....jsouc opožděn ve vývoji....myslím , že použiji VŠECHNY tvoje nápady....o zisk se rozdělíme...Juranus píše:Já jsem bohužel toho názoru, že veškerá energie na tomto světě je poměrně velmi dobře vázána A její využití nebude zadarmospaceball píše: ...................Pokud ovšem budeme chápat VE jako energii existující a nevyužitou,
pak se jednou točit bude. Jde o to, co si kdo pod volnou energii představuje..
To je holt vývoj. To musí být vidět. Akceptuji! Chybu odstraním a jinými opatřím - jako vždyspaceball píše: apropós - na zadním kole Ti chybí zástěrka, odlétající štěrk ze zadního zrychlujícího kola by mohl někoho poranit
Soustředil jsem se teď jen na pohonnou jednotku. Její zabudování do samohybných strojů nechám na laskavém čtenáři. Je to OS GL. Můžete to používat jak je libo. Nečiním si žádné nároky.
...ale ...myslím , že mi nechybí smysl pro humor....považuju včechny tvé nápady za cimrmanovsky genialní....ale z jistého hlediska....a pro mě toto není zanedaytelné....jsi neuvěřitelným přínosem.....neumíš si představit, jak jsi obohatil moje zkušenosti....s lidmi...ne s magnety....
...zcela nenásilným způsobem jsi z magnetářů udělal ... ....neříkám, že kdo se směje na posled......no kdo se směje naposled má dlouhý vedení... ....ale ..synku , synku......oral-li jsi.....zatím z tebe celkem nic nevypadlo.....jen se zeptám...nemáš ještě v zásobě...motůrek s diodou...???.....že to už tady také bylo......s neodnimatelnou úctou k Tvé magnetické tvorbě ...zdraví....karkulka červená