Já, anonymous, ten jenž tady nezřízeně pil Akordovi krev, se jen připojuji k otázce kolegy-anonymouse. Howgh.Anonymous píše:Rád bych se zeptal admina a moderátorů, zda je korektní vůči ostatním někomu umožnit zamykat vlákna s nevlastnímAkord píše:Rád bych se zeptal admina a moderátoru, zda je tento zpusob komunikace korektní. Doufám, že to není zrovna anonymní príspevek napríklad nejakého moderátora.
obsahem nebo reakcí z jiného topicu.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Připálené Karbanátky
Moderátor: FUP - Moderátoři
Re: jedeme zkoušet
I Ja by som sa tiež rád spítal admina , či je korektné voči ostatným prispievatelom fora mať tu aj skrité časti fora ? Podla mňa , aj vďaka týmto ,,korektným praktikám" (osobne si nemyslím , že to má ,,na paškáli" admin tohto fora) sa aj z tohto donedávna dobrého fora pomali ale isto stáva ,,dobrý fór" . PepeAnonymous píše:Rád bych se zeptal admina a moderátorů, zda je korektní vůči ostatním někomu umožnit zamykat vlákna s nevlastnímAkord píše:Rád bych se zeptal admina a moderátoru, zda je tento zpusob komunikace korektní. Doufám, že to není zrovna anonymní príspevek napríklad nejakého moderátora.
obsahem nebo reakcí z jiného topicu.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Pepe, budeš se divit, ale je. A dokonce by sis mohl i sám bez velkého přemýšlení odpovědět, proč tomu tak je. Nonpepe píše:I Ja by som sa tiež rád spítal admina , či je korektné voči ostatným prispievatelom fora mať tu aj skrité časti fora ? Pepe
Je to stejné, jako když se pár lidí na chatu rozhodne komunikovat pouze mezi sebou v malé uzavřené skupině. A stejné, jako bys bys ostatním vyčítal, že nezveřejňují obsah svých emailů. Tady totiž nejsme na nudistické pláži.
Ostatní diskuze podobného charakteru směřujte do Boxovárny, popř. si na toto téma založte vlákno v píslušné kategorii ( http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=1 )
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Pri tom množstve tvojích nikou s ktorími tu na ,,fóre" operuješ sa tomu ani nečudujem , že je to pre teba korektné . No aby sme neodbáčali , medzi výmenou emailou a ,,zaúkolovaním opíc" čo sa tu bežne praktizuje , je neviem ako pre teba ale pre mňa dosť poctatný rozdiel . PepeaNONym píše:Pepe, budeš se divit, ale je. A dokonce by sis mohl i sám bez velkého přemýšlení odpovědět, proč tomu tak je. Nonpepe píše:I Ja by som sa tiež rád spítal admina , či je korektné voči ostatným prispievatelom fora mať tu aj skrité časti fora ? Pepe
Je to stejné, jako když se pár lidí na chatu rozhodne komunikovat pouze mezi sebou v malé uzavřené skupině. To je totiž stejné, jako bys bys ostatním vyčítal, že nezveřejňují obsah svých emailů. Tady totiž nejsme na nudistické pláži.
Ostatní diskuze podobného charakteru směřujte do Boxovárny, popř. si na toto téma založte vlákno v píslušné kategorii ( http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=1 )
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
tuto tému dále tady nereším
Anonym se podle mne ptá moderátoru, zda je korektní, když jsem jako moderátor zamkl vlákno, ve kterém se nachází nezmenená citace príspevku anonyma, kterou jsem prestal považovat za korektní, doplnená svým vlastním komentárem, tedy bez možnosti se mu k tomu dále vyjádrit. Anonym by mel znát, že neurčuje dále prubeh diskuse, když vznikne problém s charakterem jeho príspevku. Jsem naopak názoru, že muj postup je nejenom korektní, ale i užitečný pro ostatní, ať se ví, co považuju za akceptovatelnou mez.Anonymous píše:Rád bych se zeptal admina a moderátorů, zda je korektní vůči ostatním někomu umožnit zamykat vlákna s nevlastním obsahem nebo reakcí z jiného topicu.
-
- Zasloužilý člen
Re: tuto tému dále tady nereším
Pokračování zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2024#52024 . NonAnonymous píše: Nedotknutelnost Akordova majestátu podpoří i aNONym.
Žádám ještě jednou velmi důrazně všechny zúčastněné o pokračování podobných diskuzí v Boxovárně (nebo někde jinde, na patřičnějším místě). Platí to i pro Akorda. Děkuji
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Smysl mého výroku byl ale úplne opačný, zrovna jsi vynechal tu podstatnou část, asi ta dvojí negace delá problém, nejde o preklep:Anonymous píše:Pár slov na závěr: Vstoupil jsem do diskuse v době, kdy Akord zveřejnil příspěvek s vadnou argumentací. Po nastalé "přestřelce" nakonec Akord přiznal svoje argumentační pochybení, jenže ho "skryl" do svého uzamčeného "chlívku". Zde jsou výňatky z jeho skrytého příspěvku:
„I vul ví, že motor nemá nekonečný kroutící moment, jenom já ne - jasne jsem napsal pravý opak, že by musel mít nekonečný kroutící moment, pokud by se ten výkon musel použít pro akceleraci. … A priznávám, že jsem se seknul...“ (Nyní se dovídám, že mi " odpověděl" schválně tak, abych nemohl reagovat) Ano, moje příspěvky byly "nekorektní" protože donutily velkého Akorda přiznat svůj omyl.
Paradoxně v této chvíli Akordova utajeného přiznání se k omylům, mu loajální Gabča honem hází „záchranné lano“ tvrzením, že: Akord má pravdu. (Patrně přesvědčena, že ON má vždycky pravdu). Nedotknutelnost Akordova majestátu podpoří i aNONym.
Opravdu kolegiální „zasmrádlé“ vlákno. Spánembohem. Howgh
=A priznávám, že jsem se seknul, když jsem se priznal.=
Aby bylo zcela jasno, tak jsem o svém omylu nepsal. Čteš jen slova, a co je za nimi málo. Co jsem napsal já je v porádku, a ty si piš o motorech, co chceš. Pouze jsem nechtel už tohle psát do puvodního vlákna mimo tému, co se stejne nepovedlo. Málokterý anonym si dovolí takhle fundovane hodnotit príspevky jiných jako zasmrádlé.
Non, já jen žádám, aby diskuse v této veci nekončila tučne vykonstruovaným záverem anonyma, že jsem v dané veci priznal omyl, protože to není pravda.
-
- Zasloužilý člen
Pokud to bude věcné k tématu, tak potom proč ne. NonAkord píše:Non, já jen žádám, aby diskuse v této veci nekončila tučne vykonstruovaným záverem anonyma, že jsem v dané veci priznal omyl, protože to není pravda.
Jak jsem zrovna někde nedávno četl, "tak pro pravdu stojí za to i umřít".
Akord píše:[Smysl mého výroku byl ale úplne opačný, zrovna jsi vynechal tu podstatnou část, asi ta dvojí negace delá problém, nejde o preklep:
=A priznávám, že jsem se seknul, když jsem se priznal.
" A přiznávám, že jsem se seknul, když jsem se přiznal".
Brilantní ukázka 'dvojí negace', bez dvou větných záporů! Doporučuji tento lingvistický unikát k pozornosti Ústavu pro jazyk český.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Reálný gravitaèní motor
... ty, poslouchej, ... a co kdybys alespoň jednou zkusil napsat, namísto dalšího nic neříkajícího příspěvku, PROČ to vlastně nemůže fungovat ... zkrátka něco víc, než obecnej názor .... ... (když už jsi ten "vynikající technik") ......no... píše:Tak, tak.martin11 píše:...zdar hoši...bouřlivá debata... ....gravitační motor... ....jelikož se "asi " neví...co je gravitace....resp...její původ....tak vlastně nemáte čím pohánět ten motor....je to stejné jako u Magnetického motoru....pprostě si myslíme..."co kdyby....."...zdraví martin11spaceball píše:Já taky
Na gravitaci nic nepoběží, stejně jako samotočítko na magnety.
Martin11 to ví, dospěl k tomu praktickými pokusy.
Ovšem je stále dost těch, co jim dělá dobře se opájet bludy...
Naposledy upravil(a) A(&F) dne stř 18 lis 2009 12:48, celkem upraveno 2 x.
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
V pohodě.Gabča píše:Na gravitaci běží "jen" termojaderná reakce hvězd, Slunce, a teda vlastně skoro všechno co vidíš kolem sebe se hýbe díky gravitaci. I palivo v jaderné elektrárně je z hvězdy, tudíž z gravitace... je to VE?...no... píše: Na gravitaci nic nepoběží
To byl jen takový vtip na téma, že na gravitaci nic nepoběží... hezký den.
Tak si na tu gravitaci postav doma reaktor, pak to dej sem na stránky a do WM magazínu.
:O)))
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Karban se zase vzbudil...tak ho nech.. ..vždyť sem už dal hodnotný příspěvek. ...ten motůrek s diodou. ..a kolik dostal bodů.... kč..no.. píše:V pohodě.Gabča píše:Na gravitaci běží "jen" termojaderná reakce hvězd, Slunce, a teda vlastně skoro všechno co vidíš kolem sebe se hýbe díky gravitaci. I palivo v jaderné elektrárně je z hvězdy, tudíž z gravitace... je to VE?...no... píše: Na gravitaci nic nepoběží
Tak si na tu gravitaci postav doma reaktor, pak to dej sem na stránky a do WM magazínu.
... věřím, že se " TO " povede ......
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... Marťas, pls, ... pojďme přestat rejpat do Karbana, ... dáme mu klid a mír na soustředění a koncentraci , protože by mne fakt zajímalo, jakouže to stvoří teorii k té mé "otevřené výzvě" ...martin11 píše:Karban se zase vzbudil...tak ho nech.. ..vždyť sem už dal hodnotný příspěvek. ...ten motůrek s diodou. ..a kolik dostal bodů.... kč..no.. píše:V pohodě.Gabča píše:Na gravitaci běží "jen" termojaderná reakce hvězd, Slunce, a teda vlastně skoro všechno co vidíš kolem sebe se hýbe díky gravitaci. I palivo v jaderné elektrárně je z hvězdy, tudíž z gravitace... je to VE?
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
Ne, Karban bdí a sleduje.martin11 píše: Karban se zase vzbudil...tak ho nech.. ..vždyť sem už dal hodnotný příspěvek. ...ten motůrek s diodou. ..a kolik dostal bodů.... kč
Nevím, proč pořád vytahuješ motůrek s diodou, který skloužil jen k demonstrování rozdílu potenciálů dvou topných těles - el. radiátoru a litinové armatury topení.
Asi jako kdybych stále dokola vytahoval pítka ptáčků, která jsi zamýšlel plnit pomocí pohonu magnetickým motorem.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... tak co Karbane, ... ... dočkáme se z tvé klávesnice nějaké kloudné teorie, proč zmíněný vztlakový pohon nemůže fungovat ??? ... od mé výzvy uběhla už víc jak hodina ... a to si myslím je dostatek času na spáchání fundované triviální odpovědi ... .....nojo... píše:Ne, Karban bdí a sleduje.