Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
Serrapeptáza
Ahoj
Mám tip pro ty z Vás, kteří mají vysoký cholesterol. Mám ho od kamaráda, také cukrovkáře. Ti mají jak známo cholesterol jako "prase". Na internetu se dočetl o proteolytickém enzymu serrapeptáze. Nelenil, zakoupil a pravidelně užíval. Při pravidelné půlroční kontrole na diabetologii měl hodnoty LDL (zlého cholesterolu) poloviční. Doktor ho pochválil. Dietní sestra se ho ptala, jestli to s dietou nepřehání. Když se "přiznal" co bere, tak z doktora vypadlo (prý dost neochotně), že o serrapeptáze ví, ale pojišťovny ji neplatí. Tak proč by ji tedy doporučoval, že?
Už jsem si ji koupil také. Až půjdu v říjnu na kontrolu, tak sem napíšu výsledek.
Není to tak docela pravda, s tím zlým cholesterolem, mám přibližně stejné hodnoty cukru, jako Bardioc a cholesterol mám ve středu normálních hodnot. Jen ten cukr se nechce snižovat a to mám teď 40 kapiček MMS denně.
Zdravím všechny
Podle hodně článků na internetu je nejlepší obranou proti chřipce jakéhokoli typu vitamín D3 - Cholecalciferol. Ovšem sehnat doporučené léčebné dávky je fakt problém. Zdánlivě to řeší kapky VIGANTOL, ale! Narazil jsem na tento článek - http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=42, který mne zarazil. Zřejmě je opravdu nejlepším(a přírodním) zdrojem D3 i ostatních déček rybí olej. Sehnat se dá na objednávku v některých lékárnách, které ho používají pro přípravu nějakých receptur. V půllitrovkách nebo litrovkách. Pokud někdo víte o nějakém dodavateli D3 v lékové formě, tak dejte vědět
Nejak tu nemozem najst ziadnu zmienku o vitamine C a liecbe, teda minimalne nie v samostatnej teme, ktoru si myslim Vitamin C zasluzi.
Skusil niekto? Aky vitamin C na to kupujete? Odporucam knizku Vitamin C, ktora je zadarmo na http://www.badatel.sk. Odporuca sa kyselinu askorbovu rozmiesat v cerstvo vylisovanej ovocnej stave, lebo bioflavoidy a ine vitaminy zvysuju ucinnost a hlavne udrzatelnost vitaminu C v tele z 2 hodin na 12.
Ja osobne vyskusam pomarancovu a grepovu stavu, len este neviem, kde zohnat nejaky lacny vitamin C.
Jayo píše:Nejak tu nemozem najst ziadnu zmienku o vitamine C a liecbe,... Aky vitamin C na to kupujete? ...ja osobne vyskusam pomarancovu a grepovu stavu, len este neviem, kde zohnat nejaky lacny vitamin C.
Zkus použít "Hledat" nebo "Rozšířené hledání", když se s tím naučíš pracovat sám, tak nebudeš muset škemrat, aby se Ti s tím hledal někdo jiný. A doporučená jsou k tomu rozmixovaná rajčata - to jenom kdybys to u toho nenašel http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=51791
Zdravím - poota
Právě proto je lepší použít vyhledávač, protože ten nepřemýšlí, ale hledá.
V kombinaci s MMS vitamín C nejenže není "absolutne nevyhodny", jak tu zcela mylně prezentuješ, ale naopak se jako doplněk přímo doporučuje - samozřejmě že ne zároveň, ale "na střídačku". Právě proto se tam o tom dost píše.
Zdravím - poota
budu tedy znova objednávat vitamín D3. Někteří z nás již užívají a vesměs kladné reakce. Takže pište, pište v případě zájmu.
Konečná cena se bude odvíjet od aktuálního kursu, poštovnýho, něco málo musim teď hodit panáčkovi, kterej to přes PayPal platí dopředu, už posledně zkoušel nějakou provizi, protože mu bylo jasný, že toho tolik sama tolik nevyzobu. No aněco malinko taky pro mě, alespoň za čas který strávím nad vyplňováním dobírkových složenek. Netušila jsem, jaká je to fušařina a kolik to zabere času.
Ale počítám od 200 - do 220 Kč za balení....nebojte, vydělávat na tom určitě nehodlám.
Chtěl bych vyzdvihnout účinky čajů nejen na zdraví fyzické, ale i duševní. Byl jsem nedávno přítomen opravdovému čajovému obřadu vedeném absoloventkou čajové školy v jap u nějakého mistra........ asi kavasaki nebo suzuki... To fakt nevím.
Rozhodně mne to evokovalo k napsání něčeho, o čem bychom mohli diskutovat, nebo psát vlastní zkušenosti. Nebo zjistíme, že čaj nikdo nepije a všichni lemtají pívo neb šnaps.
Vyzdvihl bych osobně čaje zelené, bílé, žluté a klidně i červené, mezi něž řadím pchu er. v další trati jsou různé oolongy, darjelingy a jiné, i aromatizované. Netřeba se ničeho bát,všechno je dovolené a nejdůležitější je, že ať si uděláte čaj jakkoli, tak je to korektně, protože na světě se čaj pije snad na všechny způsoby.
Pokud máte někdo zkušenosti s nějakým konkrétním postupem či druhem, klidně hoďte do placu, ostatní se přidají. O působení čajů na lidský organismus netřeba polemiky, pokud však máte nějakou zkušenost s působením čaje, nenechte se prosit.
Já osobně na dlouhé štreky za volantem beru pchu er v termosce. Takto i dnes mohu zdolávat tratě, o nichž se běžnému smrtelníkovi ani nezdá..Je to tedy pro mne úžasný stimulant. A kdyby někdo tvrdil, že na velmi kvalitní čaje nemá, tak připojuji pozdrav od přátel z expectu hořice, který každému škarohlídovi vysvětlí, žač je toho loket. Zejména vážené čaje jsou cenově velice zajímavé, že si našinec nemusí odpírat téměř nic.