Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Pro neználky(potřebuji vědět.....)

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Separace kovů z kontaminované zeminy

Příspěvek od NAVAR »

Zdravím všechny,
nevíte někdo náhodou jakým způsobem lze provés oddělení kovů a zeminy. Plavení, sedimentace, separace přes drážky proplachováním ve žlabech?
Jedná se o těžší kovy ve velmi jemném stavu.
Děkuji.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
jarda ovčák svitavy

gratulace

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Ahoj příteli. Gratuluji k nalezení zlata na tvém potoce. Vždycky jsi byl klikař ale tentokrát na čtvrtou.
Doufám, že mne příště ze svého klondike nevyženeš..... 8)

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: gratulace

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák svitavy píše:Ahoj příteli. Gratuluji k nalezení zlata na tvém potoce. Vždycky jsi byl klikař ale tentokrát na čtvrtou.
Ty máš zase originální smysl pro černý humor když mne nazýváš klikařem :lol:

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: gratulace

Příspěvek od poota »

NAVAR píše:
jarda ovčák svitavy píše:Ahoj příteli. Gratuluji k nalezení zlata na tvém potoce. Vždycky jsi byl klikař ale tentokrát na čtvrtou.
Ty máš zase originální smysl pro černý humor když mne nazýváš klikařem :lol:
Tak tedy upřímnou soustrast k Tvému přešmátnutí - zřejmě jsi místo hnojiva rozséval po zahradě svoje po generace pracně sbírané zlaté piliny. Inu, za soumraku jsi hnojit raději neměl - je to pech.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Separace kovů z kontaminované zeminy

Příspěvek od A(&F) »

NAVAR píše:Zdravím všechny,
nevíte někdo náhodou jakým způsobem lze provés oddělení kovů a zeminy. Plavení, sedimentace, separace přes drážky proplachováním ve žlabech?
Děkuji.
... zkus napsat o jaké se konkrétně jedná kovy a v jaké zemině (v jakém typu) ... ;) ... klidně i SZ ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Děkuji.
Elektrokinetické techniky pro dekontaminaci půd od těžkých kovů "in situ" jsou popsány v GB pat. 512 762, US pat. 2 831 804, a US pat. 3 956 087. V Evropě se touto problematikou zabývají holandské firmy Geokinetics a Hydroconsult B.V. (EP pat.031 174).
P.

pepe
Zasloužilý člen

Au.

Příspěvek od pepe »

Nech je sranda . Neviem neviem či nášmu Navarovy nejde náhodou o ,,prasličku rolnú" http://www.gjar-po.sk/studenti/informat ... licka.html . V istých kruhoch je o néj známe , že dokáže v sebe kumulovať niekolkonásobne večie množstvá zlata (Au) ako ktorákolvek iná rastlinka na zemi . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
jarda ovčák svitavy

nu..

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Ježišmarjá, já mám přesličky na louce u potoka tak dva hektary ve dvou sečích.......balíky si budu ukládat někam, kde too ovce nenajdou.....Až na to navar přijde, tak se šábnem.
Já potřebuju vědět. možná ani ne info, jako váš osobní názor. Přišel za mnou kámoš soused a naříkal, jak jsou děcka nemocné a on unavený. Ptal se mne, jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??

Návštěvník

Re: nu..

Příspěvek od Návštěvník »

jarda ovčák svitavy píše:Já potřebuju vědět. možná ani ne info, jako váš osobní názor. Přišel za mnou kámoš soused a naříkal, jak jsou děcka nemocné a on unavený. Ptal se mne, jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
http://www.odbornecasopisy.cz/index.php ... ment=26579 . S-fové to sice popírají, ale můj názor je, že na to organismus reaguje.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

jarda ovčák svitavy píše:...Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
Jardo je to na dlhé vyprávanie . No aby si nepovedal že som ťa len tak odbyl , buchni sa po vačku a kúp si túto drobnú knižku http://shop.ben.cz/cz/121083-neviditelna-hrozba.aspx . Nájdeš v nej pár odpovedí na otázky súvisiace s touto problematikou . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

jarda ovčák svitavy píše:Jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
Pozinkovaný plech, ale ten zmení i zemské pole, které je v takové vzdálenosti už o hodne silnejší. Muj názor je, že to VVN není hlavní príčina,že za to muže spíše infekce, potrava a životní styl, prípadne špatné vetrání plastových oken, príliš nízká teplota topení a další neblahosti jako mobil dlouho u hlavy, pak slabá odolnost a roznášení pošty, stejne jako bio-atmosféra a podmínky v práci lidí, kterí patrí do uvedené rodiny.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

pepe píše:
jarda ovčák svitavy píše:...Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????
Jardo je to na dlhé vyprávanie . No aby si nepovedal že som ťa len tak odbyl , buchni sa po vačku a kúp si túto drobnú knižku http://shop.ben.cz/cz/121083-neviditelna-hrozba.aspx . Nájdeš v nej pár odpovedí na otázky súvisiace s touto problematikou . Pepe
Je k půjčení v:
(případně v Tvé knihovně zařídí - Meziknihovní Výpůjční Služba)
http://www.kfbz.cz/katalog/zaznam.php?d ... aa3495fae8
Naposledy upravil(a) cimirek dne sob 31 říj 2009 9:29, celkem upraveno 1 x.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Akord píše:
jarda ovčák svitavy píše:Jestli může mít na zdraví vliv elektrické vedení nad zahradou u domu. jedná se o 110kv, od ložnice to má 30 metrů a zahrádku kolem 20 metrů. Ptám se já.... může na tuto vzdálenost dosáhnout ta léčivá schopnost elektrovedení????A myslíte si, že to může pohnout s vitalitou či obranyschopností??Dá se to odstínit??
Pozinkovaný plech, ale ten zmení i zemské pole, které je v takové vzdálenosti už o hodne silnejší. Muj názor je, že to VVN není hlavní príčina,že za to muže spíše infekce, potrava a životní styl, prípadne špatné vetrání plastových oken, príliš nízká teplota topení a další neblahosti jako mobil dlouho u hlavy, pak slabá odolnost a roznášení pošty, stejne jako bio-atmosféra a podmínky v práci lidí, kterí patrí do uvedené rodiny.
A co tak zkusit orgonit?

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Děkuji.
Někde mám doma rýžovací pánev a dokonce i trochu vím, jak se s ní zachází. Můžu zapůjčit.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“