jóóó, tak tímhle jste moc potěšil
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To by ještě mohlo na náš pokus vrhnout jiné světlo, to by mohlo být to mixované gravitační zrychlení.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Zkusím se znovu ponořit do excelu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Gabča
jóóó, tak tímhle jste moc potěšil
Jak lvové bijem o mříže,Gabča píše:To by ještě mohlo na náš pokus vrhnout jiné světlo, to by mohlo být to mixované gravitační zrychlení.![]()
![]()
![]()
Zkusím se znovu ponořit do excelu
aNONym Dr. Onte píše: Jak lvové bijem o mříže,
jak lvové v kleci jatí,
ty mříže jsou jak ohraničení buněk v Excelu,
tak vyjde Ti v ňom asi nejspíše,
že my gravitací jsme se Zemí navždy spjatí.
Tam nad Kadlínem na kopci,Gabča píše:aNONym Dr. Onte píše: Jak lvové bijem o mříže,
jak lvové v kleci jatí,
ty mříže jsou jak ohraničení buněk v Excelu,
tak vyjde Ti v ňom asi nejspíše,
že my gravitací jsme se Zemí navždy spjatí.![]()
![]()
my bychom vzhůru k nebesům,
však hrouda nohy víže![]()
Kadlín, óóóó Kadlín,aNONym Dr. Onte píše: Tam nad Kadlínem na kopci,
z věže hážou kuličky hrdobci.![]()
![]()
Hážou je pořád a tak dál,
jako každej technicky nadán hovnivál.
...a bude hůř....karkulka červenáGabča píše:Kadlín, óóóó Kadlín,aNONym Dr. Onte píše: Tam nad Kadlínem na kopci,
z věže hážou kuličky hrdobci.![]()
![]()
Hážou je pořád a tak dál,
jako každej technicky nadán hovnivál.
má velkou duši, óóóó Kadlín
tamtamy koulí buší, ó Kadlín,
má zvláštní chuť, guláš je jak rtuť
- překrásně voní.
V podivným místě jsem se našel
na patře pachuť trávy spálený.
Snad jsem si v noci trochu zašel,
ta holkajenom krčí rameny
,
zpívá si typ-ta-dy-da...
No jinak ... já už asi nemám sílu na dalši fyzikální ostudu, tak Járaye bohužel odložím na později, je málo času. Je hrozně obtížné se v tom fyzikálním zmatku orientovat. Dokud jsem o tom věděla kulové, tak se mi to machrovalo. Teď už je to horší
No a právě proto se do toho raději nikdo nepouští, tedy pokud má alespoň trochu vyvinutý pud sebezáchovy a netěší se k ChocholouškoviGabča píše:Je hrozně obtížné se v tom fyzikálním zmatku orientovat.
Jojo :-) Pooto, už jsem si stačila všimnout. Ono je těžko říct, jestli je fyzik geniální nebo blázen, když mu laik nemá šanci rozumět. Třeba ten Hrušínský v Tajemném hradu v Karpatechpoota píše:No a právě proto se do toho raději nikdo nepouští, tedy pokud má alespoň trochu vyvinutý pud sebezáchovy a netěší se k ChocholouškoviGabča píše:Je hrozně obtížné se v tom fyzikálním zmatku orientovat.- poota
Snad geniální fyzik néééé ?Gabča píše:Jojo :-) Pooto, už jsem si stačila všimnout. Ono je těžko říct, jestli je fyzik geniální nebo blázen, když mu laik nemá šanci rozumět. Třeba ten Hrušínský v Tajemném hradu v Karpatechpoota píše:No a právě proto se do toho raději nikdo nepouští, tedy pokud má alespoň trochu vyvinutý pud sebezáchovy a netěší se k ChocholouškoviGabča píše:Je hrozně obtížné se v tom fyzikálním zmatku orientovat.- poota
![]()
"karbonujte nukleáty! ohřejte mi párek!"
martin11 píše:,,,,tak přátelé......plakáty se tisknou....
...no na plakátu bude napsaná jen Gabča.....protože jediná nevěří g= 9.81 m/s2.....ostatní to vědí, nebo ...jako mě to je jedno....Gabča píše:martin11 píše:,,,,tak přátelé......plakáty se tisknou....ježkovy voči jaký plakáty?????????? ještě žes tam napsal jenom mě, jinak by mě ostatní bili za zničení jména
, mě je to naštěstí jedno