Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Gravitační všehochuť
Moderátor: rival
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Gravitační všehochuť
od str. 55 je Wang Shum Ho (údajne 5 kW)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 10 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Gravitačný motor
Zatiaľ som nikoho nenašiel ským by som sa o tom mohol podrobnejšie porozprávať. Obrázok je vo fotogalerii.
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gravitačný motor
hmm, gravitační motor - a o čem bys rád diskutoval? Všechny tyhle návrhy mají jeden zásadní problém - gravitaci. Každá koule, aby mohla vykonat práci zmenšením své potenciální energie v gravitačním poli nejprve musí tu potenciální energii získat. Jak bys toho dosáhnul v tvém návrhu bez dodatečného externího zdroje? Z obrázku to není patrné. Počet koulí na nakloněné rovině ani jiné vychytávky nemění nic na tom, že každou kouli stejně musíš dostat z nejnižšího bodu A do nejvyššího bodu B - a je jedno, kudy, jak složitou cestou to bude.buky píše:Zatiaľ som nikoho nenašiel ským by som sa o tom mohol podrobnejšie porozprávať. Obrázok je vo fotogalerii.
Jasné?
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
-
- Zasloužilý člen
gromit
Ponúkol som to špičkovým odborníkom na fyziku medzi ktorých patríš určite aj ty. Pozri http://www.post.sk /forum/ - fyzika - zdroj energie. Hlavne 4 a 5 stranu.
-
- Zasloužilý člen
Ide mi hlavne o to či sa závažie na rotore v 90 stupňovej polohe pohne, ak áno tak potom by som mohol spojiť hriadeľami taký istý stroj, ale závažie na druhom stroji by bolo v 45 stupňovej polohe. Co sa stane? Ide mi hlavne o to, že ak závažie z dopravníku A-B dostanem spet na rotor ( 90 stupňov) tak dodám stroju novú silu ( energiu).
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj buky
Mno klasický perpetuum , nechci Ti brát iluze předčasně. To se pak může rozrůst do šílenýho monstra, který bude s účinností pod 1.
Pokud se ale vyvrtá do koule kuželový velký otvor, dojde k nějakýmu směrovýmu účinku ??? pokud najdu odkaz, tak přispěju, bude to asi sotva na udržení pohybu.
K.
Pokud se ale vyvrtá do koule kuželový velký otvor, dojde k nějakýmu směrovýmu účinku ??? pokud najdu odkaz, tak přispěju, bude to asi sotva na udržení pohybu.
K.
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- závaží se nepohne, protože máš ten rotor pevně spojený se zbytkem konstrukce a ta ho spolehlivě zabrzdíbuky píše:Ide mi hlavne o to či sa závažie na rotore v 90 stupňovej polohe pohne, ak áno tak potom by som mohol spojiť hriadeľami taký istý stroj, ale závažie na druhom stroji by bolo v 45 stupňovej polohe. Co sa stane? Ide mi hlavne o to, že ak závažie z dopravníku A-B dostanem spet na rotor ( 90 stupňov) tak dodám stroju novú silu ( energiu).
- závaží může z dopravníku AB spadnout na rotor, ale už nevyskočí na dopravník CA
Na post.sk jsi psal, že už máš součástky - jestli nevěříš tomu, co ti tam odpovídali, tak to postav - někdy není nad přímou zkušenost.
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahoj buky
Nó nechcu Vám kazit večírek, avšak u nás v Brně na Mendláku v hodinářství mají na první pohled funkční strojček... Natočil jsem si ho na mobil, chtěl jsem ho teď dát sem, ale nemůžu ho najítKarel m píše:Mno klasický perpetuum...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
pro:buky
Koukal jsem na nákres a možná by se to mohlo pohnout,akorát bych spodní dopravník zkrátil (méně válečků) a posunul osu až za spodní úhel zároveň bych zvedl úhel vrchního dopravníku co nejvýše, na střed rotoru bych dal rozetu většího průměru.Ovšem rotor sám by musel být co nejlehčí a veškeré soustrojí co nejmenší tření.Také bych zkusil místo válečků kuličky(menší tření a nemožnost se šprajcnout v dráze).Jen mi není jasné jak bys přesunoval závaží z obvodu na spodní dopravník.
Ale stejně je můj názor že to nepojede,zkoušel jsem něco podobného s dráhami uvnitř kotouče,na jedné straně kuličky v drahách jeli dolů po obvodu,ve spodku měli vůli a po přejetí za dolní úvrať se přesunovali ke středu kotouče a jeli nahoru,vlastně taková páka a nikdy se mi to nepodařilo rozeběhnout a to jsem skoušel různé úpravy.
Princip jak jsem si to představoval je na snímku zbytku prvního aparátu,byl ještě jeden ale ten už jsem vyhodil ten měl dráhy do oblouku.
Ale stejně je můj názor že to nepojede,zkoušel jsem něco podobného s dráhami uvnitř kotouče,na jedné straně kuličky v drahách jeli dolů po obvodu,ve spodku měli vůli a po přejetí za dolní úvrať se přesunovali ke středu kotouče a jeli nahoru,vlastně taková páka a nikdy se mi to nepodařilo rozeběhnout a to jsem skoušel různé úpravy.
Princip jak jsem si to představoval je na snímku zbytku prvního aparátu,byl ještě jeden ale ten už jsem vyhodil ten měl dráhy do oblouku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: pro:buky
Jó, tohle jsem dělal asi před 4 rokama. Ono se to pohne, ale to je tak vše. Tohle opravdu NEFUNGUJE Kuličky jsem měl ve skleněných zkumankách připevněných drátem k lepence. Bylo to jednodušší a zjistil jsem velmi brzy, že tudy cesta nevedeAquarius1 píše:Koukal jsem na nákres a možná by se to mohlo pohnout...
Ve své podstatě jde o to, že když se kulička "převaluje" z jedné strany na druhou, tak v té chvíli NEMÁ hmotnost, kterou zařízení potřebuje. Je tam i více faktorů...
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
Re: pro:buky
Tak tak,jedině kdy se to pohnulo byl stav kdy se vyjme druhá kulička odspodu pak je delší strana těžší a otočí se to právě jen o část bez kuličky ale jako pokus inspirativníPalo píše:Jó, tohle jsem dělal asi před 4 rokama. Ono se to pohne, ale to je tak vše. Tohle opravdu NEFUNGUJE Kuličky jsem měl ve skleněných zkumankách připevněných drátem k lepence. Bylo to jednodušší a zjistil jsem velmi brzy, že tudy cesta nevedeAquarius1 píše:Koukal jsem na nákres a možná by se to mohlo pohnout...
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Gravitace...
Když jsme už u té gravitace...
Jeden člověk pověděl, že gravitace se dá přemoci třífázovou cívkou do hvězdy a spuštěním určité frekvence. Snad jsem to popsal správně...
No když se tak nad tím zamyslím, tak většina NLP (UFO) mají na spodní straně tři půlkoule, které by s tím mohly mít něco společného...
Co na to ElabsVracov?
Jeden člověk pověděl, že gravitace se dá přemoci třífázovou cívkou do hvězdy a spuštěním určité frekvence. Snad jsem to popsal správně...
No když se tak nad tím zamyslím, tak většina NLP (UFO) mají na spodní straně tři půlkoule, které by s tím mohly mít něco společného...
Co na to ElabsVracov?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gravitace...
Smůla.. mám dole jen dvě koule...chiq píše:...přihořívá...
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------