Güten tahág,
taxem byl dnes s "vyučeným" ko"laborantem", co má ženu "cholesterolistku" na pívu a po dnešním přivytržení se mi chce opravdu blejt. Je to neuvěřitelný, jak ty k***y z těch pos*****ch farmaceutickejch firem to mají fšechno vošéfovaný... Já se svýma testama na chlamydii nejsem schopnej dokázat, že chlamydii mám, natož, že ji po používání MMS nemám. Testy jsou absolutně neprůkazný. Rakovinu, ač bych mohl teoreticky dokázat vyléčit za pomocí MMS nebo javoráku se sodou nedokážu, páč nikoho nezná, kdo by do toho šel a navíc tomu nevěří, páč rakovina = organizmus. Tzn. když prej začnu vitamíny, tak podporuju rakovinu a když ošidím organizmus, tak ošidím rakovinu.... Zásaditost/kyselost organizmu nikoho nezajímá, mají na to svoje špeciality ve smyslu ARS nebo taknějakej hovadin... Jeho žena mi "vyhrožovala", že když prdím na cholesterol, tak abych se "nedivil" až budu mít "infarkt".
Jak jsem byl u doktora na test chlamydie, tak mi rovnou nechal dělat testy na EB viry, železo, cholesterol a jiný kraviny... Už se těším, jak mu řeknu, že mu na "cholesoról" neskočím
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ještě že tu sem nechodí Karbani s tlachama o správným doktorstvím
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)