![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Bude to akční
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Gabča
Po házení motyček ( možná i krumpáče ),Gabča píše:Tak jo, maskáče na sebe![]()
Bude to akční
martin11 píše: ....vytisknout na kladívkovou A4...zdraví martin11...p.s....model je tedy pro všechny , co chtějí udělat dtem radost....
...všiml....je to proto , že v Kadlíně fouká zleva.....tak to je vyvážený....a potom zde ještě působí rotace zeměkoule....tak se to staticky i dynamicky vyrovnává.....ale máš u mě kladný bodík za všímavost....myslel jsem , že mě na to upozorní karbanA(&F) píše:martin11 píše: ....vytisknout na kladívkovou A4...zdraví martin11...p.s....model je tedy pro všechny , co chtějí udělat dtem radost....
... dóóobrýý.
... jenom malá technická konstrukční připomdívka ... nevím Martine, estli sis toho všim, ... ale máš na jedný polovině křídla mnohem víc VELKEJCH PÍSMENEK (neboli verzálek) .... no, já jen, aby se Ti to pak nepřevažovalo k jedný straně ...![]()
![]()
... ale bude se to tím pádem házet pravotočivě, že ...martin11 píše:...všiml....je to proto , že v Kadlíně fouká zleva.....tak to je vyvážený....a potom zde ještě působí rotace zeměkoule....tak se to staticky i dynamicky vyrovnává.....ale máš u mě kladný bodík za všímavost....myslel jsem , že mě na to upozorní karbanA(&F) píše:... jenom malá technická konstrukční připomdívka ... nevím Martine, estli sis toho všim, ... ale máš na jedný polovině křídla mnohem víc VELKEJCH PÍSMENEK (neboli verzálek) .... no, já jen, aby se Ti to pak nepřevažovalo k jedný straně ...martin11 píše: ....vytisknout na kladívkovou A4...zdraví martin11...p.s....model je tedy pro všechny , co chtějí udělat dtem radost....
![]()
![]()
....
....hele...kémo....co to je pravotočivě....to už tady řešil karban....co je pravá a levá....prostě budeme házet...a letadlo je na to zkonstruované...A(&F) píše:... ale bude se to tím pádem házet pravotočivě, že ...martin11 píše:...všiml....je to proto , že v Kadlíně fouká zleva.....tak to je vyvážený....a potom zde ještě působí rotace zeměkoule....tak se to staticky i dynamicky vyrovnává.....ale máš u mě kladný bodík za všímavost....myslel jsem , že mě na to upozorní karbanA(&F) píše:... jenom malá technická konstrukční připomdívka ... nevím Martine, estli sis toho všim, ... ale máš na jedný polovině křídla mnohem víc VELKEJCH PÍSMENEK (neboli verzálek) .... no, já jen, aby se Ti to pak nepřevažovalo k jedný straně ...![]()
![]()
....
... protože jinak bys musel i ten potisk vévévéček z pravoboku přesunout na druhou stranu ...
![]()
To jakože si ten guláš můžu strčit za klobouk?martin11 píše:...v příloze plakát na kadlínskou akci...g= 9.81 paní Gabriela..upozorňuji, že součástí bude i pravá....nefalšovaná vesnická , pouťová zabijačka...všechny srdečně zve martin11
![]()
A jako na potvoru tam ve stejném datumu je,...... koukněte se na to.......martin11 píše:nedaleko je hrad HOUSKA....!!!....brána do jiného prostoru.......martin11
Zvládneme cestou tamklient píše: A jako na potvoru tam ve stejném datumu je,...... koukněte se na to.......![]()
...svatbu lze uspořádat i na rozhledně...v Kadlíně....já ji tam měl s tou mojí.....vloni v červnu..7.6..no zatím se další odvážlivci nenašli....ale ...nic není nemožné......jo a měli jsme nejdelší svatební kytici.....ze zhora až dolů....19,45 m....jsme v Guinesově knize rekordů....klient píše:A jako na potvoru tam ve stejném datumu je,...... koukněte se na to.......martin11 píše:nedaleko je hrad HOUSKA....!!!....brána do jiného prostoru.......martin11
![]()
Leč hlavu vzhůru přátelé i svatba tam jde uzavřít.........
To mě zaujalo. Nemáš fotku? To snad musela být kytice z liánmartin11 píše:jo a měli jsme nejdelší svatební kytici.....ze zhora až dolů....19,45 m.