Akord píše:poota píše:Napiš jasně a zřetelně, jestli jsi pro nebo proti, a případně k tomu i doplň, proč. Jakékoli jiné úvahy, jako třeba o vhodnosti tohoto vlákna, o ne dosti striktním vymezení smyslu a pravidel fóra, nebo o vhodnosti použití stejných metod i proti dalším členům - jsou v tomto případě zcela mimo téma tohoto vlákna
Napsal jsem, že Karbanove výroky považuju za pravdivé, tedy JSEM PROTI banu, stejne jsem i hlasoval. Proč, to jsem doplnil práve tím delším predešlým príspevkem. To, co bylo mimo téma, se ukáže časem, po tom, co se vyjasní profil fóra. To by muselo být jako off topic označena více jako polovina všech dosavadních príspevku.
Po takovéto výzve by melo být hlasování VEREJNÉ, ne TAJNÉ.
Bez účasti členu registrovaných po datu vypsaní vlákna, nebo s jinou nekorektní registrací, nebo podezrelých anonymu.
P.S. Proč považuji vypsání tohoto vlákna za urážlivé? Protože to, zda Karban spamuje zatím nikdo nedoložil. Nikdo z účastníku fóra zatím nebyl schopný verejne predvést k oponenture a merení funkční zarízení, které by prokazatelne fungovalo ve smyslu, jak se o tom píše. Jsou to virtuální stroje na papíre. Neverím tomu, že by je nekdo oživil treba do 7 dní ukončení hlasování.
Rusi, když prišli nedávno na české letište delat po ČR týdenní pruzkum dle smlouvy OBSE, tak museli nechat odborníkum NATO pohlédnout svá čidla, a nemeli s tím potíže.
Nakonec muže neco vynalézt vetšina? Težko. Proto toto hlasování o kvalite osobnosti vetšinou ve smeru nalézání nových vecí stejne jako v opozici k novým vecem postrádá smysl.
Ahoj Akord,
chápu tě, že se ti ten postup nelíbí, ale pro dokreslení situace, která se tady vyvinula jen jedna drobná citace z poslední doby - doufám, že pepe to nebude brát osobně, i jeho beru za osobnost tohoto fóra:
Zaslal: po 11 květen 2009 14:12 Předmět: Re: palivový článek na vodík Citovat
Karban píše:
...
No, ty seš fakt hloupej pubert...
pepe píše:
Karban Karban . Týmto spôsobom komunikácie sa nedá dosť dobre ,,kočírovať" , takže ak ti môžem poradiť ,,Radšéj hamovať , ako banovať". Pepe
Copak, pepe?
Elektrická kapacita se udává u kondenzátorů, a tím to hasne - nikde jinde?
Že mi tu radí takový neznalý děcko se ti zdá O.K....?
Tebe si osobně vážím, protože víš a umíš a dovedeš kritizovat i poučovat korektně, když se člověk konkrétně a korektně zeptá, ale v případě Karbana, který sice taky něco ví (? o chemii moc ne, jak se sám přiznal), ale místo konkrétních připomínek jen kope kolem sebe a uráží se opravdu zamýšlím nad jeho přínosem. Mě nevadí CO píše, ale JAK to píše.
laik - každý tady píšeme svým způsobem bláboly, ale kdo tady zavedl oslovování "pubescent" aj. ? - i o zdánlivých nesmyslech jako je VE se snad dá diskutovat na úrovni - vždyť proboha nejde o život ani o byznys...
P. - kolik z těch 983 registrovaných se tady nějak projevuje? stačí se podívat na statistiku příspěvků - ta mlčící většina registrovaných členů se přece může svobodně vyjádřit - jinak beru jako výsledek hlasování i těch 21:2 - ne PROTI Karbanovi, ale pro týdenní oddychový čas.