Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

pepe
Zasloužilý člen

SZ .

Příspěvek od pepe »

Vydíš vydíš a ani to nebolelo . A teras mi povedz ale po ,,pravde" , kto ten SZ vytiahol ? Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: SZ .

Příspěvek od aNONym »

pepe píše:Vydíš vydíš a ani to nebolelo . A teras mi povedz ale po ,,pravde" , kto ten SZ vytiahol ? Pepe
Ty, tím že jsi vzal kus mé SZ korespondence a umístil ji na forum (vlastně jsi ji vytrhl ze souvislosti). Ty jsi s tím začal. Ty a nikdo jiný. :| Non

Zahnal jsi mne do kouta, ale teď v něm stojíš sám. Anebo spíš klečíš??? :?

pepe
Zasloužilý člen

Re: Pepe, moc nechápu, čeho jsi chtěl tímto dosáhnout.

Příspěvek od pepe »

aNONym píše:...A když máš tolik moc rád ty přísloví, tak tady máš jedno ode mne: "Kdo seje vítr, tak sklízí déšť" ...
Táto časť tam bola dodatočne vložená , takže odpoviem ti na nu tiež dodatočne a to jedným z mojích vlastných : ,,Pravda bolí a preto ju nemá nikto rád". Rád stojím sám , pretože len vtedy viem na 100% s kým v téj chvíli v skutočnosti som . Pepe

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

pepe píše:Rád stojím sám , pretože len vtedy viem na 100% s kým v téj chvíli v skutočnosti som . Pepe
Tak to ti zrovna v tvém případě nezávidím. :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Non

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

To je v poriadku , tak to má byť . Pepe

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

aNONym píše:Pro příště hraj férově. Starej seš na to dost.
Sedí, dobre, žes nezverejnil plné znení toho Karbanového čísla, když Ti vadil hloupý a z mého pohledu nevhodný smajlík v SZ.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:
aNONym píše:Pro příště hraj férově. Starej seš na to dost.
Sedí, dobre, žes nezverejnil plné znení toho Karbanového čísla, když Ti vadil hloupý a z mého pohledu nevhodný smajlík v SZ.
Promiň, ale nějak jsem nepochopil, co jsi vlastně tou větou chtěl říci. :| Non

Hlavně ten začátek je dosti zmatečný.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

kdo se v tom má vyznat

Příspěvek od 1220 »

použito bylo tvrzení proti tvrzení
Základní premisa vyslovena nebyla. Víte jak zní ?
Nemám tolik času, a tak nečekám až se ozvete a pak znova odpovídat, zase odpovídat prostě stručně a jasně : Dojem se může změnit v pojem podle toho jakým směrem se jejich jasnosti ráčí dívat.
Někdo to holt ví a někdo ne.
Ten kdo to ví, tomu Bingo.
K.

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Akord panacea dementizujici oznaceni (magmot.)

Příspěvek od Pego »

Akord píše:www.panaceauniversity.org je 1) hezká sbírka pacientu z oddelení duševních chorob.Samé kecy, nic konkrétní. Takové cívky umí motat i deti z materské školky, tem je však obvykle jasné, že je to jen hra a nic takové, za co by je mel nekdo živit. Plýtvají proste prostredky, které by treba v Somálsku využili lépe, i když 2) není nikdy jisté, kde se rodí vagabundi a kde ne.
1) Tim chces rict, ze na rozdil odemne, nemas spravu od nekoho v Australii, ktery by je potkal a potvrdil ZE?
(Musim napsat Ashovi, ze je jednicka, ponevadz NEKOMU hezky hojda zaludkem - :eclap: a to bylo jeho cilem odzacatku)
2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho :roll:

[14:57]... Vážení, prosím, tyto záležitosti si řešte v Boxovárně !!!!! ... A(&F)
15:40 Pego: Scottie beam me hoch! Budu prispevek teleportovat, pak se muze smaznout. Prosim o prominuti!

Dvell
Zasloužilý člen

Re: Akord panacea dementizujici oznaceni (magmot.)

Příspěvek od Dvell »

Pego píše: 2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho :roll:
Ty ses ale ošklivý, mně si nejmenoval, to jsou křivdy, které se táhnou rody do velmi vzdálených budoucích časů to ti nezapomenu!

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Pego
Zasloužilý člen

Příspěvek od Pego »

Dvell píše:
Pego píše: 2) Omyl, je uplne jasne, kde se rodi vagabundi - jeden pouziva nick Akord, dalsi karban a dalo by se pokracovat... vagabund by mel preci poznat sveho :roll:
Ty ses ale ošklivý, mně si nejmenoval, to jsou křivdy, které se táhnou rody do velmi vzdálených budoucích časů to ti nezapomenu!

S pozdravem

Dvell
Hmm zajimave, ctu tvuj prvni prispevek a hned.. asi jsi potvrdil, Trafena hus zagagala.

Dvell
Zasloužilý člen

Příspěvek od Dvell »

Pego píše:
Dvell píše:

S pozdravem

Dvell
Hmm zajimave, ctu tvuj prvni prispevek a hned.. asi jsi potvrdil, Trafena hus zagagala.
Mno teda nechci urazit tvůj intelekt, za předpokladu že nějaký máš, ale přesně to bylo účelm mé předešlé zpsrávy :lol: .
A jestli si myslel muj první příspěvek na fóru vůbec tak ten jsem psal s citem a bez emocí a okamžitě mně tu pár lidí nakopalo do ledvin, takže jsem pochopil co pro některé znamená výraz "Technické fórum" a přestal štourat do věcí kterým obyčejný smrtelník, jako já, nemůže rozumět..
Proto se už neptám na MM ani na Joe Cell a podobné "projekty budoucnosti".. myslete si o mně, Akordovy, Karbanovy a dalších relativně reálně smýšlejících lidech na tomto fóru co chcete, upřímě je mi to jedno a pevně věřím že jim taky.. a Vám může být úplně stejně jedno co si "my"(jak vy říkáte "Oni") myslíme o vás, zdá se mi že to tu už někdo psal fórum se rozdělilo na pár lidí co doma něco skouší a vidí výsledky a na zbytek co to skoušet ani nechce, protože je jasné že něco tak jednoduchého už někdy někdo skoušel a to že se to nepoužívá znamená že to "takhle nefunguje"..
Skuste tu psát opravdu chladnou vědu bez emocí, nikdo se Vás nesnaží schodit, samozřejmě že se vždy najde něko kdo se zeptá "a proč?".. a Vy mu můžete totálně v klidu odpovědět.. Stejně jako když sem se já ptal na MM stačilo by mi kdyby mi někdo řekl že MM je na základu Fyzikálních zákonů, které ještě nejsou pozorovány a přeměňují enerii kterou mi zatím neznáme na nám známé formy, pomyslel bych si své a dál bych se neptal, místo toho ste mně začali jak Vy říkáte "spamovat" že tomu nerozumim a že kecám a že Fyzika je blábol..

A konkrétně Vám Pego: Pokud považujete za "vagabundost" dodržování Fyzikálních zákonů tak jak je známe a používáme už pár tisíc let tak nevím co dodat.. a skutečně budu ten "vagabund"

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Pego
Zasloužilý člen

vagabundnost

Příspěvek od Pego »

"A konkrétně Vám Pego: Pokud považujete za "vagabundost" dodržování Fyzikálních zákonů tak jak je známe a používáme už pár tisíc let tak nevím co dodat.. a skutečně budu ten "vagabund""
Jake dodrzovani fyz. zakonu porusuji lidi jako Ash? Vagabund je u mne Akord, ktery s oznacenim vagabund mimochodem zacal - co mu jako dava pravo tak oznacovat lidi, kteri si radi hraji? Snad ne jeho zadubenost a omezenost fyzikou 7.tridy ZS? (nic jineho/nadstavboveho/pokrocilejsiho totiz spolu s karbanem neuznavaj a tudiz pro mne ani neznaj). A to se dali uz za sociku sehnat knizky (prevazne ruske originaly, v kterejch by doticni nepochopili ani autorovo venovani). Ale za sociku a konkretne v rusku byla tzv. paveda podporovana na akademicke pude - asi se uz na to fakt zapomnelo...

Vase prispevky sem az doted necet... pardon.

Pego
Zasloužilý člen

skouseni

Příspěvek od Pego »

"protože je jasné že něco tak jednoduchého už někdy někdo skoušel a to že se to nepoužívá znamená že to "takhle nefunguje".. "
To jako podle "Vas" fakt nekdo vyskousel treba vsechny hodnoty kondouru v resonancnim obvodu? snad byste nechtel odradit lidi od pokusu tak smesnyma argumentama, Priteli? :lol:
PS kolik pak veci se podle Vas nepouziva, ne proto, zeby nefungovali, ale jednoduse proto, ze se pro ne nenasel vyrobce, nebo byly v dobe vynalezeni neekonomicke? jako maly priklad magnety feritove ze zacatku 20-teho stoleti a dnesni, treba jenom trida 45 NdFeB.
Je to fakt vedecky pristup, jako zakon reknout, nepouziva se to, tudiz to nemuze fungovat - to Vam napovidaji Sizyfove nebo vili?

Návštěvník

Re: skouseni

Příspěvek od Návštěvník »

Pego píše:To jako podle "Vas" fakt nekdo vyskousel treba vsechny hodnoty kondouru v resonancnim obvodu?
Existují kapacitní můstky, proměnné indukčnosti, a dokonce i celé ladící obvody.

Pomocí nich lze snadno měnit hodnoty rezonančních obvodů.

Ne každý však o jejich existenci ví, a tedy zkouší (dělat ze sebe tajemného a z někoho jiného vola...).

Hehehe...

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“