Gabča píše:Takhle brzo? Už v deset na druhým konci republiky v sobotu? To jako vstávat ráno v ŠEST? Je ještě jedna varianta, všichni to budeme montovat společně odpoledne, protože nás to zajímá, jak to funguje... odpoledne je dlouhý, i při letadýlkách a raketkách to nezaplníme. Ale přizpůsobím semartin11 píše:...kde se sejdete, aby to bylo do 14.oo namontovaný.....elektronice nerozumím...ale JOVA...jak ho znám je perfekcionista...všechno musí být OK...Karel napsal v 10.00 v Kadlíně...až mi to potvrdíte, tak brnknu starotovi, že přijedete....píšu to veřejně proto, že i další ....členové zde, mohou přijet dříve a přiložit ruku k dílu...
....sraz ve 14.00 na úřadu...ale někdo asi bude muset zůstat na rozhledně....to hlídat....nebo tam necháme místní ostrahu...ale s ohledem na zařízení bych raději dozor nikomu nesvěřoval....pro dnešek zatím vše....martin11 p.s. Gabčo...s tou ostudou si nic nedělej...všichni znají jenom mě....
JOVO, Kájo, jak dlouho se to montuje, když vám pomůže pár kolegů? Jestli je to do hodiny, tak ráno nejedem, kdo by to tam hlídal.. já musím ještě ráno uvařit gulášovku, brownies, tatínka vypravit na festival, dítě k babičce, učesat se, namalovat nový hezký obličej z druhý strany...
...hele odkud jsi....z Kadlínský rozhledny je vidět Ještěd....!!!.....
....za 40 minut jsi v pohodě z Liberce...na místě...no dobře za hodinu i s kafem cestou.....malovat se nemusíš.....Drontovi to nepomůže....
...já nic montovat nebudu...jsem nemehlo....karkulka červená....
...na to si musí JOVA vybrat pomocníka....já budu mít mít na starosti "jen" příchozí děti.....a guláš je nošení sov do Říma...nebo dřeva do lesa....nebo..... ...brownis nevim co je...tak to mužeš....tatínek vypraví dítě k babičce...je také jeho...!!!.....a na fesťák jede z vlastní vůle.....tak ať se stará...... ....to radí martin11