poota píše: A ještě rada: nespěchat, nespěchat, nespěchat! A nikdy nalačno!-
Několik postřehů, jak funguje MMS u nás na dědině.
Nejdřív můj seznam protivníků.
Artróza kyčelních kloubů, Bechtěrev, Borelioza, rakovina štítné žlázy a pravého oka, prostata, cukrovka, ischemická choroba, bypas, biochlopeň (z prasete), kardiostimulátor, ateroskleróza, plíseň na nohou, otok nohou, bolesti kolen a prstů pravé ruky, třes rukou, vysychání hrdla po operací štítné žlázy, chraptivý hlas, obezita a další drobnosti, které sebou nese stárnutí a problémy dělané čistě pro chlapy.,,
MMS bere i manželka. Porovnáním jsem si udělal názor, že množství kapek je dáno hmotností člověka. Manželka zůstala na 4 kapkách, dál je jí lehce nevolno, já nebudu překračovat 7 kapek. Také jsem poznal, že množství kapek je omezeno množstvím přijaté potravy. Ráno je toho málo, tedy beru 5 kapek, v poledne víc, zvýším na 7 kapek a večer se vracím na 5 kapek.
Když byl u nás SAO, naznačil, že by to nemuselo být dobré pro elektrody kardiostimulátoru (MMS leptá údajně kovy) a pro STENT (kovové trubičky na roztažení stěn žil.) Udělal jsem tedy pro jistotu pokus. 20 aktivovaných kapek bez vody a do nich na celý den nerezovou lžičku. VŠE ZŮSTALO BEZE ZMĚN.
Samotný NaCIO2 je jed a žíravina. Ale ve směsi s kyselinou se neutralizuje a změní na hodný MMS.
Je to sice i dál jed, ale většina jedů v malém množství dokáže být i lékem. Nic se nemá přehánět a asi hlavně dlouhodobě. I když se MMS z těla vyloučí jako sůl, nějaké stopové prvkjy se mohou v tělu ukládat a dělat později neplechu. Proto uvažuji- NEPŘEHÁNĚT JAK MNOŽSTVÍ, TAK DÉLKU POUŽÍVÁNÍ.
Jak to vypadá po pěti dnech. Beru ráno 5-7-5 večer. Zmizely bolesti kolen a dnavé bolesti prstů. Zmizelo noční vysychání hrdla. Opuchlost nohou ráno zmizela a večer je poloviční. Chrapot je jen chvilku, mluvím normálně.
Je i další příjemná chlapská změna. Pro zdravého chlapa platí "ať klepeš, jak klepeš, poslední kapka jde stejně do trenek". Kdo má marod prostatu, tam těch kapek bývá víc a častěji za den. Moč navíc páchne. Každý druhý den se musí měnit prádlo a pořád se koupat (nemám to rád). Po několika dnech s MMS je močení méně časté, prostata dostává rozum a hlavně- MOČ NEPÁCHNE. Z toho mám radost, protože mně to bránilo jít na delší dobu na návštěvu, nebo někam mezi lidi.
Flašku NaCIO dvojky kterou jsem měl si rozebrali naše vnoučata a nemám skoro nic. Potřeboval bych nějaký kontakt s Brnem. SAO znám jen od vidění, ale není na něj adresa.
Kluci raďte...
Kluci, do toho.