Těch 30 kapiček mi připadá jako prdnutí do lesa. Enem, jestli to nebyla koupel nohou
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Knížku mám slíbenou, takže se v tom zatím plácám. A co na bradavičky na rukou. má již dospělá dcéra má na rukou, jsou maličké, ale množí se a svrbí......?????
...medzi nebom a zemou...keby si bol bližšie dalo by sa. Syn mal na rukách 50 bradavíc, už to nebola sranda. Zašli sme kam bolo treba. Najprv sa nič nedialo, všetci oponenti jasali, podobne ako tu, sledovali sme ich asi dva týždne, potom nás to prestalo baviť a nechali sme tomu voľný priebeh, až raz ráno asi tri týždne po zákroku nás zobudil synáčik veľkým krikom: "nemám ani jednu". Je tomu asi 8 rokov, dodnes v poriadku. Všetci oponen ti tam chodia. Bezproblémovo. Kúra spočíva vo vychádzke za dedinu v doprovode oprávnenej osoby.jarda ovčák svitavy píše:. A co na bradavičky na rukou. má již dospělá dcéra má na rukou, jsou maličké, ale množí se a svrbí......?????
Tú otázku som písal ja ,len som bol vo Win 7 a nevedel som heslola píše: Destilovaná voda je psána,s obyčejné kohoutí vody by mohlo vzniknout díky vodnímu kameni a jiným minerálům něco jiného než čistá kyselina citronová a její učinnost by byla patrně také jiná.
Ondro, mě říkali v práci pán opatrnýondra píše:Píšu Vám dnes jako hrozný zoufalec, dneska jsem si prožil peklo, najel jsem dle rady GEWA na dávkování 3-4 kapky co 2 hodiny.........
díky všem kdo projeví zájem
Ahoj,ondra píše:Musím se s vámi podělit o poměrně nepříjemnou zkušenost s MMS, i když doufám, že nakonec za ni budu vlastně rád![]()
Po týdení přestávce jsem zase začal brát MMS a s tím jak jsem začal, tak se mi výrazně zhoršil psychický stav, a když říkám výrazně, tak to je opravdu VÝRAZNĚ, depky jako blázen, trvá to ještě teď, i když už je to slabší... + silné bolesti v krku(ale to mám skoro pořád)
jedno vysvětlení mne napadlo, že v sobě přeci j mám nějaké ošklivé breberky, kterým MMS začíná bourat jejich roky stavěné "hnízdečka" a oni proti tomu hlasitě protestují a snaží se mě manipulací psychiky odradit od dalšího užívání. Ale na druhou stranu se mi to zdá trošku přitažené za vlasy, co myslíte?
Vůbec to není přitažené za vlasy! Je to tak, candida bojuje o přežití a současně se jejím odbouráváním uvolňují toxiny. Přešel bych na 3-4 co 2 hodiny denně. Žádné vysoké dávky, ale udržoval bych hladinu. Nedal bych potvoře šanci.
Přečtěte si tohle
http://www.celostnimedicina.cz/candida- ... asinky.htm
http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/
To je také možnost jak zkusit pokračovat dál :-)kutil píše:Tak se nauč poslouchat své tělo, samo si řekne jak dál...
Začni u 30 kapek a když se ti to bude zdát málo, přidávej při dalších koupelích třeba po deseti. Já prubnul hned něco přes 60 aktivovaných kapek do klasický vany a v poho, jak jsem už psal...jarda ovčák svitavy píše:Do celé koupele 30 kapek??