Asi bych se měl podělit o další zkušenost s MMS. Asi to bude jako román, ale myslím, že není od věci to vylíčit. Takže, minulý týden v pondělí jsem šel odpoledne umýt auto. Vhodím minci a začala stříkat nejen tryska (jak má), ale i hadice. Moje první reakce, jak nebýt umytý i s autem byla, "trochu přibrzdit" ten proud z prasklé hadice. Ale, až potom, co jsem si do prstu injikoval "šamponovací směs" mě došlo, že to není zahradní hadice
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. Krátce to bodlo a bylo vystaráno. Ranku jsem se snažil vysát, ale asi to moc nepomohlo. Do 12ti hodin (tedy do rána jsem měl prst jako ET, jenomže nesvítil bíle ale sytě rudě, byla to pěkná bambule a řádně bolela. Tak jsem si řekl: malér, to vypadá na otravu a co s tím? Doktoru nepůjdu. Tak jsem do štamprle rozdělal 4+20, dolil vodou a koupal asi 15 min. To bylo úterý. Ve čtvrtek byl prst splasklý na původní velikost a jen v místě vpichu zbyl černý flíček, jako stroupek. Samozřejmě se vrátila citlivost a přestalo to bolet. V sobotu už byl prstíček jako "nový"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Další, poněkud obsáhlejší informace o "léčení" s MMS popíši později. Ale i ty budou zajímavé, protože provádím testování na problémy staršího data. Jen ještě malá poznámka. Když jsem si dříve udělal nějaké podobné "bebíčko", tak to z různými mastičkami (většinou ATB) od pana doktora trvalo nejméně 14 dní, než se to zpravilo.