Milá Hanko,
myslím, že jeden měsíc náskoku, je žádný náskok, vzhledem k mému zaneřádění ( i když je pravda, že jsem si po přečtení kniky myslela, že za měsíc užívání MMS budu zdravá jak rybka. )
A pro Vás bude užívání MMS radost, přistupujete už dopředu s pokorou a citem, máte vše promyšlené, což je parádní. Většinu z nás si muselo MMSko vychovat a že to umí.
Mohla byste mi napsat, jak klíčíte pšenici nebo čočku. Několikrát jsem to zkoušela a pokaždé zvrtala, zkvasila no prostě umělkyně. A jaké obsahují klíčky vitamíny? Chtěla jsem C řešit bioštávou z rakytníku, ale je to finančně náročné a navíc mi velmi chutná, tak nemám problém tu lahvičku za stovku za den vymlasknout, proto musím vymyslet něco schůdnějšího. C pausy zatím dělat nechci.
Ořešák prý "hojně" roste v zámeckých zahradách, ale jak říkáte, pro normálního smrtelníka asi nedostupný. Ale myslím, že právě v knize od pí. Clark jsem četla, že může být nahrazen pelyňkem a hřebíčkem.
Já osobně jsem vzdala na čas koupele, mám bakterie v moči a po koupelích se mi to tak krásně rozbouřilo, no raději už na to nevzpomínám.
DMSO je problém sehnat, pokud se Vám to podaří, dejte vědět kde.
Já sama jsem to zkoušela přes známého veterináře, nejdřív se doveda kasal, že není problém, ale pak zjistil, že čisté nesežene, vždy je tam nějaká příměs jako např na klouby, na parazity a tak. Ale každý vet.má jiné dodavatele, tak zkuste štěstí u Vás. Nakonec jsem vydyndala jednu deci u mé paní léčitelky, která tam má 1 lahev vzorku, asi přímo z USA.
Likvidujeme tím (společně s MMS) i bradavice na chodidlech mého syna, zatím asi týden, pak dám vědět vývoj.
Z Oberonu si chci nechat vytáhnout, jaké potvory mě sužují. Na diagnostice jsem byla před měsícem, ale paní léčitelka mě nechtěla děsit, tak toho vím půlku. Co jsem sama pochytila jsou to chlamidie (ale ne akutní, lékařsky IGG), a ureoplasma s mykoplazmou - v moči aktivní. A k tomu ta mononukleoza CMV. Ale určitě tam bude i nějaká plíseň a parazit. Když už zappovat, tak abych přesně věděla, co.
Na další měření se objednám tak za 2-3 měsíce. Dřív to asi nemá cenu.
A dám určitě vědět, co a jak, samozřejmě i veřejně, myslím, že právě pro tohle fórum je, aby byly vidět (pevně doufám) nějaké výsledky a další lidi to nakoplo vydržet. (jako např. mě)
Na oplátku bych poprosila i já Vás, zda byste mohla o sobě dát vědět, maminka má také cukrovku mimo spoustu jiného a pokud to půjde, MMS jí zkusím také dát, i když jak jsem psala, je ze staré školy a půjde to ztuha.
Tak Hanko, jestli se nepletu, zítra začínáte, proto držím palce, prosím dejte o sobě vědět, jak to probíhá.