Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Kompletní poznatky s MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Kompletní poznatky s MMS

Příspěvek od sao »

vlákno čisté - poo.

Založil jsem toto vlákno , protože všechny jiné vlákna se mě zdají velice nepřehledné v tom smyslu najít něco , čeho jsme se za pomocí MMS dopídili a v čem nám pomohlo , či aspoň usnadnilo náš život .
Ptáte se proč ?
Protože určitě nejsem sám , kdo v tom začíná mít guláš a nemůže najít potřebnou pomoc , či nemoc , která se podařila dostat na únosnou úroveň , neřkuli přímo vyléčila .
Taky to na 100% pomůže nově příchozím , kteří se v tom aspoň rychleji zorientují .

Představu mám takovou , že sem jeden každý z nás zanese velice jednoduše , tedy skutečně bodově a přehledně to , co se mu podařilo dostat na přijatelnou úroveň a případně i odkaz na konkrétní stránku(y)

Taky bych prosil , aby v tom nebyl další guláš , abyste doplňovali další do vždy předchozího Příspěvku (jenom Nick). Potom doplnili dávkování a pauzu , případně pár drobných poznámek či poznatků .

Asi takto: , protože si potom každej může najít to svoje -- přečíst si od dotyčného , jak “ postupoval “ , případně ho kontaktovat .

Plíce u kuřáků ------------ zlepšení v % ------- Sao(90) , Jeff (?),

Čichové ústrojí ------------ zlepšení v % ------- Sao(80) , Jarda ovčák Svitavy(?) ,

Zánět v uších ------------- zlepšení v % ------- Sao(98 ) ,

Psychika ------------------- zlepšení v % ------- Sao(90) ,

Vylučování moči --------- zlepšení v % ------- Sao(95) ,

Ostřejší vidění ------------ zlepšení v % -------- Sao(98 ) ,

Další nemoc ------------

Další nemoc ------------

První den na rozcvičku 1kapka –večer
2den 2-3-4 3den 5-6-7 4den 8-7-8 5den 8-8-9 6den 9-9-10 7den 10-10-10 8den PC4(pauza na Céčko 4dni) 13den10-10-10 14den 11-12-13 15den 14-15-15 16den PC2 19den - - 10 20den 15---15 21den 6-6-6-6-6-6-6

Takže celkově by to vypadalo asi takto a nebojte , není to nic složitého a všem , a i budoucím to hodně Pomůže .

Plíce u kuřáků ------------ zlepšení v % ------- Sao(95) , Jeff (?),

Čichové ústrojí ------------ zlepšení v % ------- Sao(80) , Jarda ovčák Svitavy(?) ,

Psychika -------------------- zlepšení v % ------- Sao(90) ,

Vylučování moči --------- zlepšení v % ------- Sao(95) ,

Další nemoc ------------

Další nemoc ------------

Další nemoc ------------

Mé dávkování od začátku

--1 / 2-3-4 5-6-7 / 8-7-8 / 8-8-9 / 9-9-10 / 10-10-10 / PC4 / 10-10-10 / 11-12-13 / 14-15-15 / PC2 / --10 / 15-15 / 6-6-6-6-6-6-6 / KONEC

Taky jsem použil MMS/2+DMSO/2 (MMS dvě aktivované kapky – DMSOdvě kapky )na zánět 4x3cm . Splasklo na 3x2 potom až na 2x1 . Ostatní na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=240
Naposledy upravil(a) sao dne pon 15 čer 2009 15:41, celkem upraveno 5 x.

sao
Zasloužilý člen

Sao MMS + DMSO

Příspěvek od sao »

Plíce u kuřáků ------------ zlepšení v % ------- Sao(95 ),

Čichové ústrojí ------------ zlepšení v % ------- Sao(80 ) ,

Psychika -------------------- zlepšení v % ------- Sao(90 ) ,

Vylučování moči --------- zlepšení v % ------- Sao(95 ) ,

Mé dávkování od začátku

--1 / 2-3-4 / 5-6-7 / 8-7-8 / 8-8-9 / 9-9-10 / 10-10-10 / PC4 / 10-10-10 / 11-12-13 / 14-15-15 / PC2 / --10 / 15-15 / 6-6-6-6-6-6-6 / KONEC

Taky jsem použil MMS/2+DMSO/2 (MMS dvě aktivované kapky – DMSOdvě kapky )na zánět 4x3cm . Splasklo na 3x2 potom až na 2x1 . Ostatní na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=240

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

MMS

Příspěvek od sano »

Krvácanie ďasien.........zlepšenie o 100% / sano/
atopický ekzém vo vlasoch ...................zlepšenie o 100%za 4 mesiace..sano
vyrážky na koži...........zlepšenie o 90% / sano/
zlepšenie čuchu...........zlepšenie o x%neviem posúdiť /sano/
dávkovanie ako doporučené saom

sao
Zasloužilý člen

Takhle jsem to myslel Sano

Příspěvek od sao »

Plíce u kuřáků --------------------------- zlepšení v % ------- Sao(95 ),

Zlepšení čichu -------------------------- zlepšení v % ------- Sao(80 ) , Sano(50 )

Zánět v uších ---------------------------- zlepšení v % ------- Sao(98 ) ,

Psychika --------------------------------- zlepšení v % ------- Sao(90 ) ,

Vylučování moči ------------------------ zlepšení v % ------- Sao(95 ) ,

Ostřejší vidění --------------------------- zlepšení v % -------- Sao(98 ) ,

Krvácanie ďasien -------- ---------------zlepšení v % -------- Sano(100 ) ,

Atopický ekzém vo vlasoch------------ zlepšení v % ---------Sano(100 ) ,

Vyrážky na koži -------------------------- zlepšení v % --------Sano(90 ) ,

atopický ekzém vo vlasoch ...................zlepšenie za 4 mesiace.
zlepšenie čuchu...........zlepšenie o x%neviem posúdiť /sano/

dávkovanie ako doporučené saom

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

přibližné průběžné působení MMS

Příspěvek od jeff »

Plíce u kuřáků --------------------------- zlepšení v % ------- Sao(95 ), Jeff(60)

Zlepšení čichu -------------------------- zlepšení v % ------- Sao(80 ) , Sano(50 ), Jeff(40)

Psychika --------------------------------- zlepšení v % ------- Sao(90 ) ,

Vylučování moči ------------------------ zlepšení v % ------- Sao(95 ) , Jeff(60)

Ostřejší vidění --------------------------- zlepšení v % -------- Sao(98 ) , Jeff(50)

Vyrážky na koži -------------------------- zlepšení v % --------Sano(90 ) , Jeff(10)

Krevní cukr--------------------------------zlepšení v %---------Jeff(0)

Krevní tlak---------------------------------zlepšení v %----------Jeff(-30)

Po tom měsíci, co MMS drink popíjím, dost nepravidelně popíjím, jsem se dostal na současnou dávku 4x denně 10. Na hlavní můj problém, což je krevní cukr to zatím vůbec nefunguje, tlak se mi naopak zvýšil, ale to bude tím vlastním působením MMS, trochu cítím levou ledvinu.

Jeff

----
Bezvadný nápad. Ale pánové, myslím, že u docentů (do 100kg) by vůbec neškodilo uvádět tělesnou hmotnost (u přescentů pak porážkovou váhu) a případné změny.

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: přibližné průběžné působení MMS

Příspěvek od la »

Plíce u kuřáků --------------------------- zlepšení v % ------- Sao(95 ), Jeff(60), la (80)

Zlepšení čichu -------------------------- zlepšení v % ------- Sao(80 ) , Sano(50 ), Jeff(40),la (90)

Psychika --------------------------------- zlepšení v % ------- Sao(90 ) ,la(80)

Vylučování moči ------------------------ zlepšení v % ------- Sao(95 ) , Jeff(60),la 80

Ostřejší vidění --------------------------- zlepšení v % -------- Sao(98 ) , Jeff(50),la(50)

Vyrážky na koži -------------------------- zlepšení v % --------Sano(90 ) , Jeff(10),la (90)

Krevní tlak---------------------------------zlepšení v %----------Jeff(-30),la(20)

váha----------------------------------------la 85kg nezměněná,

věk------------------------------------------la 60 (-30),

Udržovací dávky dvakrát týdně 6 pomalu se stav ještě zlepšuje.

----
Bezvadný nápad. Ale pánové, myslím, že u docentů (do 100kg) by vůbec neškodilo uvádět tělesnou hmotnost (u přescentů pak porážkovou váhu) a případné změny.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Saova tabulka

Příspěvek od poota »

Sao, Tvoje tabulka se mi jako nápad líbí, ale ...
to víš, aby se vždycky nenašel nějaké ten répal.

Jedná se mi o údaj "zlepšení v %", zdá se mi to tak nějak nejednoznačné, lépe řečeno, nevím, co si pod tím mám přesně představit. Teda kdybys to třeba definoval jako že 100% je dokonale fungující a 0% dokonale nefungující, tak by se to dalo zapisovat tak, že by se uvedlo fungování před/po, dejme tomu sluch před kůrou tak napůl, po kůře zlepšení skoro k dokonalosti, ale přece jen přiměřeně k věku, což by bylo řekněme (50/90). Jsem sice tvor jednoduchý, ale z tohohle bych i já dokázal pochopit, že se to zlepšilo o 40%. Váha 88/86 a už vím, že je to o dvě kila míň. Věk 60/45 a je mi jasné, že se cítí o patnáct let mladší.
Ty třeba napíšeš, že se Ti chobot, pardon - čichové ústrojí, zlepšilo o 80%. Jenže z toho nepoznám, z jak nízké hodnoty se Tvé ctěné čidlo čichu vyšvihlo na jak vysokou citlivost. Domnívám se, ale nejsem si tím jist, že to má naznačovat, že teď jsi na úrovni, které k dokonalosti schází už jen 20%. Ale stejně tak dobře to může znamenat i něco jiného.

Je to kruté, a asi bych Ti to neměl prozrazovat takhle před spaním, ale stejně tak hloupých, jako jsem já, je nás mnohem více, ba troufám si říci, že většina, a za nás všechny prosím, vymysli ještě, co té tabulce schází k dokonalosti.
Za nás hloupé a přihlóplé Ti děkuji - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sao
Zasloužilý člen

MMS 007

Příspěvek od sao »

Víš, --- hodně jsem o této tabulce přemýšlel . Všechno , co naznačuješ a bys ještě mohl i dál naznačovat , -- tak všechno mi v ten sám moment , když jsem toto tvořil , prolítlo hlavou . Natolik mě už přece znáš .

Uvedl jsem tedy tento dost kombinovaný hlavolam na monitor a v praxi zjistil , že by to bylo velice nepřehledné .
Proto jsem začal krátit a krátit , aby to dostalo podobu , pro každého na první pohled pocitově vnímatelnou a jednoduchou .

Tvůj nápad , tedy udělat to podle Tebe , nebo spíš zdokonalit tuto tabulku by vedlo k tomu , že i jiní by se přidali a zákonitě by chtěli zdokonalovat . Nakonec by jednoduchost byla ta-tam a nebylo by návratu .
Celé pak by to upadlo a sklouzlo v zapomnění a pro následovníky MMS by to bylo spíš přítěží , než co k užitku .

To bylo jenom tak na okraj vysvětlení , proč jsem to takhle a pro jednoduchost .

Daleko víc mě však mrzí , že jen velice málo lidiček -- tedy těch , kteří MMS berou , -- je ochotno touto jednoduchou formou předat své pocity dalším , tedy váhavějším , kteří by taky rádi okusili , ale nemají dostatek rychlých Informací a už vůbec se jim nechce v té spleti vláken hledat , -- kdo a hlavně s čím kam a jak pokročil .

Není to z jejich strany způsobeno leností , ale spíš tíživou situací , která trápí jejich tělo a v první řadě jejich mysl , která jim jednoznačně velí -- Rychle se dostat do co možná nejlepší formy .

Až si k MMS čuchnou a okusí všechna vylepšení , které jim MMS na těle přineslo , -- tak až potom se dají do čtení celého MMS vlákna a potom přijdou i na další věci , kterých se tímto způsobem dá zbavit a nebo co odlehčit , aby nemuseli zbytečně "trpět" .

No a když už jsem se teda tak rozepsal , tak bych chtěl ještě jednou všechny , kteří již berou , či už dobrali MMS , aby druhým usnadnili jejich rozhodování .
Každý přece chce napřed vidět výsledky , než se pustí do tak choulostivého procesu , jakým je uzdravování vlastního těla a ještě k tomu vlastními silami .

Všem Vám předem moc děkuji .
----------------------------- ----------------------
Ještě jednou bych rád touto cestou Moc Poděkoval Rivalu a Gewovi , protože mě umožnili okusit a znovu nabrat dech .

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

mms

Příspěvek od felda »

tak Vás tady zdravím....

Začal jsem s MMS
Pročetl jsem kde co,ke knize p . Humbleho jsem se nedostal...nevím, to co jsem si přečetl od Vás tady, a jinde z vyhledávače mně nakoplo samo o sobě. Vzhledem k tomu že na zasvinění svého tělíčka pracuji poměrně dlouhou dobu , rozhodl jsem se s dávkováním nespěchat .Co tomu předchází... mluvíš o tom se svými známými a bohužel jsem o tom mluvil i s paní , která trpí roztrouš. sklerozou , vedle v místnosti jí jako beznadějný případ úmírá manžel na morfinu a stejně na tebe koukají lidi jako na vola...
takhle kápnout tři kapičky , lusknout prsty a aby ti dorostl před třemi roky amputovaný palec.... pak možná a ještě jim to naservírovat pod nos
Myslíte , že to mělo nějakou odezvu....?

No ale z veselejšího soudku, Po jarním setkání jsem si přivezl 1,5l petku s roztokem chlornanu , založil do kouta-tmavého. Vyděsilo mně , když jsem si přečetl že se to prožírá!! hned druhý den jsem sehnal hnědou skleněnku a zavřel do tmy. zbytek mám v lékovce , ještě sehnat citronku a ...a motal jsem trko, dvolená .... po dovolené dohnat resty a zase jsem se začetl do fóra mms a pánové dva dny jsem tu lékovku nemohl najít jak jsem jí schoval ,aby mi to na světle nedegradovalo :lol:

Kys. citronková rozdělána do sklenky od výživy a kapátkem dávkuji... ode dneška

začal jsem á2hod á 1kapátková kapka+5citronkové kys.-- odpoledne povodeň 10cm vody ve sklepě!!!,---večer vana 15 kapek do vody

subjektivní pocity- jako když jsme chodili na plavečák do Podolí a ..prostě celí přechlorovaní - to ta vana :lol:

večer dvě kapky , zítra 5xpo 1, večer 2 tak takhle to plánuji já
hnědá mini bradavička na prstě zesvětlala.

felda
Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: mms

Příspěvek od Bardioc »

felda píše:Po jarním setkání jsem si přivezl 1,5l petku s roztokem chlornanu
Ježkový brejle, SAVO ne. Doufám, že se to s tím chlornanem(SAVEM) jedná pouze o překlep! :!: Správně se jedná o chloritan sodný!!!

SAVO vnitřně NE!!!

Asi tak!

felda
Zasloužilý člen

mms

Příspěvek od felda »

to víš , že je to překlep....

no první subjektivní dojem po ránu ....
v noci tak ve tři mně probudil tupý tlak na pravé straně cca 4cm pod žebry a hlad... ve čtvrt na čtyři jsem myslel, že už sežeru i kliku od lednice.... musel jsem jít něco sníst. ráno OK , ženě jsem namazal mms- kem škrábanec od drátu zapálený, který utrpěla včera při likvidaci záplavy , pálilo jí to jak čert.
dnes 6x á 2kapky

felda
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mms

Příspěvek od poota »

felda píše: tupý tlak na pravé straně cca 4cm pod žebry
mms si napřed vyčistí játra, pak můžeš něco podobného čekat na druhé straně (slinivka) a taky pod "svíčkovou" vzadu nad pasem (ledviny). Teda pokud to nemáš náhodou v pořádku - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: přibližné průběžné působení MMS

Příspěvek od Pego »

Plíce u kuřáků --------------------------- zlepšení v % ------- Sao(95 ), Jeff(60), la (80), Pego (70)

Zlepšení čichu -------------------------- zlepšení v % ------- Sao(80 ) , Sano(50 ), Jeff(40),la (90),Pego(90)

Zánět v uších ---------------------------- zlepšení v % ------- Sao(98 ) , Pego(100) ,
Psychika --------------------------------- zlepšení v % ------- Sao(90 ) , la(80)

Vylučování moči ------------------------ zlepšení v % ------- Sao(95 ) , Jeff(60) , la (80),
Ostřejší vidění --------------------------- zlepšení v % -------- Sao(98 ) , Jeff(50) , la(50) ,

Vyrážky na koži -------------------------- zlepšení v % --------Sano(90 ) , Jeff(10),la (90)

Zaparena mista v kalhotech --------- zlepšení v % --------Pego(100)

Krevní tlak---------------------------------zlepšení v %----------Jeff(-30),la(20)

váha----------------------------------------la 85kg nezměněná , Pego (stejna)

věk------------------------------------------la 60 (-30) , Pego(95)

Zapařená místa - zmizely po 1-2 aplikacích 3+15 + 1/2dl vody, zatím se znovu neobjevily)

Zánět v uších - jednorázově , ale zabírá na průvan a podobné - také na to zabírá Koloidní Ag .
Naposledy upravil(a) Pego dne sob 04 črc 2009 16:55, celkem upraveno 1 x.

felda
Zasloužilý člen

mms

Příspěvek od felda »

tak zdravím, dnes mám zasebou 6x2 kapky kapátkem, bylo mi ale divné skončit v sedm večer, tak jseem přidal ještě sedmou dávku...

subjektivní dojem - nervozita , tak od 16.00 hod agresivita, všechno mně s...

stále tupý tlak cca 4cm pod žebry napravo
čuba mně dost dlouho nezvykle očuchávala
pozitiva:
zmizela mi bradavička -ta co nejdřív zbělela -zůstala po ní dirka
těžce odrbaný a dost hluboko dodrbaný kloub prostředníku se začal perfektně hojit-kapu na něj MMS přímo
Tk 135/85

krásně hladký pocit čistých zubů hodně dlouho po vyčištění a kloktání MMS dle návodu , toť vše

felda
felda
Zasloužilý člen

mms

Příspěvek od felda »

tak dnes zprávička
poznatek
stále kapu resp.požívám 7x2á2hod kapky MMS
nervozita -agresivita ustoupila, jestli to ovlivńovalo ,,Něco" ve mně -bůh ví, jinak já agresivitou moc netrpím
ustoupila bolest pod žebry
včera jsem trochu cítil ledviny
dnes jsem v podstatě měl jen velikou žízeň , vypil cca 2-2,5l vody a dvě piva a stále žízeň
Tk 126/72 - asi mi leze dolu tlak ? -kéž by

felda
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“