty nebyly zodpovezeny, jeho otázky považuju za legitimní, já kladu podobné. Ať se učí korektne diskutovat nebo argumentovat všichni.
Ahoj - jen jsem ukázal na FORMU "komunikace", pepe je v tom nevinně a ten "hloupej pubert" opravdu nepatřil jemu (mim?)

A s tou chronologií si nejsem tak jistý - podle příspěvků se tady Karban zjevil kolem loňských vánoc v dost nervózní situaci (žeby nejprve jako anonym? - ale to spekuluju) a jeho jeden z prvních příspěvků na již patřičně vydrážděného martina byl:
Karban píše: Zaslal: pá 26 prosinec 2008 23:29 Předmět: Citovat
Aha, tak už snad odpovědí netřeba.

Ten martin11 je asi opravdu duševně chorý.

Ten "motor" je snad perpetuum mobile, on si asi myslí, že ho nebude muset napájet.

To se mi snad zdá, jakej magor po světě běhá...
pokračování - počátku velmi korektní diskuze, kdyby někoho zajímalo:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=60

i proto jsem hlasoval jak jsem hlasoval.

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

????

Příspěvek od laik »

Je jasný že slušný chování ke komunikaci mezi lidmi patří,i když se člověk schovává za nějakou anonymní přezdívku....to zasluhuje potrestání, ale stále platí jak v realu tak i tady, že se z někým prostě NEMUSÍM bavit a můžu ho prostě IGNOROVAT.....ale chápu že když mě bude někdo stále urážet tak se asi taky nas***

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

Akord píše:Non, Elektro, bylo by dosti nelogické, že když vy máte čitelné výhrady ke mne, tak já k vám ne. Obvykle to je oboustranná vec. Predbežne to nechám plavat. Je dost jiné práce.
Zdravím Akord.
Ja proti tebe osobne nemám žiadne výhrady. Väčšinu teórií, ktoré si tu popísal (hlavne z elektrotechniky) som pochopil. Tie zdanlivé útoky na Teba bola moja snaha nenápadne ťa upozorniť na to, že v tomto fóre je väčšina laikov, ktorý tvoje teoretické vývody ťažko pochopia, lebo sú pre nich príliš komplikované. Z tvojich príspevkov jasne vyplýva, že si ľubuješ a zakladáš na teórii (a určite ju aj ovládaš). Lenže teória a prax sa v prípade zámyslu a cieľa tohoto fóra značne rozchádzajú. A Tvoje komplikované teoretické zdôvodnenia laikov frustrujú a možno až odrádzajú ( je to môj dojem pri tvojich teoretických príspevkoch). Takže toto sú moje výhrady proti Tebe teraz už otvorene povedané. Ak teda chceš, môžeš sa na mňa za to nahnevať a trebárs aj ma nenávidieť ale vedz, že mám rád všetkých ľudí ktorí mi neublížili a tých ostatných ľutujem.
Ak som na tomto fóre ostro reagoval, tak jedine na MFAAA a Karbana, ktorých správanie je v príkrom rozpore s mojimi predstavami o racionálnom a slušnom správaní.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Prepáč, ale pri spočítaní jeho posledných 400 príspevkov som našiel len 12 s konkrétnou technickou myšlienkou, návrhom, či otázkou, ostatné sú plné invektív a urážok iných prispievateľov. Myslím, že výrazy typu "puberto", "kreténe", či "debile" sú na niekoľko UA vzdialené VE... :roll:

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Zatím jsem se nechtěl vyjadřovat k Vaší diskuzi,ale nemohu si odpustit jedno přirovnání.
Zkuste jít na bohoslužbu do kostela a třeba jako nevěřící jim tam začít nahlas říkat,že jsou blázni a že žádný Bůh není,jelikož to nebylo vědecky doloženo.Ano,je to uzavřená komunita,která něčemu věří a každý slušný a rozumný člověk ví,že v tomto případě tam mezi nimi nemá co dělat!!!!!! Nenuťte mně,abych byl přímý,protože zatím je tady každý ve vyjádření moc opatrný,aby si to náhodou nerozházel s tím druhým.Pochopili pointu?

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Prohledal jsem fórum pomocí menu Hledat, a nenašel jsem ani jeden Karbanuv príspevek, kde by nekoho otituloval titulem kretén, nebo debil. Naopak jako debila otitulovali Karbana Martin11(jeho legitimní neprítel) a Mim. Je treba se dívat na originální príspevek, protože v menu Hledat jsou v tom i citace, které autorovi nepatrí.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Domnívám se, že náš fórum přes nějaké zkoušky prošel a že by nás zrovna srovnal nějaký Karban takový nebo makový? To asi ne. někteří se diví ale ty starší ani tolik ne. On je tady jako fenomén jistého druhu a protože se mi také nezdál neslušný tak jsem spíš nereagoval nebo jen občas. Ale dát mu na nějakou dobu vale, je dobrý nápad, i když se může obratem přihlásit jako Karbanovič, pokud mu Rival nezarazí IP, zas se asi může přihlásit odjinud? Neb se zas tolik nevyznám.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování

Kuwa, Akorde, používej už konečně tu kolonku předmět

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:Je fakt, že Karban jedná ostre, no ale pokud se podíváš na chronologii príspevku, tak s tím nezačal. Proto jeho jednání považuju za korektní a ne horší od výsad ostatních. Začal tímhle zpusobem reagovat až po nekolika zjevných urážkách. Podívej taky, co napsali vážení členové fóra o mne. Mužou být prece príkladem a nejsou. Proč by mel pak za príklad diskuse sloužit práve relativne nový účastník jako Karban. Navíc mnohé jeho argumenty nebyly zodpovezeny, jeho otázky považuju za legitimní, já kladu podobné. Ať se učí korektne diskutovat nebo argumentovat všichni.
- "občas" se chová ja mezek (a pokud mu někdo odpoví stejným způsobem, jak komunikuje on sám, tak ať se pak nediví)
- ale začal
- já ne a zjevně nejsem sám
- které předtím sám vyprovokoval (mnohdy ještě horším způsobem)
- najdi nějaký rozumný argumet, který mu nebyl zodpovězen
- jaké otázky prosím?? - vždyť nikde žádné neklade - :lol: - a dokonce ani tehdy, kdy by měl (ve chvílích, když tomu nerozumí) - :? - copa tohle považuješ za správný přístup (technika???)

Ty, poslouchej, Akorde,

Buď se na to podíváš reálně anebo si budeš nalhávat dál některý věci do svý kapsy. Vždyť kolikrát jsme tu byli svědky dokonalýho překroucení událostí ze strany vás dvou (resp. vás tří). Každou chvíli. A jak jsem hlasoval já, je ti snad jasný.

Moje babička říkávala: "Kdyby pes nesral, šel by rovně" :| Non

Jdu se postavit vedle Gewa a ostatních. Vlastně tam už stojím. A dávno.
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 14 kvě 2009 9:11, celkem upraveno 2 x.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“